Oğlak Aylık Burç Yorumları Neler? Oğlak Burç Yorumu Kasım 2022

Oğlak burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Oğlak burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Karamsar Pluto, ayın başlarında ilk kişisel güçlendirme evinizde oturduğundan, kendiniz hakkında ne hissettiğinizden emin olmadığınızda başkasını sevmeyi zorlaştırdığı için kendi kimliğinizle mücadele ediyor olabilirsiniz. Ve normalde ciddi olan yöneticiniz Satürn, aynı anda tuhaf Kova titreşimleri alarak genel bir belirsizlik duygusuna neden oluyor. Aşk hayatınızdan önce kendinize öncelik verin (şimdilik).

9 Kasım’da bir Merkür-Satürn karesi, bir çalışma projesine aksilikler getirir ve potansiyel olarak çalışmama sürenizden saatler çıkarır. Planladığınız eğlenceli ilk randevularınız varsa veya bir partnerle kaliteli zaman geçirmeyi dört gözle bekliyorsanız, yeniden planlamanız gerekebilir. Bu hayal kırıklığı yaratıyor ama kariyerinizi tekrar rayına oturtmak için gerekli.

On üçüncüsü, tabu konuları hakkında konuşmaları teşvik eden ve daha karanlık cinsel yönünüzü ortaya çıkaran seksi bir Venüs-Pluto sekstil getiriyor. Fantezileri ve tuhaflıkları keşfetmekten çekinmeyin – elbette istekli bir ortakla!

Aşk, 28 Kasım’daki Mars-Satürn üçgeninde sıkı çalışma ve dürüstlük gerektirir, ancak çaba göstermeye istekliyseniz, gerçekten karşılığını verir. Gelecekteki ödülleri tahmin etmek zor, ancak Evren genellikle birbirine karşı iyi olan ve romantizmin “kurallarına” saygı duyan aşıklara karşı çok cömerttir.


Oğlak Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Doğası gereği çalışkan biri, her şeyinizi verirsiniz. Sorun şu ki, son zamanlarda, iş yerinde insanlar sizi hafife alıyormuş gibi hissediyorsunuz. 8 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması altında profesyonel bir değişim yaşanacak. Kariyerinizin gidişatını veya yönünü değiştirmek ve diğer önemli konulara odaklanmak istemeye kendinizi hazırlayın.

Ayrıca, mevcut bir projeye yeni bir veya iki ilgi alanını dahil etmek için harika bir zaman. İşinize sevdiğiniz şeyleri eklemenin, daha fazlasını yaratmanız için size ilham vereceğini ve Venüs’ün Yay burcuna geçtiği 15 Kasım’da ofisinizde daha kazançlı bir rol üstlenmenize yardımcı olacağını göreceksiniz.

Konserinize daha fazla insan getirmeyi veya tatil sezonu için daha fazla yardım almayı düşünüyorsanız, 23 Kasım yeniay bunu gerçekleştirmek için harika bir gün, çünkü bu zaman çizelgesi size fayda sağlayacaktır. Sadece dikkatli olun ve savurganlıktan önce ekstra tatil yardımı için bütçeniz dahilinde kalın. Maddi imkanlarınız dahilinde kalın ve bu dönemde kendinize vakit ayırmaktan çekinmeyin. Sonuçta, kazandınız!


Oğlak Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

8 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması sırasında tutkulu yeni aşklar sizi gerçekten konfor alanınızdan çıkarabilir. Olmasına izin ver, Oğlak!

Aslında, 15’inde Venüs Yay burcuna geçtiğinde kabuğunuzdan çıkıp biraz eğlenmenin zamanı geldi. Bekarsın ve karışmaya hazırsın, öyleyse yap! Bir partide veya grup gezisinde harika biriyle tanışabilirsiniz. 17 Kasım’da Merkür Yay’a girdiğinde bunu rahat tuttuğunuzdan emin olun. Henüz gerçekten derinleşmemişsiniz.

Özellikle de güneş yirmi saniyede Yay burcuna geçtiğinde soğuk hava sizi içeride tutarken. Yeni flört fırsatlarının peşine düşmek yerine, yılını özel olarak düşün. Hangi flört derslerini öğrendin? 2023’te ilerlemek için bunları nasıl kullanabilirsiniz?

Duygusal pillerinizi şarj etmek ve dinlenmek için 23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ayı kullanın. Gelecek ay sezonun başladığında alabileceğin tüm enerjiye ihtiyacın olacak, bu yüzden kalbinin görev için hazır olduğundan emin ol. Şu anda bekar hayatı kucaklayın!


Oğlak Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Kimi tanıyorsun

Oğlak burcu, bu ay başlarken sosyal hayatınız parlıyor. Akrep burcunun vurgusu sizi davetleri kabul etmeye, etkinliklere katılmaya ve ağ oluşturmaya teşvik eder çünkü bunu yaparak bazı değerli bağlantılar kurabilirsiniz.

Ayrıca gücü ve etkisi olan insanlarla bağlantı kurmaya da çekileceksiniz. Oğlak burcu olarak, yine de onlara yönelme eğilimindesiniz, ancak bu ay bir hedefe ulaşmanıza yardımcı olabilecek veya doğru alanda sizin için iyi bir söz koyabilecek birini aramanın ek yararı var.

Ancak 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan ve sosyal hayatınızı alt üst edebilecek güçlü bir ay tutulmasıyla da mücadele etmeniz gerekiyor. Bazı arkadaşlıkların ve temasların neredeyse bir gecede kaybolduğunu görebilirsiniz, özellikle de zevkten çok acı vericiyse.

Gerçekten yolunda gitmeyen bir romantizmin aniden sona ermesi de mümkündür. Ve üzücü olsa da, muhtemelen en iyisi bu.

Bu ayın ilk üç haftasının yoğun geçtiğine şüphe yok ama çok şey başarmış gibi hissedeceksiniz. On beşinci gün, sevimli Venüs Yay burcuna ve sizin ruhsal bölgenize giriyor, ardından iki gün sonra meraklı Merkür ve ondan beş gün sonra güneş geliyor. Şu anda yarım kalmış işleri bir araya getirmenin, rahatlamanın ve kendine hakim olmanın akıllıca olacağı bir aşamadasın, ama bu yeni projelere başlamak için iyi bir zaman değil.

Bununla birlikte, 23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay ve ruhsal bölgeniz ile bu, meditasyon, yoga veya stres atmanıza ve daha fazla iç huzuru hissetmenize yardımcı olabilecek başka herhangi bir uygulamaya başlamak için mükemmel bir fırsat.

Ayrıca yirmi üçüncüde, sevinçli Jüpiter, aylarca süren retrograd evresinden sonra doğrudan dönüyor. Belirli projeleri beklemeye aldıysanız, artık bunların tozunu alıp tekrar çalışır duruma getirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.