Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 17 Ekim – 23 Ekim Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 17 Ekim – 23 Ekim haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kayalık bir başlangıç ​​oldukça hızlı bir şekilde düzeliyor.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve ilişkiler evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç, kendini aşırı hassas hissediyor olabilirsin ve en ufak bir çatışma bile seni harekete geçirebilir. Ama bu sisli Neptün, durumu karıştırıyor ve konsantre olmanızı zorlaştırıyor. Bu enerjinin daha iyi bir kullanımı, aile odasında rahat bir yer seçmek ve kendinizi oraya iyi bir kitapla yerleştirmektir.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı İkizler’de ve iletişim evinizde üçgen açı yapıyor. Artık ne yapacağınızı bildiğinizden daha fazla enerjiniz var. Bu işe yarar çünkü her taraftan iletişim alıyorsunuz. Gelen kutunuzu dolduran fazladan metinler, birçok telefon mesajı ve e-posta var. Koç, tam yakalandığınızda gelgit gelir ve daha fazla mesaj getirir.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kapıdan bir tökezlemeden sonra, yarışlara gidiyorsunuz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve sağlık ve esenlik evinizin Balık’taki Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Dışarıda o kadar çok kafa karıştırıcı sağlık bilgisi var ki, bazen ne yapacağınızı bilmiyormuşsunuz gibi hissetmenize şaşmamalı. Bugün, bu belirsizlik sisli Neptün tarafından vurgulanıyor. Boğa, aynı gün güvenilir kaynaklardan çelişkili bilgiler duyabilirsiniz. Sağlık seçimlerini başka bir güne bırakmak daha iyi.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve para evinizde üçgen açı yapıyor. Artık enerji ve aktivite bir araya geliyor ve artık nakit akışınıza katkıda bulunmaya hazırsınız. Bir ek iş üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve bu coşkulu enerji, büyük ilerleme kaydetmenize yardımcı oluyor. Boğa, bugün işteyseniz, iş yükünüzden esintiler alıyorsunuz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler güzel bir şekilde bir araya gelebilir.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve yaratıcı projeler evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Neptün çoğu durumda bir sis oluşturabilir, ancak sanat söz konusu olduğunda mutlak netlik getirebilir. Ne yazık ki, yürütmede o kadar iyi değil. İkizler, gerçekliğin vizyonunuzla uyuşmadığını görebilirsiniz. Bu, vizyonunuzu tasarlamak veya taslak haline getirmek için iyi bir gün, ancak bu projede kalıcı bir şey yapmadan önce bekleyin.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı kendi İkizler burcunuz ve fiziksel eviniz ile üçgen açı yapacak. Bugün, içinizdeki vücut geliştiriciyi kanalize ediyorsunuz ve geçmişte olduğundan daha ağır ağırlıkları kaldırabilirsiniz. Veya kişisel antrenörünüzün zevkine göre ekstra tekrarlar yapmaya hazırsınız. İkizler, bugün formda kalmak için güçlü bir arzunuz olabilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri bir araya getiriyorsunuz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü Terazi’de güneş ve Balık’ta Neptün ile evinizin 150’lik açı yapmasıyla başlar. Sezgileriniz size evde bir sızıntı olduğunu söylüyor olabilir. Su faturalarınız yüksek olabilir veya duvarlarda bir yerden bir damlama sesi duyabilirsiniz. Yengeç, bu araştırmaya değer çünkü pazartesiye kadar bir tesisatçıya ihtiyacın olabilir.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı İkizler’de ve perde arkasında çalışma evinizi üçgen yapıyor. Her zamankinden daha fazla enerjiyle yataktan kalkabilirsiniz. Yengeç, mutfağı derinlemesine temizliyor, tavan arasını düzenlemeye çalışıyor ya da tatilden önce evi güzelleştirmek için bir ev yenileme projesi yapıyor olabilirsin. Bugün çalışıyor olsanız bile, eve döndüğünüzde projeleri halletmek için enerjiniz olabilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sıkıntılı bir başlangıçtan sonra işler kesinlikle daha iyiye gidiyor.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve iletişim evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bir yanlış iletişim çok olası. Bir mesaj kaybolabilir veya bozulabilir ve kendinizi şehrin diğer tarafında tamamen farklı bir kafede bulabilir ve sevgilinizin gelmediği için rahatsız olabilirsiniz. Ya da belki telefonunuz öldü ya da daha kötüsü restoranda unuttunuz. Leo, bugün iletişimle uğraşırken sabırlı olmaya çalış.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve dostluk evinizde üçgen açı yapıyor. Bir arkadaş grubuyla yapacak çok heyecan verici aktiviteleriniz olabilir. Leo, balina izlemek, bir yarışta koşmak veya bir sıcak hava balonuna binmek gibi gerçekten eğlenceli bir şey yapmak için işten biraz izin alabilirsin. Bu, eğlenceli, fiziksel ve en sevdiğiniz insanlardan bazılarını içeren bir şey yapmak için iyi bir gün.


Başak Burcu

Başak Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sıradan başlıyor ve oldukça ciddileşiyor.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve maddi mülkler evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün alışveriş yaparken dikkatli olun, çünkü denediğiniz her şey harika görünecek ve satış görevlileri sizi bugünün satın almak için en iyi gün olduğuna ikna edeceklerdir. Başak, bu sisli yön, daha iyi karar vermenden vazgeçmene ve bütçeni boşa harcamana neden olabilir, bu yüzden hızlı konuşan satış görevlilerine dikkat et.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler burcunda ve kariyer evinizde üçgen açı yapıyor. Bugün işte olabilirsiniz ve büyük bir projeyi ele almaya hazır olabilirsiniz. Başak, yöneticin seni yüksek profilli bir projeden sorumlu tutabilir. Ve bu heyecan verici bir haber çünkü bunu üstlenmeye kesinlikle hazırsınız. Bir işiniz varsa, bugün müşterilerle oldukça meşgul olabilirsiniz.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta düşük notayla başlıyor ama bir senfoni ile bitiyor.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, güneşin Terazi’de (doğum günün kutlu olsun!) Sevgilinizle aranızda bazı zamanlama sorunları olabilir. Terazi, biriyle çıkmak isteyebilirsin ama çalışmak zorundalar. Ya da seni görmek istiyorlar ama sen şehir dışındasın. Uzun mesafeli bir sanal kucaklaşmaya razı olmanız gerekebilir.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve seyahat evinizde üçgen yapıyor. Bugün yolda olabilir, bir süredir görmediğiniz arkadaşlarınızı veya ailenizi ziyaret edebilirsiniz. Veya bir konferansa veya önemli bir toplantıya gidiyor olabilirsiniz. Geçilmesi gereken çok fazla trafik ve hat olmasına rağmen, yolculuk her yerde oldukça pürüzsüz görünüyor. Terazi, yeni yerler görebilir ve yeni yiyecekler deneyebilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, gittiğiniz her yerde fırsatlar yakalıyorsunuz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve sezgi evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Sizi konfor alanınızdan çıkaran psişik bir izlenime sahip olabilirsiniz. Evren, büyük bir değişiklik yapma zamanının geldiğini önerebilir, ancak kendinizi hazır hissetmiyorsunuz ve biraz güvence istiyorsunuz. Akrep, bu, içine bakmak, günlük tutmak veya güvenilir bir psişik danışmanla iletişim kurmak için iyi bir zaman. Sizi bekleyen önemli bir mesaj var.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı İkizler’de ve kaynak ve yatırım eviniz ile üçgen açı yapıyor. Artık kendinize güveniniz artıyor ve yaklaştıkça kapılar hızla açılıyor. İhtiyacınız olan bilgilerle birlikte gelen bir yatırım fırsatı olabilir. Akrep, bu işinizden bir avantaj veya teknoloji konusunda bilgili yeğeninizden duyduğunuz bir şey olabilir. Bugün, parayla ilgili bir fırsat yakalayabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bulanık olarak başlayan şey, haftanın sonunda netleşir.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve teknoloji evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Teknoloji nadiren mantıklı olabilir, ancak bugün deşifre edilemez. Yay, yeni bir kahve makinesi kurmaya, kapı zili kamerası takmaya veya sanal asistanınızın neden fazladan tuvalet kağıdı sipariş ettiğini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bugün, sevgili cihazınıza daha az ve Terminatör’e daha çok benziyor olabilir.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve ilişkiler evinizde üçgen yapıyor. Bugün çok fazla enerjiniz var (her zamankinden daha fazla, bu da çark yapmaya hazır olduğunuz anlamına gelebilir), bu nedenle sevgilinizi elinden tutup kare dans etmek iyi bir fikirdir. Yay, bouldering, motokros veya tekerlekli paten yapmayı denemek isteyebilirsiniz. Biraz enerji yakan ve size biraz egzersiz yapan bir şey yapın.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yarışa yavaş başlamak kazanmanızı engellemez.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve itibar evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Birisi sizin hakkınızda çok yanlış bir izlenime sahip olabilir. Oğlak, itibarınız tehlikede gibi göründüğünde üzülmek kolaydır, ancak Neptün işleri oldukça belirsiz hale getirir. Birkaç gün bekleyin ve her şeyin bittiğini görebilirsiniz.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve iş evinizde üçgen açı yapıyor. Bugün biraz enerjiniz var. Oğlak, ekibinizin yeni bir üyesini eğitiyor veya işiniz için eğitim alıyor olabilirsiniz. Öğrenecek çok şey var ve günün sonunda yorgunsunuz ama muhtemelen sonuçlardan memnunsunuz.


Kova Burcu

Kova Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir hazineyi ortaya çıkarabilirsiniz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve seyahat evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün seyahat planları yapmak için zor bir gün. Her şey karmaşık görünüyor ve fiyatlar gözlerinizin önünde değişiyor. Bir açıklık gibi görünen şey şimdi dolduruldu. Açık bir rezervasyon gibi görünen şey şimdi rezerve edildi. Kova, bu bir şeyleri çivilemeye çalışmak için bir gün değil. Neptün bunu riskli bir gün haline getiriyor.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı İkizler’de ve risk alma ve macera eviniz ile üçgen açı yapıyor. Bugün, biraz gergin bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Belki de sıradan bir hayat yaşıyorsun, güvenli oynuyorsun ve düz ve dar yürüyorsun. Artık gevşemeye ve gerçekten Kova burcu olan bir şey yapmaya hazırsınız. Kaçış odası, duyusal yoksunluk tankı veya oksijen barı gibi, yapılacaklar listenizden bir şeyi geçmek için rutininizden çıkabilirsiniz. Bugün biraz eğlenebilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşk oyununda kazanabilirsiniz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve samimiyet evinizin Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Kötü bir zamanlama olarak başlayan şey, aslında mükemmel bir şekilde sonuçlanabilir. Balık, diğer kişinin programında ayarlamalar yapmaya hazır olmanız yeterlidir. Hayal kırıklığı, aniden takvimlerinde bir açılış olduğunda sevindirici olur. Bu, akşam geç saatlere kadar fantezi eğlence zamanına yol açabilir.

17 Ekim Pazartesi günü güneş, Mars’ı İkizler burcunda ve konut evinizde üçgen açı yapıyor. Bugün çok enerjin var. Ayak işlerini yapıyor ve kileri yeniden dolduruyor, garajı temizliyor veya aile odasını düzenliyor olabilirsiniz. Balıklar, eski dosyaları taramak ve parçalamak ve dosya dolaplarını temizlemek için tüm evrak işlerinizi gözden geçirmeyi düşünün. Yapılacaklar listenizdeki şeyleri kontrol etmek için iyi bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.