Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 24 Ekim – 30 Ekim Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 24 Ekim – 30 Ekim haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, birkaç önemli nokta üzerinde dönmeye hazırsınız.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve yakınlık evinizin kendi Koç burcunuzda Jüpiter ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Şu anda, denemek istiyorsunuz. Koç, eğer partnerin istekliyse bunu yatak odasında yapabilirsin. Bu yönlerin birleşimi görkemli beklentiler yaratabilir. Romantizm çiçek açarken yoğun bir neşe hissedebilirsiniz.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve ilişkiler eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Romantik enerji, haftanın başlarındaki düşünceler size birçok yeni fikir verirken devam ediyor. Bir roman okuyarak veya romantizmi daha önce düşünmediğiniz bir şekilde keşfeden bir film izleyerek de yeni fikirler bulabilirsiniz. Koç, bu fanteziyi o kadar sürükleyici bulabilirsin ki, akşam yemeği hazırlama, bulaşıkları yıkama ya da diğer sıradan işlerle yüzleşmek için kendini yırtıp atman zor olabilir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta biraz duyusal aşırı yüklenme olabilir.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve ilişkiler evinizin Koç’taki Jüpiter ile 150’lik açı yapması ve sırlar ve gizli toplantılar eviniz ile başlıyor. Boğa, sevgilinle kasabanın kenarındaki küçük bir yerde buluşma düşüncesiyle her yerim karıncalanıyor olabilir. Gizli telefon görüşmeleri ve ileri geri giden seksi metin mesajları olabilir. Filmden fırlamış bir aşk hikayesi gibi.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve iş ve rutin eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, ev işlerinizi yapmakla hiç ilgilenmiyorsunuz. Kanca oynamak için bir gün varsa, o gün bugündür. At, bu yağmurda yürümek ve sadece su sıçramasını görmek için büyük su birikintilerine atlamak için harika bir gün. Bir kitap okumak veya eğlenceli bir video izlemek için kanepenin rahat bir köşesinde rahatlamak için iyidir. Bugün kendinize bir mola vermek için iyi bir gün.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarına yardım etmeye odaklandınız.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve sağlık ve esenlik evinizin Koç’taki Jüpiter ve arkadaşlık eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, toplum için sağlığınıza da yardımcı olan bir şeyler yapmak üzere bir arkadaşınızla bir araya geliyor olabilirsiniz. Bu, yerel bir kuruluş için para toplamak için bir yardım koşusu veya başka bir egzersiz yarışması olabilir. İkizler, başkaları için faydalı bir şeyler yaparken eğlenebilirsiniz.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve romantizm ve macera eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Çok iyi tanımadığınız (veya hiç) birinden oldukça etkilenebilirsiniz. İkizler, sizin için bir kapı açan bir yabancı tarafından büyülenebilir veya aradığınız şeyi bir eşte somutlaştırıyor gibi görünen televizyondaki bir aktör tarafından büyülenebilirsiniz. Bugün, bir fanteziye kendinizi kaptırabilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta biraz sihir olabilir.

23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve romantizm ve risk alma eviniz Jüpiter’in Koç’ta en üstte 150’lik bir açı yapmasıyla başlıyor. Aşkı aradığınız veya belirli bir kişiyle ilgilendiğiniz ortaya çıkıyor. Haberler hızlı yayılır ve yakında ilgilendiğiniz kişiden bir mesaj alabilirsiniz. Yengeç burcu, tipik bir gün olarak başlamış olabilecek bir gün, çok sevdiğiniz biriyle samimi bir tarihle bitebilir.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve nostalji eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Fotoğraflara veya hatıralara bakarken hafıza şeridinde geziniyor olabilirsiniz. Yengeç, bu bir dağınıklık projesi olarak başlamış olabilir, ancak çok geçmeden geçmişin düşüncelerine o kadar dalmışsınız ki, herhangi bir şeyden kurtulmak konusunda isteksizsiniz. Şu anda bir şeyleri bırakamayacak kadar duygusal olabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, başkalarının hayatlarına dahil oluyorsunuz.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve evinizin ve ailenizin Koç’taki Jüpiter ve eğitim eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Leo, yarın teslim etmesi gereken bir son dakika ödevi için çocuklarından birine yardım edebilirsin. Düşündüğünüzden daha geride olduklarını fark ettiğinizde saçınızı yoluyorsunuz. O zaman, erteleme ile ilgili sorunlarınız olduğunu da hatırlarsınız. Bugün, birbirinize yardım etmek için bir araya gelebilirsiniz.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve ulaşım eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Arabanızı nereye park ettiğinizi not etmek isteyebilirsiniz. Bu yön, bir insanı oldukça bulanık yapabilir ve nereye park ettiğinizi unutabilir ve park yerinde bir saat kadar dolaşabilirsiniz. Ayrıca, arabanızı terk etmeden önce tabelaları kontrol edin, aksi takdirde bir park cezası alabilirsiniz.


Başak Burcu

Başak Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta her şeyi kontrol altına alıyorsun.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve evrak ve iletişim evinizin Koç’taki Jüpiter ile ve kredi, borç ve yatırım eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Yatırım beyanları, prospektüsler, vergi kayıtları ve şartlar ve koşullar arasında, evrak işlerinden payınızdan daha fazlasına sahip görünüyorsunuz. Bugün, kağıt kaplanla mücadele etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Başak, bunu kayıtları sayısallaştırarak, süreli yayınlardan abonelikten çıkarak ve çok fazla parçalayarak yapabilirsin.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve harcama eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, kredi kartı limitinizi görmezden gelebilirsiniz. Harcamanıza, harcamanıza, harcamanıza neden olan bazı olağanüstü durumlar olabilir. Ancak, kendinizi tedavi etme havasında olmanız daha olasıdır ve para sorun değil gibi görünmektedir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta süper gücünüzü yani dinlemeyi kullanıyorsunuz.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve sizin para evinizin Koç’taki Jüpiter ve ilişkiler eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Terazi, eşinizle kişisel finans konusunda ciddi bir tartışma başlatabilirsiniz. Her birinizin şımartmaktan hoşlandığı şeyler gibi harcama alışkanlıklarına dalabilirsiniz. İkinizin de nerede uzlaşmaya varabileceğini bulmak için bu konuyu konuşmak iyi olur. Bu, genel finansal resminizin tekrar harika görünmesini sağlamanıza yardımcı olacaktır.

25 Ekim Salı günü, Merkür kendi burcunuzda ve karizma eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, çekici bir yabancı tarafından göz kamaştırabilirsiniz. Size uzun, kalıcı bir görünüm veya hızlı göz kırpma verebilirler. Bir an için, deneyim nefesinizi kesebilir. Oksijen geri gelir gelmez, bu kişiyi selamlamayı düşünün ve yeni bir arkadaş, hatta romantizm bulabilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, daha fazla şans almaya hazırsınız.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneşin (doğum günün kutlu olsun!) ile güven evinizde Jüpiter’in Koç’ta ve zevk ve macera evinizde 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün hayatınızda korkuluklar olamaz. Yeni bir şeye hazır olabilirsiniz. Ve “riskli” olmasa da, kesinlikle konfor alanınızın dışında bir adım olabilir. Bugün, bir zip line deneyebilir veya şarkı söylemek için sahneye çıkabilirsiniz. Zarfı zorladığı sürece ne yaptığınız önemli değil.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve dinlenme ve iyileşme eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Fazladan dinlenmek için harika bir gün. Belki iyi uyuyamadınız ya da çok rüya gördünüz, dinlenmek yerine astral projeksiyon yaptınız. Akrep, bu, işleri atlamak, işyerinde hastalanmak ve kendinize zihinsel bir sağlık günü vermek için iyi bir gün.


Yay Burcu

Yay Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ne istediğinizi hayal ediyorsunuz.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve mistisizm ve sihir evinizin Koç’taki Jüpiter ve yaratıcılık eviniz ile bir 150’lik açı oluşturmasıyla başlıyor. Bugün bir vizyon panosu oluşturarak biraz sihir örebilirsiniz. Yay burcu, dergi resimlerinden ve ilham verici alıntılardan bir kolaj yapabilirsin. Veya çevrimiçi bir tane oluşturabilir ve onu telefonunuz veya bilgisayarınız için ekran koruyucu yapabilirsiniz. Bu süreçle Evrene açık bir mesaj gönderiyorsunuz.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve dostluk eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, bir arkadaşınızla buluşmak için bazı zorluklar olabilir, özellikle de aranız bozulursa. Yay, bozuk bir kısa mesaj veya sesli mesaj nedeniyle farklı bir yerde olabilirsiniz. Öte yandan, bir su birikintisinde, dövme salonunda veya bildiğiniz o harika balık lokantasında buluşarak Neptün’ün Balık’taki enerjisini kucaklayabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gölgelerden aydınlığa çıkıyorsunuz.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve sosyal aktivite evinizin Koç’taki Jüpiter’le ve konutlar eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Oğlak burcu, bir arkadaşınızın resitaline, başka bir arkadaşınızın doğaçlama grubuna ve bir kilise sosyal grubuna gitmek arasında parçalanmış olabilirsiniz, ancak gerçekten evde kalmayı tercih edersiniz. Bazen bir keşiş olmayı ve evin etrafında küçük işler yapmayı ve sessizliğin tadını çıkarmayı seversiniz. Bugün, sosyalleşme davetlerini kabul etmekte zorlanabilirsiniz.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve itibar eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün birileri sizi başka biriyle karıştırabilir. Birisi size yanlışlıkla mesaj gönderebilir veya gerçekten katıldığınız bir toplantıda olmadığınızı söyleyebilir. Son saman, bir garsonun siparişinizi almadan gitmesi olabilir. Bugün konuşma günüdür.


Kova Burcu

Kova Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir atılım için hazır olun.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve itibar evinizin Koç’taki Jüpiter ve sosyal medya eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yayınladığınız şey normalden çok daha ileri gidebilir. Kova, algoritmanın onu alıp dünyanın her yerine göndermesi mümkündür. Geçmişte tanıdığınız birinin gönderinizi görmesi ve size ulaşması da mümkündür. Bu, eskiden çıktığınız veya üniversiteden beri görmediğiniz biri olabilir.

25 Ekim Salı günü Merkür Terazi’de ve seyahat eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün geri dönmek oldukça kolay. Yolda dolambaçlı bir yoldan sapabilir ve çıkmaz sokaklarla dolu bir mahalleye düşebilirsiniz. Bugün seyahat ediyorsanız, havaalanında kapınızı bulmakta veya kiralık araç ofisini bulmakta sorun yaşayabilirsiniz. Kova, bugün yeni çevrelerde gezinirken kendinize zaman ayırmanız önemlidir.


Balık Burcu

Balık Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta her şey çok daha netleşti.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve eğitim evinizin Koç’taki Jüpiter ve para eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, çocuğunuzun eğitimi için bir çek yazıyor veya kendiniz için bazı öğrenci kredisi başvuruları üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Balık, bu, gelecekteki eğitim için burslara veya çok daha düşük maliyetli hızlandırılmış öğrenme programlarına bakma günüdür.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve yatırım eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün uzaklaşmak kolay olurdu. Balık, harika bir yatırımla karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. Çevrimiçi finans gurusu, aya gideceğini düşünüyor gibi görünüyor. Ama bu, her şeyin biraz daha parlak ve çekici göründüğü ve kesin bir şey gibi hissettirdiği bir gün. Bu zor bir husustur ve bu nedenle yatırım yapmadan önce bir veya iki gün beklemek isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.