İkizler Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

İkizler burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Yavaş ve alçak. Hafta başlarken bu sizin çalışma felsefeniz olmalı, her ne kadar önde yarışmak ve bol cazibenizle meseleleri zorlamak isteseniz de. Dakikaların saatlere dönüşmesine izin verin ve sonra ne söyleyeceğinizi bulmakla meşgul olmadığınızda ne kadar çok şey duyduğunuza şaşıracaksınız. Hafta geçtikçe, bazı ekip çalışmasına hazır olun. Bir ortakla en iyi şekilde çalışacaksınız ve sizin gibi zihinsel bir taktikçi için mükemmel olan rekabeti geride bırakarak ilerlemek için birçok fırsat bulacaksınız. Bu hafta sonu, araştırın. Büyüteç merceğinizi çıkarın ve bazı ipuçlarını yakınlaştırın.


İkizler Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ayın yirmi beşinde, hoşlandığın kişinin ne dediğine daha fazla dikkat etmek isteyeceksin. Sözlerini yerine getiremeyeceklerini fark ederseniz, bunu kırmızı bayrak olarak kabul edin. Şu anda başkalarını analiz ederken pragmatik ve mantıklı bir yaklaşım benimsemeyi unutmayın. Standartlarınız sizi genellikle kötü durumlardan kurtarır, ancak başkalarına ne zaman şüphenin avantajını vereceğinizi bilmek her zaman net görünmeyecektir.

Karmaşık bir durumdaysanız, onların bakış açılarını almak için arkadaşlarınızla ve ailenizle görüşün. Onların tavsiyelerinin, hata yapmaktan kaçınmanıza ve ilişkiniz söz konusu olduğunda sizi doğru yola sokmanıza yardımcı olabileceğini görebilirsiniz. Ayrıca, sınırlar oluşturmak anahtardır ve nadiren yaptığınız ancak daha sık yapmanız gereken bir şeydir. Bu nedenle işinize yarayabilir. Sevdiğiniz kişi/partneriniz gereğinden fazla söz verirse, kendinizi tekrar incinmekten korumak için oluşturduğunuz sınırı kullanabilirsiniz.


İkizler Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş hayatında ya işin içindesin ya da dışındasın, İkizler! 23 Ekim Pazar gününden itibaren Satürn istasyonları Kova burcuna yöneldiğinde profesyonel yolculuğunuzda bir yola koyulma zamanının geldiğini görebilirsiniz. Son birkaç ay, keşfetmek veya üzerinde çalışmak istediğiniz şeyleri yeniden düşünmek için harika bir zaman oldu. Şimdi doğrudan, kariyer yolunuzdaki bir yörünge veya fırsat üzerinde sorumluluk üstlenerek profesyonel gelişiminizi geliştirmek için Satürn’ün enerjisini kullanın.

Bu arada, güneş ve Venüs, profesyonel yaşamınızda inanılmaz derecede yatırım yaptığınız bir dönemi başlatarak Akrep burcuna girecek. Güneş, tutkularınızı her zamanki rutinleriniz ve alışkanlıklarınızla uyumlu hale getirirken, Venüs anlaşmayı tatlandırabilir. Ancak, işinizin bazı yönlerine takıntılı olmamak önemlidir. Akrep burcundaki yeni ay kısmi güneş tutulması birkaç gün sonra gerçekleşeceğinden, kariyerinizde bu yeni öngörülemeyen ancak kaderi belirlenmiş döngüde güçlenmiş hissedebilirsiniz.

Cazip olsa da, tutulma sırasında herhangi bir ay ritüelinden veya niyetinden kaçınmak en iyisidir. Haftanın ilerleyen saatlerinde Jüpiter retrosu Balık burcuna yeniden girecek ve bu sizi kariyer yolunuzu, profesyonel durumunuzu, itibarınızı ve başarılarınızı nasıl genişleteceğinizi yeniden düşünmeye teşvik edecek.


İkizler Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarına yardım etmeye odaklandınız.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve sağlık ve esenlik evinizin Koç’taki Jüpiter ve arkadaşlık eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, toplum için sağlığınıza da yardımcı olan bir şeyler yapmak üzere bir arkadaşınızla bir araya geliyor olabilirsiniz. Bu, yerel bir kuruluş için para toplamak için bir yardım koşusu veya başka bir egzersiz yarışması olabilir. İkizler, başkaları için faydalı bir şeyler yaparken eğlenebilirsiniz.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve romantizm ve macera eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Çok iyi tanımadığınız (veya hiç) birinden oldukça etkilenebilirsiniz. İkizler, sizin için bir kapı açan bir yabancı tarafından büyülenebilir veya aradığınız şeyi bir eşte somutlaştırıyor gibi görünen televizyondaki bir aktör tarafından büyülenebilirsiniz. Bugün, bir fanteziye kendinizi kaptırabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.