Kova Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Kova burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? Kova burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü o kadar heyecanlısın ki kendinle ne yapacağını bilmiyorsun. New York elektrik şebekesinden daha fazla enerjiniz var. Soru şu ki, onu nasıl kullanacaksınız? Bu ışıltılı ruh hallerine girdiğinizde insanlar sizi seviyor. Ve iyi hissettiğinde iyi göründüğünü nasıl söylerler biliyor musun? Bu tamamen doğru. Büyük hedefleriniz var ve onlar hakkında konuşmayı seviyorsunuz, ancak aklınız gelecekle ilgiliyken bazen şu an hakkında biraz şövalye oluyorsunuz. Halihazırda yaptığınız tüm harika şeyleri görmezden gelmeyin. Ayrıca, görünüşe göre senin üzerinde durmayı bırakamayan o çapkın kişiyi de görmezden gelme.


Kova Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ileriye doğru yolunuzu buluyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu tatil binlerce yıl öncesine dayanır ve bir bitiş ve bırakma zamanıdır. Bu, küçük ritüeller gerçekleştirerek hayatınızdan olumsuzlukları uzaklaştırabileceğiniz zamandır. Şömineniz veya açık ateş çukurunuz varsa, küçük kağıt parçalarına bırakmak istediklerinizi yazıp ateşe atabilirsiniz. Kova, onların yanmasını ve dumanın yükselmesini izledikçe, enerjinin salıverildiğini hissedebilirsiniz. Kağıdı yakamıyorsanız, bir keçeli kalem alıp tuvalet kağıdı karelerine bırakmak istediklerinizi yazıp sifonu çekmeyi düşünün.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve sizin itibar eviniz Güney Ay Düğümü ile birleşiyor. Bugün tanınabilirsin. Birisi video kanalınızı izleyebilir veya blogunuzu okuyabilir ve aniden karşınızda bir hayranınız olur. Ya da bu uzun zaman önce çıktığın biri olabilir. Sen onları gerçekten hatırlamıyorsun bile ama onlar seni hatırlıyorlar. Kova, akıllarında ve kalplerinde bir etki bıraktınız ve şimdi yeniden tanışmak istiyorlar.


Kova Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yapabileceğin çok şey var, Kova! Mars 30 Ekim Pazar günü İkizler burcunda geri hareket ederken, iş alanınızda gerçekleştirebileceğiniz çeşitli fırsatları düşündüğünüzde kendinizi biraz dağınık hissedebilirsiniz. Profesyonel bir tutku projesi aracılığıyla sürdürmek istediğiniz bazı fikirleriniz, vizyonlarınız veya yetenekleriniz olabilir. Mars gerilemesi çoklu görevlere yardımcı olabilirken, tabağınızda ne kadar olduğu konusunda özellikle bunalmış hissedebilirsiniz. En teşvik edici projelerinize odaklanmak için üzerinde çalıştığınız şeyleri azaltın.

Hatta birkaç gün sonra burcunuzda ilk dördün parlayacağı için bunu yapmak başlangıçta kolay olabilir. Eşsiz, yenilikçi çabalarınızla bir inanç sıçraması yapmak için Ay’ı kullanın. Ancak, haftanın geri kalanında iş-yaşam dengeniz üzerinde çalışmalısınız.

Akrep’teki Venüs, 2 Kasım Çarşamba günü Boğa’daki Kuzey Düğüm’e karşı çıkıyor ve bu sizi en önemli taahhütlerinize odaklanmaya teşvik edecek. 5 Kasım Cumartesi günü Akrep burcundaki güneş Boğa burcunda Kuzey Düğümü ile karşı karşıyayken, Akrep burcundaki Venüs Boğa burcunda geri giden Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde kariyer yolunuzu ve başarılarınızı ilerletmek için bu yoğun adımları atın.


Kova Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Mars’ın gezegen gerilemesi nedeniyle sosyal hayatınız yanmayacak. Bu enerji, telefonunuzu, sosyal medyanızı ve gelen kutunuzu sessize alacak. Astrolojik hava tüm hafta boyunca sakin kalacak. Bu astrolojik olay, haritanızın eğlenceyi yöneten alanını tetikleyecek ve kanepede dinlenirken hala evde yiyebilirsiniz. Ancak bu, aşkınızdan veya herhangi bir aşk ilginizden uzak durmanız gerektiği anlamına gelmez.

Evinize romantik ve şehvetli bir hava çökecek. Bu nedenle, pozitif enerjinin akmasını ve yaşam şehvetinizin devam etmesini sağlayın. Son zamanlarda ortalığı ısıtmayı umduğunuz romantik bir ilginiz varsa, şimdi onları bir kucaklaşma seansına ve belki de biraz ağır sevişmeye davet etmenin tam zamanı – eğer şanslıysanız! Mars gerilemesi libidonuzu azaltabileceğinden, şu anda duygusal bir düzeyde bağlantı kurmak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.