Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Kasım 2022

Koç burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Koç burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

İddialı ana gezegeniniz Mars, olağanüstü eleştirel düşünür İkizler ile eşleşirken tüm ay geriye doğru dönüyor. Romantik bir hedefe atılmak için can atarken, şimdilik planlama aşamasına daha fazla zaman ayırmanızda fayda var.

Dolunay ve ay tutulmasının öz-değer ve maddi varlık bölgenizdeki dramatik etkisi 8 Kasım’da sert bir şekilde vuruyor, bu nedenle aşk hayatınızı iyileştirecek gerçekten istediğiniz bir şeye tonlarca para harcamak tehlikeli bir şekilde cazip hale geliyor. Buna ihtiyacın var mı, Koç? Muhtemelen hayır, ancak harcamalarınız duygularınızla bu kadar yakından bağlantılı olduğu için kendinizi hiçbir şeyden mahrum bırakma havasında değilsiniz.

Güzel Venüs, onbeşinde, maceracı ateş burcu Yay ile buluşuyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca, eğer istersen, başınız belaya girebilir. Dışarı çıkıp dünyayı keşfetmek ve heyecan verici insanlarla tanışmak için can atıyorsunuz ve oldukça çılgın deneyimler yaşamaya açıksınız. İş eğlenceyi geri çevirmek dışında, “hayır” kelimesi gerçekten kelime dağarcığınızda yer almıyor.

28 Kasım’da bir Mars-Satürn üçgeni, romantik fırsatlara katı bir çaba göstermenin mükemmel sonuçlar verdiğini hatırlatır, ancak daha değerli bir şeye odaklanmak için kendinizi iyi zamanlardan yeterince koparabilir misiniz? Evet, eğer gelecekte sağlam ödüller olacağı anlamına geliyorsa.


Koç Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay size hemen inanılmaz haberler getiriyor. Yeni bir iş veya iş teklifi arıyorsanız, şimdi cesur işaretinizin vurma zamanı. Alışılmadık görünen teklifler almak, 8 Kasım’daki ay tutulması sırasında enerjinizi yönlendirmenin en iyi yolu gibi görünüyor.

Bu, özellikle gezegenler on beşinci, on yedinci ve yirmi ikincide Yay burcunda süzülürken geçerlidir. Kesinlikle dikkatli olmanız ve devam ettirmeniz gerekiyor! İçgüdülerinize güvenmek oyunun adıdır. Başarı dürtünüz bu ay başka hiçbir şeye benzemeyecek ve birçok kapı açacağı için finansal bir işlem size fayda sağlayabilir.

Şimdi bu önemli kararların gerçekleşmesine izin vermenin ve kariyer yolunuz boyunca sizi başka bir seviyeye taşımanın zamanı geldi. Kariyerinizin yönünü değiştirmeyi düşünmek istiyorsanız, şimdi yardım istemenin ve harekete geçmenin tam zamanı. Ne kadar çok seçeneğiniz olduğuna şaşıracak ve şaşıracaksınız.


Koç Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Hiç kimse kıskanç bir aşık olan Koç’u sevmez, özellikle de 8 Kasım’da Boğa burcundaki ay tutulması sırasında yeşil gözlü canavar hemen üzerinizden atlıyorsa, bu enerji sizi kolayca sahiplenici ve yapışkan biri yapabilir. Sakin oynamanız gerekiyor, yoksa harika bir şeyi kaybedersiniz. Onlar sizi boğmadan önce duygularınızla oturun.

Neyse ki, on beşinde Venüs Yay burcuna geçtiğinde aşk büyük bir maceraya dönüşür. Bekarsanız, seyahat ederken özel biriyle tanışabileceğiniz için flört havuzunuzu genişletmek için harika bir zaman. Eğer çıkıyorsanız, gerçekten kalbinizi hızlandıracak bazı eğlenceli randevulara hazır olun.

17 Kasım’da Merkür Okçu burcuna girdiğinde eşiniz hakkında yeni şeyler keşfedin. Dürüst iletişim daha güçlü bir bağlantıya yol açabilir.

Güneş yirmi saniyede Yay burcuna girdiğinde flört hayatınızı yeni seviyelere taşımaya devam edin. Bu, büyük resme bakmak ve yıl bitmeden bir ilişkiden gerçekten ne istediğinizi anlamak için harika bir zaman.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeniayı hatırlamak için bir randevu gecesi ile ayı bitirin. Romantik ilişkilerinize bir inanç sıçraması yapın. ödüllendirileceksiniz.


Koç Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

dönüşüm

Koç burcu, 22 Kasım’a kadar olan haftalar bir değişim ve dönüşüm dönemi başlatıyor. Güneş, meraklı Merkür ve Akrep’teki sevimli Venüs ile yüzeyin altına bakmaya hazır olacaksınız. İstediğiniz kadar mutlu ve başarılı olmanızı engelleyen şeyin ne olduğunu keşfetmek için bir şans.

Sekizincisinde, Boğa burcundaki güçlü ay tutulması mali ekseniniz boyunca gerçekleşecek ve bir para meselesini gündeme getirebilir. Ancak, bu tutulma keskin bir Satürn-Uranüs açısıyla bağlantılı olduğundan, bir çözüm bulunması için bir şeyler vermek zorunda kalacak.

Artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakmaya ne kadar istekli olursanız, o kadar mutlu ve ruhen daha hafif olursunuz. Ayrıca yolunuza çıkacak muhteşem fırsatlara da yer açacaksınız. Bu, sizi bir süredir alıkoymuş olabilecek bir yığın dağınıklıktan kurtulabileceğiniz aydır.

Tüm bu yoğunluğa rağmen, odak yavaş yavaş Yay’a dönüyor, uyumlu Venüs 15 Kasım’da hareket ediyor, ardından iki gün sonra akıllı Merkür ve bundan beş gün sonra güneş geliyor. Güverteleri temizlediğinize göre artık yeni maceralara hazır olacaksınız. Seyahat etmek, ders çalışmak veya yeni bir mücadeleye girişmek istiyorsanız, bilinmeyene doğru bir adım atmanın tam zamanı.

Hayata karşı iştahınız artacak ve ortaya çıkan yeni fırsatları yakalamaya hazır olacaksınız. Geleceğe bir adım attığınızda ve yeni deneyimleri kucakladığınızda aşk yeniden alevlenebilir veya yeni bir aşk bulunabilir.

Yirmi üçüncüde rahat Yay burcundaki yeni ay, bir projeye veya girişime başlamak için mükemmeldir. Bir yolculuğa çıkıyorsanız, her şeyin en iyi şekilde kendiliğinden geliştiğini göreceksiniz.

Son olarak, kişisel gezegeniniz olan neşeli Jüpiter, 23 Kasım’da doğrudan ana bölgenize dönüyor, bu da son zamanlardaki cesur hareketlerin ödüllerini almak üzere olduğunuz anlamına geliyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.