İkizler Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

İkizler burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başında bu kişi hakkında ne hissettiğinizi bildiğinizden oldukça emindiniz, ancak birisi düşünmediğiniz iyi bir noktayı gündeme getirdi. Arkadaşlarınızın ne kadar zeki ve anlayışlı oldukları şaşırtıcı. Belki de bu ilişkiye tamamen yeni bir gözle bakmanın zamanı gelmiştir. Hafta ortası, yeni bir çift göz, tam olarak sahip olmayı isteyeceğiniz şeydir. Kristal berraklığında görünen her şey aniden bulanıklaşacak. Naber? Bu son gelişmeyi hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla paylaşın. Kaliteli tavsiye söz konusu olduğunda, onlar en iyisidir.


İkizler Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gelecek ve haftanın ilk bölümünde birisine ne kadar derinden bağlanmak istediğinizden emin olamazsınız. Bu nedenle, belirsizlik anlarında hareketsiz durmanın sorun olmadığını unutmayın. Bu kozmik iklim sırasında istediğiniz şeyle daha uyumlu hissedeceksiniz ve evren sizi içgüdülerinizi takip etmeye zorlayacak. Bu enerji hedeflerinizi, planlarınızı ve ilişkilerinizi hızlandıracak, bu yüzden bir şey doğru gelmiyorsa yapmayın.

Gezegenler arasında sert bir açı, sınırlarla ilgili sorunlara yol açabilir, bu nedenle kişisel eğiliminizde güçlü kalmanız gerekir. O özel kişiyle bir randevu için mükemmel bir fırsat olarak, hafta sonu boyunca havada yürüyormuş gibi hissedeceksiniz. Eşleşme havasında değilseniz, bu titreşimleri uçup gitmek ve geleceğin neler getireceğini hayal etmek için kullanın.


İkizler Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta iş-yaşam dengenizi ele alın İkizler.

2 Ekim Pazar günü Merkür doğrudan Başak burcuna geçtiği için iş-yaşam dengenizde daha rahat hissedebilirsiniz. Şimdi doğrudan, Mercury, sosyal hayatınızın tadını çıkarmak, evinize yönelmek ve yine de eve pastırmayı getirmek için neye uyum sağlamanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olabilir. Ancak Oğlak burcundaki ilk dördün sizi harekete geçirirken iş-yaşam dengeniz üzerinde daha fazla güç ve kontrol sahibi olmaya hazırsınız! Doğrudan Merkür ile ilgili herhangi bir sorunu ele alırken ilerlemeye başlamak için Ay’ı kullanın. Daha fazla yetki almak istiyorsanız, 6 Ekim Perşembe günü Başak’taki Merkür’ün Plüton’un Oğlak burcunda gerilemesi gibi bir konuşmada gündeme getirebilirsiniz. hayatınızın istikrarına katılın. Geçim kaynağınızın geleceğini kontrol altında hissetmek için mali durumunuzu çözmeniz gerekebilir. Bunun dışında, ertesi gün Terazi burcundaki güneş Kayron’un Koç burcunda geri gitmesine karşı çıktığı zaman, mesleki özlemlerinizi takip etme konusundaki olası endişeleriniz veya korkularınız üzerinde çalışmanız gerekebilir.


İkizler Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, konvansiyonun ötesine geçiyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ve kaynaklar evinizde ikinci bir dördün var. Gıcırdayan kapıları susturmak, hava filtrelerini değiştirmek ve zamanla biriktirdiğiniz içerikleri değerlendirmek gibi onarımlar da dahil olmak üzere evinizi düzene sokmaya odaklanmış olabilirsiniz. Bir taşınma için eşyalarını topluyor ya da iki yıl önceki taşınmanızdan kalan son kutuyu nihayet açmış olabilirsiniz. İkizler, bir hayır kurumu dükkanı için bir eşya satışı yapmayı veya bir şeyler toplamayı düşünebilirsiniz. Evinizle ilgili tüm projeler söz konusu olduğunda artık büyük ilerleme kaydedebilirsiniz.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve romantizm eviniz, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile ve sırlar eviniz ile 150’lik açı yapıyor. İkizler, sizinle romantik bir ilişki kurmak isteyen birinden büyüleyici bir teklif alabilirsiniz. Birinizin ilginç bir ilişki için tamamen müsait olmaması mümkündür. Veya şirket kurallarına aykırı olabilir. Bu kişinin daha önce çıktığın herkesten çok farklı olması da mümkündür. Bu sizin için büyüleyici bir aşk ilişkisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.