Haftalık Burç Yorumları (10 Ekim – 16 Ekim Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 10 Ekim – 16 Ekim Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 10 Ekim – 16 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 10 Ekim – 16 Ekim haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yıldızınız ışıl ışıl parlıyor.

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve ilişkiler evinizin yaşam yolunuzu temsil eden Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Kendi burcunuzda da dolunay var. Hayatınız için faydalı olmayan birine aşık olabilirsiniz. İlişkide kalmak için ya uyum sağlamalı ya da onlardan bazı değişiklikler yapmalarını istemelisiniz. Bugün, bir yol ayrımındasınız ve öyle ya da böyle, ödün vermek zorunda kalacağınızı biliyorsunuz. Koç, bu istediğin bir şeyden ya da birlikte olmak istediğin kişiden uzaklaşman gerektiği anlamına gelebilir.

11 Ekim Salı günü Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve dostluk evinizi üçgenler. Bugün, aşk hayatınızı ve mücadele ettiğiniz diğer büyük soruları tartışmak için bir arkadaşınızla oturabilirsiniz. Ve bu iyi bir arkadaş, bu yüzden son zamanlarda ne yaptığınızı size göstermek için bir ayna tutuyorlar gibi. Bu size bazı temel değişiklikleri nasıl yapabileceğinizi gösterir. Koç, kararlarınızın uzun vadeli olumlu sonuçları olabileceği bir gün. Bu tartışmayı ciddiye alın veya en azından bugün düşüncelerinizi yansıtın.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, enerjiniz gelgitler gibi inip çıkıyor.

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve çalışma rutinleriniz evinizin kendi Boğa burcunuzda Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Boğa, bugün neredeyse sınırsız bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Yapılacaklar listenizi hızla gözden geçirebilir ve daha fazlasını üstlenmeye hazır olabilirsiniz. Veya yeni bir proje için oldukça heyecanlı olabilir ve tüm zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Bugün, akışın içinde olabilirsiniz.

11 Ekim Salı günü Terazi burcundaki güneş, Kova burcundaki Satürn ve kariyer eviniz ile üçgen açı yapacak. Zor projeler üzerinde çalışmak için iyi bir gün çünkü sonuna kadar görmek için öz disipline sahipsiniz. Boğa, üzerinde çalıştığınız şey size kalıcı sonuçlar getirebilir, bir süpervizör tarafından takdir edilebilir veya kariyerinizde bir dönüm noktası olabilir. Bugün gereksiz işlerle zamanınızı boşa harcamayın. Bunun yerine, önemli bir şeyi başarmaya odaklanın.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, günaha teslim olabilirsiniz (en azından kısaca).

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve romantizm ve macera evinizin Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Bugün, pek ihtiyatlı bir seçim olmayabilecek biriyle romantik bir ilişki kurmanın cazibesine kapılabilirsiniz. Heyecan verici, merak uyandırıcı ve düpedüz gıdıklayıcı olabilirler, ancak bu mutlaka arkadaşlarınızın onaylayacağı bir bağlantı değildir. Bu, kişinin mevcut ilişki durumundan kaynaklanıyor olabilir. Bununla birlikte, İkizler, aynı şekilde bir kasırga macerasına hazır olabilirsiniz.

11 Ekim Salı günü Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve eğitim ve hukuk evinizi üçgenler. Yaklaşan bir son teslim tarihi olan bir okul projesi üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Ama sorun değil çünkü iyi ilerleme kaydediyorsun. Ya da yasal bir meseleyle uğraşıyorsunuz, evrakları düzene sokuyor ve avukatınızla stratejiler tartışıyorsunuz. Ya da bir devlet dairesinden izin alıyor olabilirsiniz. İkizler, kredinizi ödediğiniz için pasaportunuzu güncellemek veya arabanızın tapusunu almak için iyi bir zaman. Bugün, sıkıcı bir işi bitirmek için gereken disipline sahipsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sorduğunuz zaman alabilirsiniz.

Hafta, 9 Ekim Pazar günü, Venüs’ün Terazi’de ve aile evinizin Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Ailenizi ne kadar sevseniz de onlarla her zaman aynı fikirde değilsiniz. Yengeç burcu, bu, istediğinizi yapabilmeniz için bir aile üyesinden uzlaşmasını isteyeceğiniz günlerden biri olabilir. Genelde tam tersi olur ve taviz veren sizsiniz. Ama bu durumda bu, yaşam yolunuzla ilgili, gerçekten, derinden yapmak istediğiniz bir şey. Bu kişiyle yüzleşmek gerekli olabilir. Ve bunu yaparsanız, beklediğinizden daha iyi sonuçlar alırsınız.

11 Ekim Salı günü, Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve kaynak ve yatırım evinizi üçgenler. Bugün, hepiniz pratik olan şeylerle ilgilisiniz. Bu sizin paranızla başlayabilir. Yengeç, güvenli yatırımlarda fonlarınızı nasıl çeşitlendirebileceğinizi düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Veya 401(k) fonlarınızın hem büyüme araçlarına hem de bahislerinizi koruyan güvenli menkul kıymetlere tahsis edildiğinden emin olmak için şirketin web sitesine gidebilirsiniz. Bugün, paranız söz konusu olduğunda sorumlu adımlar atıyorsunuz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, istediğiniz şey için pazarlık etmeye hazırsınız.

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve sözleşmeler ve müzakere evinizin Boğa’daki Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Leo, önemli bir anlaşmayı gözden geçiriyor olabilirsin ve açıkçası şartlar tamamen senin zevkine göre değil. Hedefleriniz hakkında net bir fikre sahip olmak ve istediğinizi elde etmek için diğer tarafa ne vermeye istekli olduğunuzu bildirmek çok önemlidir. Toplantıya gitmeden önce müzakere hakkında bazı videolar izlemek isteyebilirsiniz.

11 Ekim Salı günü Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve ilişkiler evinizi üçgenler. Bugün, ilişkiniz konusunda oldukça ciddi olabilirsiniz. Leo, geleceğin hakkında ciddi bir tartışma yapmak için eğlenceyi ve oyunları bir kenara bırakıyorsun. Bu yerleşik bir ilişkiyse, ailenin ülke çapında hareket etmesini gerektiren bir iş fırsatından bahsediyor olabilirsiniz. Aşkı arıyorsanız, bir arkadaşınıza hayatınızın aşkıyla tanışmak için neyi farklı yapmanız gerektiğini düşündüklerini sorun.


Başak Burcu

Başak Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, olumlu ayarlamalar yapıyorsunuz.

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve para evinizin Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Başak burcu, son banka bakiyeleriniz harcamalarınızda bir ayarlama yapmanız gerektiğini gösterebilir. Eğitim, yaz boyunca yaptığınız bir seyahat için ödeme yapmak veya evde yapılacak bazı onarımlar gibi çok sayıda gider gideriniz olabilir, ancak şimdi bunu dizginlemenin ve tasarruf etmenin yollarını aramanın zamanı geldi.

11 Ekim Salı günü Terazi burcundaki güneş, Kova burcundaki Satürn ile iş evinizi üçgen açı yapacak. Şimdi burnunuzu bileme taşına sokmanın zamanı geldi. Çaba harcayabileceğiniz ve biraz ekstra para kazanabileceğiniz net bir yol var. Bu, bir yan iş veya işinizde fazladan saatler geçirmek olabilir. Başak, paket yemek veya ürün dağıtan bazı konserler alıyor olabilirsin. Ve bu ekstra işleri yaparken, bu süreçte yaptığınız masrafları tartmak çok önemlidir. Genel olarak maaşınızı artıracak beceriler üzerinde çalışmanın daha faydalı olduğunu görebilirsiniz. Bugün, işiniz konusunda oldukça akıllısınız.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta her şey seçimlerle ilgili.

Hafta, 9 Ekim Pazar günü, Venüs’ün Terazi’de ve güven evinizin Boğa’da Kuzey Düğümünü 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Terazi, bugün karşılaştırma oyunu oynuyor olabilirsiniz. Daha başarılı olsaydınız, kendinize daha fazla güveneceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi bu kadar gergin hissetmezseniz daha fazla harekete geçeceğinizi söyleyebilirsiniz. Ama derinlerde, arabayı atın önüne koyduğunu biliyorsun. Harekete geçmek, güven getiren başarıyı artırır. Bu yüzden gerginliğinizi kucaklayın ve bunun sadece cesurca doğru yöne gittiğinizin bir işareti olduğunu kabul edin.

11 Ekim Salı günü Terazi’deki güneş (doğum günün kutlu olsun!) Satürn’ü Kova’da ve yaratıcı ve duygusal ifade evinizi üçgen yapıyor. Birkaç gün önce kendinle yaptığın konuşmadan sonra, bugün ileriye doğru açık bir yol görebilirsin. Terazi, şimdi yaptığınız iş kalıcı sonuçların önünü açabilir. Entelektüel disiplininiz, konsantrasyon gücünüz kadar güçlüdür. Ayrıntılarla uğraşmak ve işleri halletmek için etkili yollar aramak için iyi bir gün.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta önemli bir bağlantı önünüze geliyor.

Hafta, 9 Ekim Pazar günü, Venüs’ün Terazi’de ve keyifli kaçış evinizin Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Bugün, sosyal medyada biraz fazla zaman harcadığınızı ve gerçek hayatta yeterince zaman harcamadığınızı fark edebilirsiniz. Dışarıda tanışacak insanlar, yeni arkadaşlar ve muhtemelen romantizm var. Bir ekranın arkasına saklanmayı bırakmanın zamanı geldi. Akrep, bu dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışmak, kendini yeni durumlara sokmak ve biraz macera yaşamak için güzel bir gün.

11 Ekim Salı günü Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve mesken evinizi üçgen yapar. Birkaç gün önceki düşüncelerden sonra, sosyal olmanın iyi bir yolunun insanları davet etmek olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Bu, yeniden dekore etme projelerine başlamanızı sağlayabilir. Akrep, daha iyi feng shui akışı için mobilyaları hareket ettirmek için iyi bir zaman. Resim asabilir veya renkli yastıklar ekleyebilirsiniz. Ve bu, dağınıklıktan kurtulmak için harika bir zaman. Fazlalığı satabilir veya hepsini bir hayır kurumu dükkânına götürebilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, iyilik için öncü bir güçsün.

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve topluluk evinizin Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Yay, bugün birçok insanın etrafında olabilirsin. Bu, bir hobinizi veya ilginizi paylaşan veya mahallede değişiklik yapmak için sizinle birlikte çalışmak isteyen bir grup olabilir. Ve şimdi herkes seni görmekten mutlu olduğu için ilgi odağısın. Bilgiye ve iyi içgüdülere sahip olduğunuz için katkıda bulunacak bir şeyiniz olduğunu biliyorlar.

11 Ekim Salı günü Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve sözleşmeler evinizi üçgenler. Büyük bir satın alma veya istihdam için bir sözleşmeye bakıyor olabilirsiniz. Veya işletme web siteniz için şartlar ve koşullarınızı yazıyor olabilirsiniz. Bu, yasal konulara ve anlaşmalara bakmak için iyi bir zaman. Yay, her şeyi dikkatlice okuyun. Bu yönüyle kavrayışınız güçlüdür ve iyi bir anlaşma yapmak için ihtiyacınız olan bilgileri bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bazı kazançlar elde ediyorsunuz.

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve şöhret ve kötü şöhret evinizin Boğa’daki Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Bugün, yayınladığınız şey dünyanın etrafını sarabilir. Podcast’iniz veya videonuz çok fazla beğeni alıyor gibi görünüyor. Oğlak burcu, kanalınız için daha fazla takipçi kazanabilir veya ünlü birini retweetliyor olabilirsiniz ve bu birçok kişi tarafından fark edilir. Bugün, kendi kanepenizin rahatlığında spot ışığındasınız.

11 Ekim Salı günü Terazi burcundaki güneş, Kova burcundaki Satürn ile para evinizi üçgen açı yapacak. Zam içeren bir terfi için hazır olabilirsiniz, ancak bu artan sorumluluklarla birlikte gelir. Oğlak, evet demeden önce seçeneklerinizi dikkatlice tartmak iyi bir fikirdir. Artan görevlerin üstesinden kesinlikle gelebilseniz de, isteyip istemediğinize dair bir soru var. Bazen fırsat oldukça kolay gelir ve bunu düşünmek için kendinize zaman tanımazsınız. Bugün, istediğiniz şey için pazarlık yapabileceğinizi hatırlamak için güzel bir gün.


Kova Burcu

Kova Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta esnek olmak iyidir.

9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve seyahat eviniz Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yaparak başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Havayolu şirketiniz uçuşunuzu değiştirdiğinde veya rezerve etmek için kiralık bir araç bulamadığınızda seyahat planlarınız tıkanabilir. Kova, işleri yoluna koymak için telefonda biraz zaman harcayabilirsin. Veya yola çıkmayı planladığınız tarihi değiştirmeniz gerekebilir. Bu aynı zamanda pasaportunuzun hala geçerli olup olmadığını ve bagajınızın hala yuvarlandığını kontrol etmek için iyi bir zamandır. Bugün, seyahat planlarınız konusunda esnek olmakta fayda var.

11 Ekim Salı günü Terazi burcundaki güneş, kendi Kova burcunda Satürn ile üçgen açı yapacak. Liderlik pozisyonu için aday olabilirsiniz. Bu, bir ekibe liderlik etmek, terfi almak veya yeni bir iş fırsatı teklif etmek anlamına gelebilir. Bir işletmeniz varsa, bu, rakip bir şirket satın alabileceğiniz veya şirketinizin ürününün rakiplerin önüne geçtiği anlamına gelebilir. Kova, bunların hepsi son zamanlarda harcadığınız sıkı çalışmadan kaynaklanıyor. Diğerleri yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi görür.


Balık Burcu

Balık Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sabır başarıyı getiriyor.

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve yakınlık evinizin Boğa’da Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Son zamanlarda, siz ve sevgiliniz arasındaki zamanlamanın yanlış olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Balıklar, sabah yatmak isteyebilirsiniz, ancak golf oynamak için erken kalkmışlardır. Ya da birlikte kahvaltı yapmak istiyorsunuz ama onlar koşuya çıkıyorlar. Öğleden sonra güzelce uyum sağladığınızda bugün işler değişebilir ve akşamları keyifli bir yastık sohbeti için bir araya gelebilirsiniz.

11 Ekim Salı günü Terazi’deki güneş, Kova’daki Satürn’ü ve perde arkasındaki çalışma evinizi üçgenler. Bugün, bir projenin son kısımlarını bitirmek için ofis kapınızı kapatmanız gerekebilir. Balık, mimari çizimlere bakıyor, mühendislik özelliklerini kontrol ediyor veya binlerce iyi kod satırında bir satır kötü kod bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Günün enerjisi konsantrasyon, kavrama ve başarı için faydalıdır, bu nedenle gürültü önleyici kulaklıklarınızı takın ve işe başlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.