Günlük İş Burç Yorumları 8 Ekim 2022

8 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 8 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne öğrendin Koç? Nisan ayının sonundan bugüne kadar Plüton, Oğlak burcunda geri harekette konumlandı. Bu dönemde, kariyer yolunuzun tüm yönlerinin gücünü, yıkımını, saplantısını ve dönüşümünü göz önünde bulundurarak daha içsel bir süreçten geçmiş olabilirsiniz. Sahip olmak istediğiniz kariyer üzerinde kontrolü yeniden kazanmak için yoğun ama içsel bir süreç olabilirdi. Plüton bugün doğrudan Oğlak burcuna geçtiğine göre, ilerlemeden önce bu dersleri göz önünde bulundurmalısınız. İstediğiniz kariyeri yaratma yeteneğinizde iddialı hissettiğinizden emin olun.


Boğa Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bu dönemden çıkarabileceğiniz kapsamlı ders nedir, Boğa? Plüton nihayet Oğlak burcuna geçtiği için bugün kendinizi oldukça yansıtıcı hissedeceksiniz. Nisan ayının sonundan bugüne yoğun bir metamorfoz geçirdiniz. Plüton retrosu, profesyonel yolculuğunuzda kendinizi nasıl öne sürdüğünüzü yeniden gözden geçirme zamanıydı. Bu yolda sizi hangi deneyimler yaptı veya kırdı? Bu gerileme ile ilerlemek için güçlenmiş hissediyor musunuz? Geliştirmenizle ilgili harekete geçebilmeniz için bu soruları aklınızda bulundurun.


İkizler Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sonunda kendini kanıtlamanın zamanı geldi, İkizler. Oğlak burcundaki Plüton gerilemesi sayesinde oldukça büyük bir dönüşüm yaşadınız. Nisan ayının sonundan bugüne kadar, ortak varlıklarınız, borçlarınız, yatırımlarınız, emeklilik fonlarınız ve karışıklıklarınızla barış içinde hissetmekte zorlanabilirsiniz. Pluto retrosu, bu süre boyunca çalışmayan her şeyi yok etmenize veya ölmesine izin vermenize meydan okudu. Artık Pluto doğrudan konuşlandırıldığına göre, küllerden bir anka kuşu gibi doğmanız bekleniyor. Finansal geleceğinizin kontrolünün sizde olduğunu hissetmek için geçmişi bırakın.


Yengeç Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güç sende, Kanser! Oğlak burcundaki Plüton retrosu Nisan ayının sonundan bugüne kadar devam ettiğinden, profesyonel taahhütleriniz konusunda inanılmaz derecede iç gözlemci hissetmiş olabilirsiniz. Düzenlemelerinizdeki güç veya kontrol dinamiklerini düşünmüş olabilirsiniz, özellikle de nasıl her zamankinden daha iyi ilerleyeceğinizi merak ettiyseniz. Bugün doğrudan Oğlak burcunda konumlanan Pluto ile ilişkilerinizi ve yükümlülüklerinizi değiştirme zamanınız geldiğinden, bu dönemdeki her örneği dikkate alın. Değişim arzunuzu belirtmek için doğrudan Plüton’u kullanın!


Aslan Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nisan ayının sonundan şimdiye kadar işler nasıldı, Leo? Oğlak burcundaki Plüton retrosu bu süre zarfında devam etmekteydi ve iş hayatını tüm acımasızlığı ve ihtişamıyla görmenizi teşvik ediyordu. Üretken olmayan alışkanlıklar, kötü rutinler ve çalışma ortamınızdaki yararsız güç dinamikleri gibi işinizin yönlerinin nasıl yok edilmesi gerektiğini fark etmiş olabilirsiniz. Artık Pluto doğrudan konuşlandırıldığına göre, işinizde amaçlı bir değişiklik yapmalısınız. Size hizmet etmeyen her şeyi toz içinde bırakarak dönüşme vaktiniz geldi!


Başak Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutku projeleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz, Başak? Nisan ayının sonundan bugüne kadar, Oğlak burcundaki Plüton gerilemesi sırasında fikirlerinizi, vizyonlarınızı, yeteneklerinizi ve profesyonel kendini ifade etme araçlarınızı dönüştürmek için mücadele etmiş olabilirsiniz. Pluto retrosu, işinizin son derece bağlı hissettiğiniz tüm yönlerini iyileştirmek için aktif olarak çalıştığınız için içsel bir güç mücadelesiydi. Artık Pluto doğrudan konuşlandırıldığına göre, bir kez ve herkes için neye odaklanmaya değer olduğunu düşünmeniz gerekebilir. Akıllıca seçin, böylece başarılı olacak projeleri seçin!


Terazi Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Vakfın sağlam mı, Terazi? İdeal olarak, kariyerinizi üzerine inşa etmek için sağlam bir temeliniz vardır. Bu, usta bir destek sistemini, tatmin edici deneyimleri, uyumlu bir iş-yaşam dengesini ve hatta kariyer yolunuzu sürdürmek için bazı eğitim etkilerini içermelidir. Ancak Nisan ayının sonundan bugüne Oğlak burcunda geri giden Plüton, temelinizin düşündüğünüzden daha sarsıcı yönlerini ima etmiş olabilir. Artık Pluto doğrudan konuşlandırıldığına göre, kariyer yolunuz için daha güçlü bir temel oluşturmak için çalışmayan her şeyi yok etmelisiniz.


Akrep Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Daha iyi bir iletişimci olmanın zamanı geldi, Akrep. Oğlak burcundaki Plüton retrosu Nisan ayının sonundan bugüne kadar ortaya çıktıkça, iş arkadaşlarınızla iletişim kurmakta zorlanmış olabilirsiniz. Bazı aşikar gerginlikler, konuşma mücadeleleri ve hatta kendinizi uygun şekilde ifade etme konusunda sorunlar olabilir. Artık Plüton bugün doğrudan konuşlandırıldığına göre, ilerlemek için iletişim becerileriniz üzerinde çalışmak için öğrendiklerinizi düşünmelisiniz. Hatta doğrudan Pluto’nun aktif dinleme becerilerinize yardımcı olabileceğini görebilirsiniz, çünkü bu gücün konuşmaya başlamadan önce değerlendirmekten geldiğini görebilirsiniz.


Yay Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Para meseleleriyle ilgili stresiniz bugün sona erebilir, Yay. Oğlak burcundaki Plüton retrosu sırasında, mümkün olduğunca çok para kazanmak için bir işkolik gibi hissetmiş olabilirsiniz. Plüton retrosu, bilinçaltınızda para meselelerinize odaklanmanıza, hatta takıntılı olmanıza neden olmuş olabilir. Finansal olarak güvende hissetmek için kendinizi yakmış olabileceğiniz için bu son birkaç ay şaka değildi. Neyse ki, sıkı çalışmanız bugün doğrudan Pluto istasyonları olarak karşılığını veriyor. Finansal güvenlikle ilişkinizi dönüştürmeye devam ederken, finansal olarak güçlendirilmiş hissetmek için Pluto’nun doğrudan enerjisini kullanın.


Oğlak Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak sen kimsin, Oğlak? Son birkaç aydır burcunuzda Plüton gerilemesi devam ettiğinden, bu profesyonel olarak “büyümek” için büyük bir itici güç oldu. Bu gerileme sırasında kimliğiniz, mizacınız, ilk izleniminiz ve hatta görünüşünüzle boğuşmuş olabilirsiniz. Plüton bugün doğrudan burcunuzda konumlandığına göre, kendinizi her zamankinden daha güçlü hissedebilirsiniz. Kendinizi tekrar tekrar dönüştürmek kolay değildir. Bu kadar kısa sürede ne kadar büyüdüğünüze odaklanın ve takdir edin.


Kova Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bilinçaltı korkularını dinlendir, Kova. Oğlak burcundaki Plüton retrosu Nisan ayının sonundan bugüne kadar devam ederken, profesyonel zayıflıklarınız, yetenekleriniz, otorite duygunuz, gelenekleriniz ve yapınızla içsel olarak mücadele etmiş olabilirsiniz. Ayrıca iş yerinizdeki kurallara ve düzenlemelere uyan otorite figürleriyle çalışmakta zorlanabilirsiniz. Artık Plüton doğrudan olduğuna göre, diğerleriyle herhangi bir algılanabilir sorunu dinlenmeye bırakırken, ilerlemeye nasıl güçlenmiş hissedebileceğinizi düşünmelisiniz. Daha olgun bir bakış açısı için karamsar bir bakış açısı bırakın!


Balık Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendinizi yerleşik profesyoneller ve hayallerinin peşinden giden Balıklar ile çevreleyerek güçlendirin. Nisan ayının sonundan şimdiye kadar Oğlak burcundaki Plüton retrosu, daha büyük profesyonel topluluğunuzda, çevrimiçi platformlarınızda ve özlemlerinizde iyiyi, kötüyü ve çirkini aydınlatmış olabilir. Bazı güç mücadeleleri, kontrol sorunları veya yıkıcı eğilimler fark etmiş olabilirsiniz. Artık Pluto doğrudan Oğlak burcuna geçtiğine göre, nasıl ilerlemek istediğinizi düşünmelisiniz. Sizi yükselten bağlantılara, olaylara ve platformlara odaklanın. Size ilham veren hayallerin peşinden gidin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.