Oğlak Burç Yorumları 13 Ekim 2022

Oğlak burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 13 Ekim 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 13 Ekim 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Güne enerji dolu başlayabilir ve aynı anda milyonlarca farklı şeyle uğraşmaya hazır olabilirsiniz, ancak bu enerjinin daha sonra büyük ölçüde düşmesine hazır olduğunuzdan emin olun. Hepsi hayatın döngüsel doğasının bir parçası.


13 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Enerjinizdeki aşırılıklarınız diğerlerinin kafasını karıştırıyor ama bugün gayet iyi yapacaksınız.


13 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah uyandığınız gün için gündeminizi gözden geçirmek için bir dakikanızı ayırın, çünkü İkizler ayı Merkür ile tatlı bir ittifakı paylaşıyor. Bu kozmik iklim, verimliliğinizde ince ayar yapmanıza yardımcı olabilir, ancak sorumluluklarınızı kolaylıkla yerine getirebilmek için sorumluluklarınızın tamamen farkında olmanız gerekir. Venüs Satürn’ü öperken, sıkı çalışmanız maddi kazanç sağlayabilir, bu nedenle üstlerinize bu noktaya kadar olan tüm başarılarınızı hatırlatmaktan korkmayın. Luna Chiron ile bağlantı kurduğunda geceyi evde şarj ederek geçirmeyi planlayın.


13 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu şekilde kötü bir şey geliyor, Oğlak. Kırmızı seks, tutku ve sürüş gezegenimiz güçlü Mars, gökyüzünde cızırdayarak, huysuz bir Neptün ile çarpışacak. Bu, kendinizi son derece zayıf, güvensiz ve her şekilde havanın altında hissetmenizi sağlar. Bu enerji dün gelmeye başladı ama bugün de fısıldamaya devam edecek. Fişi prizden çekmeye çalışın, uyuşturucu, alkol veya bağımlılık yapan davranışlarda bulunmayın ve kendinize dinlenmek için yer ve zaman verin. Bu fırtınayı atlatırsanız çok daha güzel günler sizi bekliyor. Yolda kayalar dursa da nehir gibi akar.


13 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, çalışma alanınıza ve alışkanlıklarınıza duygusal olarak yatırım yapın. Ciddi bir Satürn burcu işareti olarak, olağan protokolden veya denenmiş ve gerçek alışkanlıklardan nadiren sapan inanılmaz derecede çalışkan olma eğilimindesiniz. Ancak ay bugün İkizler burcuna girerken, işinize farklı şekilde devam etmek konusunda kendinizi biraz daha açık fikirli bulabilirsiniz. Bu zihinsel odaklı ay sırasında üretkenliğinizi optimize etmek için yeni rutinler, alışkanlıklar veya diğer yöntemleri deneyerek merakınızı keşfetmelisiniz. İş yerinde ince ama etkili değişiklikleri nasıl yapabileceğinizi görmek için meraklarınıza atlamayı fazla düşünmeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.