Kova Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Kova burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Kova burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Uzun zamandır böyle bir Pazartesi ya da bir hafta geçirmediniz. Dünya büyük ve olasılıkları sonsuz. Ve bir süredir olduğundan daha iyi hissediyorsun ve daha iyi hissetmek her zaman daha iyi görünmekle birlikte gider. İnsanlar parlaklığınızdan etkilenir. Hafta ortasında biraz kafa çevirirseniz şaşırmayın. Şu anda dünyadaki tüm paraya sahip olmayabilirsin ama paranın asla satın alamayacağı bir sürü şeye sahipsin. Hafta sonu keşif ve macera dolu olacak. Hatta işin içinde biraz romantizm bile olabilir.


Kova Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür’ün gezegensel geri dönüşü nedeniyle bu hafta iç gözlem havasında olacaksınız. Geçmişten gelen acılar ya da romantik paranoya size yolunu bulabilir, ancak nihayetinde, ruhunuza inen korkak titreşimlerden kendinizi sakinleştirebilmelisiniz. Ay sezgilerinizi ve duygularınızı yükselttiği için hafta ortası bir değişim hissedeceksiniz. Zihniniz ve motivasyonunuz birlikte çalışacak, ancak kendinizden şüphe duyma veya hayallerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair belirsizlik, dikkatli olmazsanız sizi geride tutabilir.

Bu gün herhangi bir hedef gerçekleştirmek için kendinize baskı uygulamayın. Bunun yerine, bu enerjiyi beyin fırtınası yapmak ve gitmek istediğiniz yöne doğru atabileceğiniz küçük adımlar yazmak için kullanın. Romantizm için mükemmel, rüya gibi bir gün olarak hareket edecek olan kişisel işlerinizi düzene sokmanız önemli olacak. Kendi içinizde ne kadar güvende hissederseniz, iyi romantik deneyimler yaşama olasılığınız o kadar artar, bu nedenle herhangi bir sosyal etkinliğe gitmeden önce kendinize büyük bir moral konuşması yaptığınızdan emin olun.


Kova Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Güç sende, Kova!

Haftanın başında 10 Ekim Pazar günü Merkür istasyonları Başak burcuna yön verdiğinde kontrolün tekrar sizde olduğunu hissedeceksiniz. Artık direkt, Merkür dağınık ya da bunalmış değil. Özellikle maliyet-borç oranını veya geçiminiz için neyin sürdürülebilir olacağını düşünmeniz gerekiyorsa, ne tür yatırımların peşinden gitmeye değer olduğu konusunda net bir fikriniz var. Pazar günü Oğlak burcundaki ilk dördün ayın altında gücünüzü kullanın. Ay, içinizdeki CEO’yu veya güç merkezinizi kucaklama becerinizde daha güvende hissetmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, 6 Ekim Perşembe günü Başak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton retrosu yapana kadar bu otoritenin meyvelerini verdiğini göremeyebilirsiniz. senin güvenliğin. Mesleğinizi dönüştürmek için gerekli araçlara ve yeteneklere sahipsiniz. Profesyonel yolculuğunuzun geleceğinin neler getireceğinden korkmayın. Terazi’deki güneş, ertesi gün Koç’ta geri giden Kayron’a karşı olduğu için, kariyer yolunuza bağlanma korkusundan kurtulmak için çalışmanız gerekebilir.


Kova Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendinle ilgileneceksin.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve dinlenme ve iyileşme eviniz var. Bu gerçekten öz bakıma odaklanmak için bir gün. Yatakta kalmanıza ve kelime bulmacaları yapmanıza izin verin. Ya da kanepede oturup lezzetli bir şeyler yerken yeni bir hit TV programını aşırı derecede izleyin. Bazı günler, rutininizi kırmak ve günlük işlerin ve bitmeyen görevlerin listesi olan kasırgadan uzaklaşmak iyidir. Kova, bu aynı zamanda bir parka gidip kuşları beslemek, yeni bir yürüyüş parkuru keşfetmek ya da ayaklarınızın altına düşen yaprakların çıtırtısını dinlerken mahallede yürümek için iyi bir gün.

6 Ekim Perşembe günü Terazi burcundaki güneş ve eğitim eviniz Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Kova, üniversiteye giden çocuklarınızdan birini ziyarete gitmiş olabilirsiniz. Ya da küçük çocuğunuzun okulunda en son sanat projelerini görüyor ve öğretmenlerle buluşuyor olabilirsiniz. Kendiniz okuldaysanız, yeni rutinlere alışıyor, yeni arkadaşlarla tanışıyor ve okul etkinliklerine gidiyor olabilirsiniz. Artık tam eğitim moduna geçtiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.