Kova Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Kova burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? Kova burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken önde giden ayağınızı pedaldan çekin. Düşük vitese geçme ve manzaranın tadını çıkarma zamanı (özellikle de mecazi yol kenarındaki o sevimli insanlar). Sevileceksiniz ve seveceksiniz ve haftanın başlarında bir tür duygusal kreşendoya ulaşacaksınız. Hafta ortası, büyük düşünün – dev, geniş, misafirperver. Sürünün lideri olacaksınız ve diğerleri (yeni arkadaşlar ve eski) hayal etmeye cesaret ettiğiniz herhangi bir plan için oyun oynayacak. Bu hafta sonu, sosyal ortamın biraz daha sıkılaşmasını bekliyoruz. Diğer insanlar gerginleşebilir ve onlardan tamamen kaçınmanız iyi olur.


Kova Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ne yazık ki, iş yükümlülükleri eşinizle bağlantı kurmanıza engel oluyor. Onlarla baş başa vakit geçirmek yerine, ofiste gece yarısı yağını yakıyor, hedeflediğiniz terfi veya yükseltmeyi elde etmeye çalışıyorsunuz. Kişisel ve iş dünyanızın çarpıştığı ve ortalığı karıştırdığı 25 Ekim’de her şey çok yüksek olacak. Ofiste dramatik haberler alıyor olabilirsiniz ve ilişkiniz şu anda düşüş eğiliminde olabilir.

Ortalığı karıştırmak ve bu konuda telaşlanmak yerine, hayatınızın her iki yönünü de iyileştirmek için adımlar atmaya çalışın. Enerjinizin yarısını işe, diğer yarısını da ilişkinize verirseniz, kişisel düzeyde sizin için hiçbir şey kalmaz. Zamanınızın dörtte birini ofiste ve ortaklığınızda başka bir klasörde geçirmeyi deneyin. ve kendinize boş zamanınızın çoğunu sıkıştırmak için verin. Herkese ve her şeye her şeyinizi vermek isteseniz de, kendinize biraz TLC vermedikçe bu imkansızdır.


Kova Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Spot ışığına hazır mısın, Kova? 23 Ekim Pazar günü Satürn istasyonları doğrudan burcunuzdayken, kredinin vadesi geldiğinde kendinize kredi verin. Kendinizi bir profesyonel olarak geliştirmek için inanılmaz derecede sıkı çalıştığınız için son birkaç ay yoğun bir olgunlaşma dönemi oldu. Artık Satürn doğrudan olduğuna göre, sıkı çalışmanızdan emin olmalısınız.

Neyse ki, güneş ve Venüs aynı gün Akrep’e girdiği için bunun için kutlanabilirsiniz. Akrep mevsimi, Venüs’ün etkisi sayesinde, özellikle taahhütler, sözleşmeler veya ilişkilerle ilgili başarılarınız için parlama zamanınızdır. Güneş ve Venüs arasında, güçlü ama çekici bir ışıkta görüneceksiniz!

Ayrıca, Akrep burcundaki yeni ay kısmi güneş tutulması birkaç gün sonra kariyer yolunuzla yeni bir döngüye başlayacağından bu sadece bir başlangıç. Heyecan verici olsa da, tutulmalar tezahürler için biraz fazla tahmin edilemez olduğundan, doğanın kendi rotasını yönetmesine izin vermek en iyisi olabilir. Bu döngünün profesyonel olarak dönüştürücü olmaya yazgılı olduğunu bilin! Haftanın sonunda Merkür Akrep’e girdiğinde bir konuşma yoluyla bazılarının meyve verdiğini görmeye başlayabilirsiniz.


Kova Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılım için hazır olun.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve itibar evinizin Koç’taki Jüpiter ve sosyal medya eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yayınladığınız şey normalden çok daha ileri gidebilir. Kova, algoritmanın onu alıp dünyanın her yerine göndermesi mümkündür. Geçmişte tanıdığınız birinin gönderinizi görmesi ve size ulaşması da mümkündür. Bu, eskiden çıktığınız veya üniversiteden beri görmediğiniz biri olabilir.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve seyahat eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün geri dönmek oldukça kolay. Yolda dolambaçlı bir yoldan sapabilir ve çıkmaz sokaklarla dolu bir mahalleye düşebilirsiniz. Bugün seyahat ediyorsanız, havaalanında kapınızı bulmakta veya kiralık araç ofisini bulmakta sorun yaşayabilirsiniz. Kova, bugün yeni çevrelerde gezinirken kendinize zaman ayırmanız önemlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.