Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 3 Ekim – 9 Ekim Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 3 Ekim – 9 Ekim haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

İkizler Burcu

İkizler Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, konvansiyonun ötesine geçiyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ve kaynaklar evinizde ikinci bir dördün var. Gıcırdayan kapıları susturmak, hava filtrelerini değiştirmek ve zamanla biriktirdiğiniz içerikleri değerlendirmek gibi onarımlar da dahil olmak üzere evinizi düzene sokmaya odaklanmış olabilirsiniz. Bir taşınma için eşyalarını topluyor ya da iki yıl önceki taşınmanızdan kalan son kutuyu nihayet açmış olabilirsiniz. İkizler, bir hayır kurumu dükkanı için bir eşya satışı yapmayı veya bir şeyler toplamayı düşünebilirsiniz. Evinizle ilgili tüm projeler söz konusu olduğunda artık büyük ilerleme kaydedebilirsiniz.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve romantizm eviniz, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile ve sırlar eviniz ile 150’lik açı yapıyor. İkizler, sizinle romantik bir ilişki kurmak isteyen birinden büyüleyici bir teklif alabilirsiniz. Birinizin ilginç bir ilişki için tamamen müsait olmaması mümkündür. Veya şirket kurallarına aykırı olabilir. Bu kişinin daha önce çıktığın herkesten çok farklı olması da mümkündür. Bu sizin için büyüleyici bir aşk ilişkisi olabilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşkın kollarına yelken açabilirsiniz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ve ilişkiler evinizde ikinci bir çeyrek ay var. Artık bir aşk ilişkisine doğru ilerlemeye hazır olabilirsiniz. Yengeç, bu kişiyle bir süredir çıkıyor olabilirsin. Ancak son birkaç hafta içinde bunun gerçekten bir şey olabileceğinden daha emin olmak için nedenler bulmuş olabilirsiniz. Tam gaz ilerleyen aşk teknesinde olmaya hazırsınız. Birlikte yaşamayı veya nişanlanmayı tartışıyor olabilirsiniz. Şu anda, dümene geçip bu tekneyi romantik gün batımına doğru yönlendirme cesaretine sahipsiniz.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve eviniz ve ailenizle ilgili eviniz, Boğa’daki Kuzey Düğümünüz ve topluluk eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Evde kalmak ve köpeğinizle eski çizgi filmleri izlemek ya da dışarıda insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak arasında biraz bölünmüş durumdasınız. Yengeç, bir köpek kafesinde arkadaşlarla buluşabilir ya da bir köpek parkında tanıdığınız insanlarla oyun oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamanla evde geçirdiğiniz zamanı dengelemek iyidir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta risk almaya hazırsınız.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir dördün, iş ve rutin eviniz var. Hayatınızı değiştirecekseniz, iki ayağınızla da atlayabilirsiniz. Leo, bugün aniden vegan (ya da kulağa lezzetli gelen meyveci) olduğunda tam olarak bunu yapabilirsin. Ya da yerel bir akademide kişisel bir antrenöre veya tam bir dövüş sanatları dersi paketine kaydolabilirsiniz. Bazı insanlar böyle radikal bir değişiklik yapmanız konusunda sizi uyarsa da, kim olduğunuzu biliyorsunuz. Bu, hızlı bir şekilde ilerleme kaydetmeniz için harika bir yoldur.

6 Ekim Perşembe günü Terazi burcundaki güneş ve iletişim eviniz Boğa burcundaki Kuzey Düğümünüz ve kariyer eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Leo, konfor alanının dışında yeni bir kariyer düşünüyor olabilirsin. Bir başvuruda bulunmak için kendinizi nitelikli hissetmeyebilirsiniz, ancak bu noktada risk almanız gerekebilir. Yeni bir alana adım atarken hissedeceğiniz coşkuya odaklanmak iyi olur. Potansiyel işverenlerin ne aradığına bağlı olarak özgeçmişinize birkaç ince ayar yapın ve zar atın.


Başak Burcu

Başak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşka dalabilirsiniz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü, Merkür’ün kendi Başak burcunuzda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir dördün ve romantizm eviniz var. Merkür retrosunun son iki haftası ilişkinizi devrilme noktasına taşımış olabilir. Başak, sen ve sevgilin dalmaya hazır olabilirsiniz. Bağlı bir ortaklığın derinlerine dalıyor, muhtemelen birlikte yaşıyor veya nişanlanıyor olabilirsiniz.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve para eviniz, Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve kişisel felsefe eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Minimalist, tutumlu, düşük karbonlu bir yaşam tarzı sürdürmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Başak, çok fazla şey yapmaya çalışıyor olabilirsin. Organik sebze almaya çalıştığınızda, plastik etiketlerle gelirler. Ya da ikinci el dükkânından bazı giysiler alıyorsunuz ama pek de uymuyorlar. Kendinizi biraz gevşetmeyi düşünün. Sebeplerin olması harika, ama aynı zamanda elinden gelenin en iyisini yaptığın için kendine kredi vermelisin.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendiniz ve başkaları arasındaki sınırları buluyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve eviniz ve aileniz var. Biraz ruh araştırması yapmanın zamanı geldi. Hayatınızı kendiniz için mi yoksa ailenizi memnun etmek için mi yaşadığınıza bakmanız gerekebilir. Ve bunun bir ya/ya da sorusu olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak burada, işiniz ana kariyeriniz olacak kadar para kazanana kadar sanatınız üzerinde çalışmak gibi bir orta yol olması mümkündür.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) ve güven eviniz Boğa’daki Kuzey Düğüm ile ve kaynaklar eviniz ile 150’lik açı yapıyor. İhtiyacın olan şey sormak için orada, öyleyse neden sormuyorsun? Terazi, bir ret duymak istemediğiniz için tereddüt ediyor olabilirsiniz. Ya da belki de tüm yumurtalarınızı bir sepete koyuyor ve dışarıda koca bir kaynak dünyası varken belirli bir kişinin evet demesini bekliyorsunuz. Bir süredir bir kapıyı çalıyorsanız ve açılmıyorsa, başka bir kapıyı denemenin zamanı gelmiştir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin gibi düşünen insanlarla bir araya geliyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve sözleşmeler ve anlaşmalar eviniz var. Merkür ilerlemeye başladığına göre, bir anlaşma imzalamak için can atıyor olabilirsiniz. Bu, istihdam, büyük bir satın alma veya belki bir profesyonel kuruluşa üyelik için olabilir. Akrep, bu aynı zamanda karmaşık finansal kayıtlara ve prospektüslere bakmak için de iyi bir zaman. Daha önce tura veya tura yapamayacağınız bir şey şimdi basit ve anlaşılır görünüyor.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve gizli romantizm eviniz, ilişkiler evinizde Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Aşk hayatınıza bir entrika unsuru eklemek isteyebilirsiniz. Akrep, sevgilinle birlikte ücra bir restorana kaçabilir ve bunun bir tür yasadışı ilişkiymiş gibi davranabilirsin. Biraz rol yapma şu anda oldukça eğlenceli olabilir. Bu aynı zamanda bir çift masajı, özellikle de bol miktarda ısıtılmış yağ içeren şehvetli masaj için iyi bir zamandır. Bu yön, aşk hayatınıza biraz sihir getirmenize yardımcı olabilir.


Yay Burcu

Yay Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geliriniz artmaya başlar.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve para ve finans eviniz var. Artık Merkür nihayet ilerlemeye başladığına göre, bir iş fırsatı size gerçek nakit ödemeye başlayabilir. Yay, bu bir süredir üzerinde çalıştığınız bir şey olabilir. İlk akış sadece bir damla olabilir, ancak gelecekte bir gün fışkırabilir. Hangi gelirin geldiğine ve bunu artırmak için nasıl ince ayar yapacağınıza odaklanmanız için çok iyi bir zaman. Ayrıca, gelen ek paraya bakmak ve fonları emeklilik için birikim yapmak gibi uzun vadeli hedeflere yönlendirmek de akıllıca olacaktır.

6 Ekim Perşembe günü Terazi burcundaki güneş ve dostluk eviniz iş evinizde Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Bir iş arkadaşınızı işyerinin dışında görmeye başlayabilirsiniz. Bu kişi bir arkadaş (hatta romantik bir partner) olabilir. Çok ortak noktanız olduğunu ve birbiriniz hakkında hayran kalacağınız çok şey olduğunu öğrenebilirsiniz. Yay, bu özel tuttuğunuz bir arkadaşlık olabilir, ikinizin bir araya geldiğinizi işyerinde başkalarına bildirmeyin.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yüksek talep görüyorsun.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca kendi Oğlak burcunuzda ve kişisel karizma evinizde ikinci bir çeyrek ay var. Bugün, her zamankinden daha göz kamaştırıcısınız ve çevrenizdekiler bunu fark ediyor. Oğlak, ilgi odağı olmanız mümkündür (olmak istemeseniz bile). Bir arkadaşınız sizi etkileyici biriyle tanıştırabilir veya kör bir randevuda ayarlayabilir. Ya da partnerinizi ilk kez arkadaşlarınız ve ailenizle tanıştırabilirsiniz. Bütün gözler senin üzerinde. Bugün, odanın dikkatini çekiyorsun.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve kariyer eviniz, yaratıcılık evinizdeki Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, aynı eski projelere ve son teslim tarihlerinin baskısına odaklanırken işinizden sıkılabilirsiniz. Oğlak, bir sistemi nasıl otomatikleştirebileceğinize veya bir süreci daha hızlı hale getirmek için nasıl düzene sokabileceğinize bakarak işleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Çok sıkıldıysanız özgeçmişinizi güncelleyebilir, iş profilinizi yenileyebilir ve başka şirketlere taşınmış iş arkadaşlarınıza ulaşabilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendinle ilgileneceksin.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve dinlenme ve iyileşme eviniz var. Bu gerçekten öz bakıma odaklanmak için bir gün. Yatakta kalmanıza ve kelime bulmacaları yapmanıza izin verin. Ya da kanepede oturup lezzetli bir şeyler yerken yeni bir hit TV programını aşırı derecede izleyin. Bazı günler, rutininizi kırmak ve günlük işlerin ve bitmeyen görevlerin listesi olan kasırgadan uzaklaşmak iyidir. Kova, bu aynı zamanda bir parka gidip kuşları beslemek, yeni bir yürüyüş parkuru keşfetmek ya da ayaklarınızın altına düşen yaprakların çıtırtısını dinlerken mahallede yürümek için iyi bir gün.

6 Ekim Perşembe günü Terazi burcundaki güneş ve eğitim eviniz Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Kova, üniversiteye giden çocuklarınızdan birini ziyarete gitmiş olabilirsiniz. Ya da küçük çocuğunuzun okulunda en son sanat projelerini görüyor ve öğretmenlerle buluşuyor olabilirsiniz. Kendiniz okuldaysanız, yeni rutinlere alışıyor, yeni arkadaşlarla tanışıyor ve okul etkinliklerine gidiyor olabilirsiniz. Artık tam eğitim moduna geçtiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sosyal bağlantılar güçleniyor.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve arkadaşlık ve topluluk eviniz var. Kalabalık bir arkadaş grubunu görüyor olabilirsin. Balık, bu bir ödül veya önemli bir doğum günü ile onurlandırılan biri için özel bir buluşma olabilir. Veya bu, birçok komşunuz ve tanıdığınızla birlikte olduğunuz bir topluluk bağış toplama etkinliği veya yardım etkinliği olabilir. Siyasi adaylar hakkında konuşmak için bir hayır kurumu koşusu yapıyor veya kapıları çalıyor olabilirsiniz. Bugün, gerçekten dahil oluyorsunuz.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve yakınlık eviniz, iletişim evinizdeki Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, ne istediğiniz ve sizi gerçekten sevilmiş ve takdir edilmiş hissettiren şeyler konusunda net olarak aşk ilişkinizde büyük bir adım atabilirsiniz. Balık, bu diğer kişinin sizi nasıl selamladığıyla veya nasıl olduğunuzu görmek için her gün size mesaj atıp yazmadığıyla ilgili olabilir. Veya bu konuşma daha samimi hale gelebilir ve sizi hem ilgili hem de heyecanlandıran ve teşvik eden şeyin derinliklerine inebilirsiniz.


Koç Burcu

Koç Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, motorunuzu çalıştırıyorsunuz ve gitmeye can atıyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ve kariyer evinizde ikinci bir çeyrek ay var. Başlangıç ​​bayrağını bekleyen bir yarış arabası sürücüsü gibisin. Plan yapmak ve yapmak istediğinizi gerçekleştirmek için dakikaları saymakla meşgulsünüz. Yolunuza çıkan herkes, coşkunuz ve tek odaklı odaklanmanız tarafından ezilebilir. Bu, ayrıntıları ele almak ve tek bir amaca yönelik bir listedeki şeyleri kontrol etmek için iyi bir gün. Koç, başlangıç ​​adımlarını hızlıca atlamak isteyebilirsin çünkü aklındaki tek şey yarışın sonunda o damalı bayrağı görmek.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi’deki güneş ve ilişkiler eviniz, Boğa’daki Kuzey Düğümünüz ve para eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Siz ve sevgiliniz mali konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Partnerinizin sizden çok daha temkinli olması mümkündür (cesur Koç standartlarına göre, herkes sizden daha temkinli görünebilir). Bir yatırım veya iş fırsatını tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz. Ve bu, anlaşmazlığın ortaya çıktığı yer olabilir, çünkü bu kişi dahil olmak istiyor.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri bir araya getiriyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ve eğitim evinizde ikinci bir dördün var. Bugün, her şey planlarla ilgili. Fantezi özelleştirilebilir bir gösterge panosuyla çevrimiçi işbirliği yapmanıza izin vermek için hedeflerinizi bir iş akışı yönetimi platformuna koyuyor olabilirsiniz veya eski moda gidiyor ve bunu bir elektronik tabloya yerleştiriyor olabilirsiniz. Atlamaya neredeyse hazırsınız (takviminize bağlı son tarihlerle ana hatlarıyla belirtilen tüm adımları tamamladıktan sonra). Boğa, bu, bir süredir yaptığınızdan daha büyük bir projeyle başa çıkmanıza izin verecek.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi’deki güneş ve sağlık ve esenlik eviniz, kendi Boğa burcunuzda Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Kuzey Düğüm, Ocak ayından beri burcunuzda seyahat ediyor ve size fiziksel benliğinize nasıl bakacağınız konusunda fırsatlar ve dersler getiriyor. Bu yönüyle, işleri biraz değiştiriyor olabilirsiniz. Boğa, bu yeni bir egzersiz rutini denediğiniz, yeni bir beslenme planı uyguladığınız veya uyku programınıza baktığınız anlamına gelebilir. Bu yönüyle ilgili bazı zorluklar vardır, bu nedenle herhangi bir yeni fiziksel aktiviteyi yavaş yavaş yapın, böylece sonunda bir kas çekmezsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.