İkizler Burç Yorumları 3 Ekim 2022

İkizler burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 3 Ekim 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Ekim 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün işlerin gidişatından tamamen memnun olmayabilirsiniz, ancak bunun nedeni inançlarınızın çok güçlü olmasıdır. Gerçekten rahatlamak için biraz zihinsel jujitsu denemeniz gerekebilir.


3 Ekim 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Alçakgönüllülüğün sana bir faydası olmayacak, o yüzden onu bir kenara at ve spot ışığına çık!


3 Ekim 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Oğlak burcunun devrim niteliğindeki Uranüs ile tatlı bir yönünü paylaştığı için bu sabah sizin için bir gerçeklik kontrolü gelebilir. Bu kozmik iklim şok edici olsa da, sizi bulan herhangi bir bozulma, artık genel mutluluğunuza katkıda bulunmayan tüm insanlardan veya durumlardan uzaklaşmak için bir sıçrama tahtası görevi görecektir. Luna, Neptün, Merkür ve Plüton ile bağlantı kurduğunda bu akşam iyi hisler akmaya devam edecek ve size sağlam sınırlar belirleyerek ihtiyaçlarınızı önceliklendirme şansı verecek. Bu titreşimler, evde rahat bir gece geçirmek için de mükemmeldir, bu yüzden fişi biraz çektiğinizden emin olun.


3 Ekim 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük Görev Yöneticisi gezegeni, güçlü Satürn, gökyüzünde derin uykuda ve aylardır İkizler’de. Şu anda, güneş dokuzuncu genişleme evinizin aleminde yörüngede dönüyor ve özellikle 2020’den beri hayatınızda biriktirdiğiniz en büyük bilgeliği tartışırken size içe dönmeyi öğretiyor. akıllanmana yardım et. Bu enerjiyi, maneviyatın ve seyahatin kişisel ve romantik yaşamınızda hangi yeri oynayabileceğini düşünmek için kullanır. Uyandığında, daha fazla konsantrasyon ve odaklanma ile yapmanız için bazı şeyler yapılabilir.


3 Ekim 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fark yaratma gücüne sahipsin İkizler! Oğlak burcundaki ay, işinizde yaptığınız her şeyde kontrol altında, yetkili ve güçlenmiş hissetmeniz için size hatırlatıcıdır. Ancak ay, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile ve Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yapıyor ve bu da korkularınızı yenmeniz gerekebileceğini gösteriyor. Özellikle yerleşik profesyonellerle çalışmak istiyorsanız veya yerine getirmek istediğiniz göz korkutucu hedefleriniz varsa, kendinizi ortaya koymak korkutucu olabilir. Aklına koyduğun şeyi yapmak için korkunu aş!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.