Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 31 Ekim – 6 Kasım Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 31 Ekim – 6 Kasım haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geçmişe doğru bir yürüyüşe çıkıyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu eski tatil, sonları bırakmak ve yeni bir başlangıca hazırlanmakla ilgilidir. Kova enerjisini, geçmişteki anılarınız, alışkanlıklarınız ve blokajlarınızdan istemediğiniz şeyleri salıvermek için kullanın. Koç, geceyi kutlamak için kendine bir iksir hazırlayabilirsin. Bu, meyve suyu ve köpüklü su veya biraz daha fazla tekme ile başka bir şey anlamına gelebilir. Sisteminizi temizlemek için limon suyu ve yeni enerjiyi karşılamak için bir tutam kırmızı biber ekleyin. Biraz bitkisel sihir şimdi iyi bir fikir.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve sizin duygusallık ve yakınlık eviniz Güney Düğüm ile birleşiyor. Bugün her şey konforla ilgili. Koç, diğer kişinin değişip büyüdüğünü umarak rüya gibi eski bir ilişkiye geri dönebilirsiniz. Geçen seferki gibi tekrar yakalanmamayı umuyor olabilirsiniz. Bugün eski sevgilinle samimi bir an yaşayabilirsin ya da eskiden çıktığın biri seni arayabilir ve hala seni düşündüklerini söyleyebilir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mutluluğu öne çıkarıyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu eski kutlama, bitişler ve geçmişe veda etmekle ilgilidir. Kova enerjisinden faydalanmak ve durumu işaretlemek için biraz farklı bir şey yapmak isteyebilirsiniz. Boğa, geçmişini, istenmeyen duygularını ve kötü alışkanlıklarından kurtulmak için bir tören yapmayı düşün. Bırakmak istediklerinizi yazmak ve kağıt parçasını gömmek için bir yer bulmak isteyebilirsiniz. Bu bir parkta veya kendi arka bahçenizde olabilir. Zor bir ilişkinin sonunu ya da geçmişinizden utanç verici bir anı kutlarken küçük bir tören düzenleyebilirsiniz. Şimdi bitti ve bitti. Özgürsün.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve ilişkiler eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Geçmişinizden birileri hakkında düşünceleriniz olabilir. İsimleri hemen aklınıza gelebilir. Boğa, ikiniz arasında bir enerji kablosu olup olmadığını merak edebilirsiniz. Sizi neyin birbirine bağladığını düşünün ve onlara bu enerji kablosuyla bir mesaj gönderebilirsiniz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geçmişten uzaklaşabilirsiniz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu tatil zamanın başlangıcına kadar uzanır ve bir şeyin sonunu işaretlemek için kullanılır. İkizler, geçmişten gelen kötü alışkanlıklardan veya olumsuz hatıralardan kurtulmak için Kova enerjisini kullanabilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizle aranızdaki bağı kesmek isteyebilirsiniz. Huna felsefesinde bu enerji kordonlarına diğer adıyla kordonlar denir. Vücudunuza bağlı olabilir ve bir kişiye veya hafızaya bağlanabilirler. Onları bulduğunuzda, kafanızda, omzunuzda veya elinizde olsun, hayali bir makas alıp kesebilirsiniz. özgür olabilirsin.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve sağlıklı alışkanlıklar ve rutinler eviniz Güney Düğüm ile birleşiyor. Bugün, diyetinizden düşebilirsiniz. İyi bir nedeni olabilir. Özel bir durum olabilir, yani pasta var ya da birisi size normalde yemediğiniz bir şey getirdi ama hediye olduğu için reddedemezsiniz. Sırf bugün diyetinizden çıktınız diye, sonsuza kadar da keseceğiniz anlamına gelmez. Venüs ve Güney Ay Düğümü birbirine çok yakın oturduğunda ara sıra hoşgörü beklenir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geniş aileden yardım alabilirsiniz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu eski bayram, yaşayanlarla ölüler arasındaki perdenin en ince olduğu zamandır. Bu, ruhların yaşayanlar arasında yürüyebildiği bir zamandır ve diğer tarafa giden insanları hatırlıyor olabilirsiniz. Yengeç, atalarınızla konuşmak için iyi bir zaman. Eski bir nesilden eski bir resim çıkarıp elinizi resmin üzerine koyabilir ve bu akraba ile sohbet edebilirsiniz. Yardım veya koruma isteyebilirsiniz. Ve muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içinde yaşamınızda onların yol gösterici elini hissedeceksiniz.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve romantizm eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Yakın zamanda tanıştığınız biriyle çok romantik bir duruma yakalanmış olabilirsiniz. Bir arkadaşlık çok hızlı bir şekilde çok yakın bir şeye dönüşebilir ve belki biraz kontrolden çıkmış gibi hissettirebilir. Ya da okuduğunuz bir romanda romantizm bulabilir ve çevirdiğiniz her sayfada karakterlere daha çok bağlanabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta biraz sihir dokuyorsun.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu eski kutlama, geçmişten gelen insanların hasadı kutladığı ve önümüzdeki kışa hazırlandığı bir zamandır. Bolluğu kendinize çekmek için küçük bir kutlama yapmak isteyebilirsiniz. Bir elmayı alıp yukarıdan aşağıya doğru kesmek yerine yan çevirip ortasından kesebilirsiniz. Açtığınızda, ortasında bir yıldız bulacaksınız. Leo, bu biraz sihir. Tabağa havuç parçaları, fındık ve tohum gibi birkaç şey ekleyebilir ve bunu kuşların ve hayvanların yemesi için dışarıya koyabilirsiniz. Bu, sahip olduklarınıza olan saygınızı ve minnettarlığınızı gösteren teklifinizdir. Dünyanın ruhuyla iletişim kuruyorsunuz.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve aile eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Bugün, geniş aile ile uzun zamandır olduğundan daha fazla konuşuyor olabilirsiniz. Leo, başka bir ülkede yaşayan akrabalarından bazı notlar veya metinler alabilirsin. Birisi soy ağacı üzerinde çalışıyor olabilir ve şu akrabanız hakkında bilginiz olup olmadığını sorabilir. Ya da kuzenlerle konuşmak için iyi bir neden sağlayan kendi şecere projenizi başlatabilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eskiyi yeniden ayırıyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Başak, zor bir ilişki, fazla kilolar veya borçlar gibi serbest bırakmak istediğiniz şeyleri bir kağıda yazın. Başka bir kağıda mutlu bir ilişki, büyüyen bir yuva yumurtası ve daha sağlıklı bir sen gibi istediğiniz şeyleri yazın. İstediğiniz şeylerin listesini alın, yastık kılıfınıza koyun ve üzerinde uyuyun. Diğer listeyi al ve külleri rüzgarda saçarak yak.

2 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Venüs ile kardeşler ve kuzenler eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Bugün yakın bir akrabanızla uzun ve hoş bir sohbet edebilirsiniz. Başak, geçmişten, birlikte büyüdüğünüzden veya farklı yerlerde nasıl büyüdüğünüz ama yine de birbirine çok benzediğiniz hakkında konuşabilirsiniz. Geçmiş ilişkiler ve yıllar içinde birbirinize nasıl yardım ettiğiniz hakkında konuşabilirsiniz. Bu, size yakın biriyle anmak için iyi bir zaman.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sıkıntılar hayatınızdan çıkıyor.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu eski kutlama, bitişler ve geçmişi bırakmakla ilgilidir. Uyumlu Kova enerjisi, son birkaç hafta, ay veya yılda sizi rahatsız eden duygusal yüklerden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Terazi, eski inancın sembolü olan bir süpürgeyi alıp evinizden dertleri süpürmek isteyebilirsiniz. Verandanızı ön kapıdan dışarıya doğru süpürün ve olumsuzlukların temizlendiğini görselleştirin. Ardından bir tutam tarçın alın ve refah enerjisini çekmek için karşılama matınızın altına koyun.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve para eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Eski bir harcama alışkanlığına geri dönmüş olabilirsiniz. Terazi, bütçenizi unutmuş veya borcunuzu ödemeyi bırakmış olabilirsiniz. Borsadaki dalgalanmalar nedeniyle çek hesabınızda veya yatağınızın altında nakit para biriktiriyor olabilirsiniz. Bu sizi çok fazla harcamaya teşvik edebilir. Bugün, yapmak istediğiniz her türlü finansal değişikliği fark etmek için iyi bir gün. Yakın zamanda yaptığınız bir satın alma işlemini iptal edecek veya çeşitli mağazalara iade edilecek ürünleri toplayacak kadar ileri gidebilirsiniz. Yoluna dönüyorsun.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru insanları çekiyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu tatil binlerce yıl öncesine dayanıyor ve bitişleri işaretlemek için kullanılıyor. Canlılarla ölüler arasındaki perdenin en ince olduğu zaman, bu yüzden insanlar kötü ruhları korkutmak için maskeler takarlardı. İster bedende ister ruh dünyasında olsun, kötülüğü uzak tutmaya yardımcı olmak için evinizin etrafına biraz psişik koruma koymak için iyi bir zaman. Akrep, bunu biraz adaçayı yakarak yapabilirsiniz (ya bir sağlık gıda mağazasından bir leke çubuğu ya da baharat dolabınızdaki bitkinin bir kısmı). Temizleyici duman olumsuzlukları uzaklaştırır ve neşe ve bolluğu memnuniyetle karşılar. Bu, yıl boyunca herhangi bir zamanda yapabileceğiniz bir şeydir, ancak şimdi özellikle etkilidir.

2 Kasım Çarşamba günü, Akrep burcunuzdaki Venüs ve karizma eviniz Güney Ay Düğümü ile birleşiyor. Bugün, geçmiş bir yaşamdan birini çekebilirsiniz. Bu, daha önce tanıdığını hissettiğin biri olabilir ve neredeyse anında onu vurdun. Ya da konuşma ve kara mizahınıza gülme biçimleri hakkında tanıdık bir şey var. Bu kişiyle oldukça iyi anlaşabilirsiniz. Akrep, “yeni” insanlarla tanışmak için iyi bir zaman çünkü çok uzun zamandır tanıdığın birini bulabilirsin.


Yay Burcu

Yay Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gelgit ile gitmeyi öğreniyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu, bitişleri kutlayan ve hasat zamanında sağlanan bolluğu onurlandıran eski bir bayramdır. Bugün, şekerli mısırdan vazgeçerek ve binlerce yıldır yenen eski bir tahıl olan gerçek mısırı yiyerek bu büyülü tatile bağlanabilirsiniz. Ruh dünyasının farkındalığını arttırdığı söylenen kabak ile yemeyi düşünün. Cevizlerin para çektiği söylenir ve onları iyi sağlık ve uzun ömür sağlayan bala batırabilirsiniz. Özellikle tarçın, zencefil ve şekeri karıştırdığınızda aşkı çekebilecek bir elma şarabı ile hepsini yıkayın. Yay, şimdi kendine büyülü bir yemek yapabilirsin.

2 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Venüs ve dinlenme, rahatlama ve kaçış eviniz Güney Ay Düğümü ile birleşiyor. Yay burcu, bugün televizyon karşısında yemek yemek çok cezbedici olacak. En sevdiğiniz eski bir TV şovunu izlemeye başlayabilir ve anılara o kadar kapılırsınız ki zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Arada bir, geçmişi düşünmek iyidir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bazı harika insanlarla bağlantı kuruyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Cadılar Bayramı, yaşayan ve ruhlar dünyası arasındaki perdenin en ince olduğu yılın zamanını temsil eder. İnsanlar, bir jack-o’-fener yontarak kendilerini yeryüzünde dolaşan kötü ruhlardan korurlardı. Bu, İrlanda’da farklı sebze türleriyle ortaya çıkan bir uygulamadır. Gelenek Amerika Birleşik Devletleri’ne geldiğinde, balkabağı popüler bir seçim haline geldi. Oğlak, evi, ailenizi ve şansınızı korumak için bir jack-o’-fener oyup verandaya veya giriş masanıza koyabilirsiniz.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve dostluk eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Bugün, uzun zamandır konuşmadığınız biriyle yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Bu, kolejden veya hatta gramer okulundan bir arkadaş olabilir. Oğlak burcu, şehrinizden geçerken sosyal medya aracılığıyla birbirinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Bu kişiyi kanepenizde uyumaya davet edebilirsiniz, ancak tüm geceyi geçmiş hakkında konuşarak geçirebilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ileriye doğru yolunuzu buluyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu tatil binlerce yıl öncesine dayanır ve bir bitiş ve bırakma zamanıdır. Bu, küçük ritüeller gerçekleştirerek hayatınızdan olumsuzlukları uzaklaştırabileceğiniz zamandır. Şömineniz veya açık ateş çukurunuz varsa, küçük kağıt parçalarına bırakmak istediklerinizi yazıp ateşe atabilirsiniz. Kova, onların yanmasını ve dumanın yükselmesini izledikçe, enerjinin salıverildiğini hissedebilirsiniz. Kağıdı yakamıyorsanız, bir keçeli kalem alıp tuvalet kağıdı karelerine bırakmak istediklerinizi yazıp sifonu çekmeyi düşünün.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve sizin itibar eviniz Güney Ay Düğümü ile birleşiyor. Bugün tanınabilirsin. Birisi video kanalınızı izleyebilir veya blogunuzu okuyabilir ve aniden karşınızda bir hayranınız olur. Ya da bu uzun zaman önce çıktığın biri olabilir. Sen onları gerçekten hatırlamıyorsun bile ama onlar seni hatırlıyorlar. Kova, akıllarında ve kalplerinde bir etki bıraktınız ve şimdi yeniden tanışmak istiyorlar.


Balık Burcu

Balık Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, engelleri fark ediyor ve serbest bırakıyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Cadılar Bayramı, ruh dünyasıyla bağlantı kurmak ve geçenleri onurlandırmakla ilgili eski bir tatildir. Atalarınızı hatırlamak için iyi bir zaman. Balık, büyükanne ve büyükbabaların ve büyük büyükanne ve büyükbabaların fotoğraflarını çıkarabilir ve onları yanınızda hissedebilmek için sergileyebilirsiniz. Yakın zamanda geçenlerin ruhlarını ve hala bir düzlemden diğerine nasıl geçtiklerini düşünebilirsiniz. Sessiz akşam yemeği denilen bir gelenek bile var. Akşam yemeğinde, sizden önce giden atalarınızı temsil edecek bir yer belirleyin. Akşam yemeğinizi ruh dünyasındaki akrabalarınızı ve arkadaşlarınızı düşünürken sessizce yiyin.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve eğitim eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Okul için nostaljik hissediyor olabilirsiniz. Bu, çocuklarınıza okul ödevlerinde yardım ettiğinizde veya gençliğinizi mezun olduğunuz okula götürdüğünüzde olabilir. Liseden bir arkadaşınız sizinle iletişime geçerek gelecek yıl gerçekleşecek olan yeniden bir araya gelme hakkında sizi bilgilendirebilir. Balık, bu özellikle okul arkadaşları hakkında hatırlama zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.