Kova Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Kova burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? Kova burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Laboratuvarı Pazartesi günü ateşleyin (tabii ki mecazi anlamda)! Bu parlak yeni ürünlerinizi (veya yeni fikirlerinizi veya planlarınızı) uygulamaya koymadan önce, bunları uygun bir laboratuvar ortamında test etmeniz gerekir. Bu, deneme anlamına gelir ve bu, arkadaşlar gibi istekli konularda yeni teorilerinizi denemek anlamına gelir. Yaratıcılığınızı şımartın ve garip sohbetler arayın. Sonuçlardan memnun kalacaksınız. Hafta ortası gel, ayrıntılara dikkat et. Sahipsiz bırakılan küçük şeyler daha sonra sizi rahatsız etmek için geri gelebilir ve kimse bunu istemez, değil mi? Bu hafta sonu, beklenmedik bir bağlantı beklenmedik bir romantizme dönüşebilir. Yeni bir şeye ve birine ne kadar açık olduğunuza bağlı.


Kova Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

En kritik sosyal takılmalarınızdan bazılarını zorluyorsunuz. Mürettebatınızdan kopuk hissetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tünelin ucundaki ışık, yeni bir düşünme yöntemine teslim olmanızı gerektiriyor – alıştığınızdan biraz daha fazla açılmayı gerektirebilecek bir yöntem. İnkar edilemez liderlik niteliklerinizi benimsemenizi isteyen birçok arkadaş ve yakın ortak var – bırakın yapsınlar!

Ortaklıklarınız dışında, bu hafta her zamankinden daha dalgın ve huzursuz hissediyorsunuz. Bu duygu için henüz kelimelere sahip olmayabilirsiniz; ancak, yaratıcı dürtünüzde kesin bir değişim var. Meditasyon yapmak ve kendinizle yeniden hizalanmak için biraz kişisel zaman ayırmaya çalışın.


Kova Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bir sonraki profesyonel maceranızı kucaklayın, Kova!

Güneş ve Venüs Terazi’de, Mars’ı İkizler’de üçgen açı yaptığında, 17-18 Ekim Pazartesi – Salı günleri arasında profesyonel yolculuğunuza dahil edebileceğiniz çeşitli fırsatları keşfedin. Üçgenler, tutku projelerinizi veya fikirlerinizi genişletebileceğinizi gösteriyor. Seçeneklerinizi keşfetmenin zamanı gelebilir, özellikle de kendinizi ifade etme araçlarınıza odaklanarak veya yeteneklerinizi geliştirerek kariyer yolunuzu daha da geliştirebilirseniz. Ancak hemen karar vermek için baskı hissetmeyin. Profesyonel yolculuğunuz için en iyi neyin işe yarayacağını görmek için her zaman farklı satış noktaları, seçenekler veya fırsatlarla denemeler yapabilirsiniz. Ne söyleyeceklerini görmek için iş arkadaşlarınızla veya arkadaşlarınızla konuşmak faydalı olabilir. Ancak Terazi’deki Merkür, hafta ortasında Koç’ta geri giden Kayron’a karşı çıkacağından, karşıt görüşler ortaya çıktığında açık fikirli olmalısınız. Kimsenin tavsiyesini kabul etmek veya dikkate almak zorunda değilsiniz. Yolda alakalı olabileceğinden, birinin söyleyeceklerini dikkate alın. Haftanın sonunda, Venüs Terazi’de güneşle kavuşum yaptığında, hangi birkaç yolun sizin için uygun olduğuna dair net bir fikriniz olabilir.


Kova Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir hazineyi ortaya çıkarabilirsiniz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve seyahat evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün seyahat planları yapmak için zor bir gün. Her şey karmaşık görünüyor ve fiyatlar gözlerinizin önünde değişiyor. Bir açıklık gibi görünen şey şimdi dolduruldu. Açık bir rezervasyon gibi görünen şey şimdi rezerve edildi. Kova, bu bir şeyleri çivilemeye çalışmak için bir gün değil. Neptün bunu riskli bir gün haline getiriyor.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı İkizler’de ve risk alma ve macera eviniz ile üçgen açı yapıyor. Bugün, biraz gergin bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Belki de sıradan bir hayat yaşıyorsun, güvenli oynuyorsun ve düz ve dar yürüyorsun. Artık gevşemeye ve gerçekten Kova burcu olan bir şey yapmaya hazırsınız. Kaçış odası, duyusal yoksunluk tankı veya oksijen barı gibi, yapılacaklar listenizden bir şeyi geçmek için rutininizden çıkabilirsiniz. Bugün biraz eğlenebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.