Koç Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Koç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Koç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta, işlerin ne kadar iyi gittiğine şaşıracaksınız. Elbette, bunun terleyeceğinden oldukça emindin, ama yine de her şeyin onaylanması güzel. Her durumda, insanlar çıkardığınız şeylerden etkilenecekler. Hafta ortası, enerjinizi başkalarına yardım etmeye harcamaya başlamalısınız. Neden inanılmaz şansını olabildiğince çok arkadaşınla paylaşmaya çalışmıyorsun? En azından perşembeye kadar dahil olun, çünkü haftanın sonuna doğru sizi dünyanızdaki her şeyden uzaklaştıran biriyle tanışacaksınız. Bu aşk olabilir mi?


Koç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bazen daha azı daha fazladır, sevgili Ram ve ay hafta boyunca Yay burcunda ilerlerken, bu önermeyi hatırlamak isteyeceksiniz. Tamamen kapatmak istemezsiniz, ancak kartlarınızı göğsünüze yakın tutmak veya biraz daha az erişilebilir olmak, auranıza bir gizem duygusu getirecektir. Uygun olmayan eğiliminiz için gizli bir neden olsa da, aslında bu hafta tabağınızda bir sürü kişisel nişan olacak! Sizden dışarı çıkmanızı ve arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmenizi isteyen bir değişim tezahür edecek.

Bu, özellikle arkadaşlarınızla eğlenirken süper sevimli görünüyorsanız, sosyal medya gönderileri aracılığıyla aşkınızın ilgisini çekmek için mükemmel kozmik ortamı yaratacaktır. Sadece, elde edilmesi zor olan nazlı oyununuzun fazla ileri gitmediğine dikkat edin. Biriyle gerçekten romantik bir ilginiz varsa, onu tamamen ortadan kaldırmanıza hizmet etmeyecek, ancak aynı zamanda flört durumunuzun dışında canlı bir hayatınız olduğunu fark etmeleri de zarar vermeyecektir.


Koç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş ilginçleşmek üzere, Koç.

2 Ekim Pazar günü Merkür istasyonları Başak burcuna geçtiğinde biraz daha rahat nefes almayı bekleyin. İş yerinde eksik olan belgeleri veya eşyaları bulabilirsiniz. Yolda durmak için daha fazla hıçkırık, engel veya yanlış iletişim olmayacağından iletişim daha iyi akabilir. Herhangi bir teknik sorunu düzeltmeniz gerekiyorsa, gelecekteki teknolojik arızaları önlemek için bu gerileme sonrası dönemi kullanın. Oğlak burcundaki ilk dördün de Pazar günü olduğundan, kendinizi daha iyi bir adım atmaya hazır hissedebilirsiniz. Luna, sizi rahatsız eden iş sorunlarından kurtulurken dengelenmenize yardımcı olabilir. 6 Ekim Perşembe günü, Başak’taki Merkür Oğlak’ta geri giden Plüton ile üçgen açı yapacağından, bazı gizli gerçeklerin iş başında gün yüzüne çıktığını görebilirsiniz. Kartlarınızı doğru oynarsanız, konuşmada profesyonel konumunuzu güçlendirebilecek veya dönüştürebilecek bir şey ortaya çıkabilir. Ertesi gün Terazi burcundaki güneş, burcunuzda geri giden Kayron ile karşı karşıya geldiğinde, mesleki taahhütlerinizle ilgili herhangi bir güvensizliğin sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin.


Koç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, motorunuzu çalıştırıyorsunuz ve gitmeye can atıyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ve kariyer evinizde ikinci bir çeyrek ay var. Başlangıç ​​bayrağını bekleyen bir yarış arabası sürücüsü gibisin. Plan yapmak ve yapmak istediğinizi gerçekleştirmek için dakikaları saymakla meşgulsünüz. Yolunuza çıkan herkes, coşkunuz ve tek odaklı odaklanmanız tarafından ezilebilir. Bu, ayrıntıları ele almak ve tek bir amaca yönelik bir listedeki şeyleri kontrol etmek için iyi bir gün. Koç, başlangıç ​​adımlarını hızlıca atlamak isteyebilirsin çünkü aklındaki tek şey yarışın sonunda o damalı bayrağı görmek.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi’deki güneş ve ilişkiler eviniz, Boğa’daki Kuzey Düğümünüz ve para eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Siz ve sevgiliniz mali konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Partnerinizin sizden çok daha temkinli olması mümkündür (cesur Koç standartlarına göre, herkes sizden daha temkinli görünebilir). Bir yatırım veya iş fırsatını tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz. Ve bu, anlaşmazlığın ortaya çıktığı yer olabilir, çünkü bu kişi dahil olmak istiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.