İkizler Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

İkizler burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir sürü büyük fikriniz var, ancak bu hiçbirinin taşa yerleştirildiği anlamına gelmiyor. Sizinle ilgili harika şeylerden biri, diğer insanları dinlemeniz ve onlardan etkilenmenizdir. Açık fikirlisiniz. Bu da bir arkadaşınızla yaptığınız bir tartışmanın ortasında yeni bilgileri kabul etme yeteneğiniz olduğu anlamına gelir. etkilenebilirsiniz. Her neyse, gerçekten ikna edici arkadaşların var. Yine de henüz çözemediğiniz bazı şeyler var ve haftanın sonuna doğru bazı büyük değişiklikler yapmanın hayalini kuruyor olacaksınız.


İkizler Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geçmişten uzaklaşabilirsiniz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu tatil zamanın başlangıcına kadar uzanır ve bir şeyin sonunu işaretlemek için kullanılır. İkizler, geçmişten gelen kötü alışkanlıklardan veya olumsuz hatıralardan kurtulmak için Kova enerjisini kullanabilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizle aranızdaki bağı kesmek isteyebilirsiniz. Huna felsefesinde bu enerji kordonlarına diğer adıyla kordonlar denir. Vücudunuza bağlı olabilir ve bir kişiye veya hafızaya bağlanabilirler. Onları bulduğunuzda, kafanızda, omzunuzda veya elinizde olsun, hayali bir makas alıp kesebilirsiniz. özgür olabilirsin.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve sağlıklı alışkanlıklar ve rutinler eviniz Güney Düğüm ile birleşiyor. Bugün, diyetinizden düşebilirsiniz. İyi bir nedeni olabilir. Özel bir durum olabilir, yani pasta var ya da birisi size normalde yemediğiniz bir şey getirdi ama hediye olduğu için reddedemezsiniz. Sırf bugün diyetinizden çıktınız diye, sonsuza kadar da keseceğiniz anlamına gelmez. Venüs ve Güney Ay Düğümü birbirine çok yakın oturduğunda ara sıra hoşgörü beklenir.


İkizler Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Seçeneklerini keşfet İkizler! 30 Ekim Pazar gününden itibaren Mars istasyonları burcunuzda geri hareket ederken kendinizi topraksız hissedebilirsiniz. Önümüzdeki birkaç ay, profesyonel kimliğinizi ve görünüşünüzü oldukça zora sokacak. Sinir bozucu olsa da, giyiminiz, görünümünüz ve mizacınız aracılığıyla kendinizi nasıl öne çıkarmak istediğinizi anlamak için geri giden Mars’ı kullanabilirsiniz.

İlerlemek, 1 Kasım Salı günü Kova burcundaki ilk dördün ayında dolaşmak için açık fikirli ve dikkate değer bir bağımsızlık gerektirecektir. . Ancak, haftanın geri kalanında kararlarınızla güçlenmiş hissetmeniz gerekecek.

Ertesi gün Akrep’teki Venüs, Boğa’daki Kuzey Düğüm ile karşıt olduğu için, işte ne taahhüt ettiğinizi ve bunun sizi bilinçaltında nasıl etkilediğini düşünmek en iyisi olabilir. Haftanın sonunda, Akrep burcundaki güneş, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde iş hayatınızda önemli değişiklikler yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Aynı zamanda, Akrep’teki Venüs, Boğa’daki geri giden Uranüs’e karşı çıkıyor. Sağlıklı alışkanlıklara ve rutinlere odaklanın!


İkizler Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

30 Ekim’den itibaren Mars’ın güneşinizle aynı hizaya gelmesi nedeniyle haftanın ilk bölümü size hız treni gibi gelecek. Sosyal sorumluluklarınızı ve sorumluluklarınızı üstlenmek için koşuştururken hareket halinde olacaksınız. Etrafta bu kadar çok insan olmak heyecan verici olacak, ancak özellikle otuzunda, yeniden bir araya gelmek için biraz zaman ayırmanız gerekecek. Eski sevgilinle veya benzer biriyle takılarak ilişki kalıplarını tekrarlamadığından kesinlikle emin olmak istiyorsun.

Ayın popülaritenizi artırdığı ve ona bir destek verdiği hafta sonu kozmos sizin lehinize olacak. Bu titreşimlerin egonuzu biraz güçlendireceğinden emin olabilirsiniz ve biraz eğlenmek için mükemmeldir. Pazar günü partinin gece geç saatlere kadar sürmesine izin vermemeye çalışın, çünkü iş haftasının başlaması için iyi dinlenmiş ve yenilenmiş olduğunuzdan emin olmak isteyeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.