İkizler Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

İkizler burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Nesin sen, bir tür dahi mi? Hafta başlarken entelektüel varlığınız göz kamaştıracak. Laboratuvar önlüğü ve test tüpleri tarzında değil, daha çok sigara ceketi ve yüksek top camı gibi. Bir öykücü ve konuşma ustası olarak konumunuzun keyfini çıkarın, ancak tartışmayı hafif tuttuğunuzdan emin olun. Devasa zihinsel kaslarınızla yanlışlıkla kimsenin duygularını ezmek istemezsiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde ve muhtemelen hafta sonu, parçalı bulutlu bir görünümle artan bir yanlış anlama olasılığını bekleyin. Hala her şeyi açık ve havadar tutabilirsin, sadece biraz daha fazla çalışman gerekecek.


İkizler Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Başkası için kendi huzur duygunuzdan vazgeçmemeye çalışın. Bu, yol boyunca herhangi bir engeli veya durumu düzeltmeyecektir. Eşyaları halının altına süpürmek asla daha büyük bir amaca hizmet etmez ve Terazi’deki mevcut güneş enerjisi ile bunu yapmak için bir cazibe vardır. Başkalarını yatıştırmak istemeyebilir ve fikrinizi söylemeyi tercih edebilirsiniz. Bu, sevdiklerinizle, özellikle de yakın partnerlerinizle, bakış açılarına uygun olmayan sözcükleri duymak istemedikleri için sorunlara neden olabilir.


İkizler Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, çalışma haftanız boyunca profesyonel tarzınızı deneyin!

17-18 Ekim Pazartesi ile 18 Ekim Salı günleri arasında Güneş ve Venüs Terazi burcunda Mars’ta üçgen açı yaptığında kendinizi şaşırtıcı derecede yaratıcı hissedebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, kendinizi ifade etme konusunda biraz esnek olacaksınız. Giyinmek veya makyajınız gibi bir yönünüzü vurgulamak gibi görünüşünüzle oynamak için bu güzel üçlüleri kullanın. Tutkulu projelerinize odaklanmak istiyorsanız, bu üçlü sizi çoklu görevlere teşvik edebilir. Üzerinde çalıştığınız şeye özel bir dönüş yaparken projeden projeye geçiş yapıyor olabilirsiniz. Ancak Venüs ve Güneş, 19-20 Ekim Çarşamba ve Perşembe günleri arasında Oğlak burcundaki Plüton Terazi karesindeyken öne çıktığında yalnızca birkaç yaratıcı girişim veya fırsat öne çıkabilir. Kareler, zamanınıza, paranıza ve diğer şeylere yatırım yapmaya odaklanmanız gerekebileceğini gösteriyor. kaynakları bir profesyonel göreve diğerine geçiştirir. Ayrıca, özellikle tarzınız ve kendinizi ifade etme tarzınız ile öne çıkmaya çalışıyorsanız, güç mücadelelerine de atıfta bulunabilir. Neyse ki, Venüs’ün Terazi’de güneşle kavuştuğu haftanın sonunda her şey yoluna girecek.


İkizler Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler güzel bir şekilde bir araya gelebilir.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve yaratıcı projeler evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Neptün çoğu durumda bir sis oluşturabilir, ancak sanat söz konusu olduğunda mutlak netlik getirebilir. Ne yazık ki, yürütmede o kadar iyi değil. İkizler, gerçekliğin vizyonunuzla uyuşmadığını görebilirsiniz. Bu, vizyonunuzu tasarlamak veya taslak haline getirmek için iyi bir gün, ancak bu projede kalıcı bir şey yapmadan önce bekleyin.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı kendi İkizler burcunuz ve fiziksel eviniz ile üçgen açı yapacak. Bugün, içinizdeki vücut geliştiriciyi kanalize ediyorsunuz ve geçmişte olduğundan daha ağır ağırlıkları kaldırabilirsiniz. Veya kişisel antrenörünüzün zevkine göre ekstra tekrarlar yapmaya hazırsınız. İkizler, bugün formda kalmak için güçlü bir arzunuz olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.