Günlük İş Burç Yorumları 7 Ekim 2022

7 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 7 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini iyileştir, Koç. Kendi kendini sınırlayan korkuları veya güvensizlikleri aştığınızda dört gözle bekleyeceğiniz çok şey var. Terazi burcundaki güneş, burcunuzda geri giden Kayron’a karşı olduğu için, profesyonel taahhütlerinize ve ortaklıklarınıza nasıl uyum sağlayacağınız üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz. Özellikle bunların dengeli, karşılıklı ortaklıklar olduğunu biliyorsanız, düzenlemelerinizde kendinizi güvende hissetmelisiniz. Pozisyonunuz hakkında kafanıza girmemeye çalışın. Kendi başınıza başardığınızı ve size başarı getirecek harika fırsatlar üzerinde inanılmaz kişilerle çalışmayı hak ettiğinizi bilin.


Boğa Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatınıza barışı davet edin, Boğa. Yaptığınız işten zevk almayı hak ediyorsunuz, bu da bakış açınızı ve tutumunuzu ayarlamanızı gerektiriyor. Bugün, Terazi burcundaki güneş Koç burcundaki Kayron gerilemesi ile karşı karşıya geldiğinde bunu yapmak için mükemmel bir fırsat olarak değerlendirin. Muhalefet sırasında içsel hüsran, saldırganlık ve iddialı yaralarınızı iyileştirmeye odaklanın. İş çılgınlığınızla dinlenmek için algılanabilir sorunları bırakın. Çalışmak için bilinçaltı yaklaşımınız üzerinde aktif olarak çalışarak, iş hayatınızdaki değişiklikleri görmeye başlayabilirsiniz. İç barış dış barışa dönüşebilir!


İkizler Burcu

7 Ekim 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki itibarınızla uyumlu olduğunuzu düşünüyor musunuz, İkizler? Balık burcundaki ay burcunuzdaki Mars ile kare açı yaptığında, benlik algınız ve kimliğiniz durumunuzla tam olarak uyuşmayabilir. Bu değişken meydanda, aktif olarak takip edebileceğiniz çeşitli fırsatlara odaklanarak, profesyonel amacınızla uyumlu olduğunuzu hissettirecek ortak noktayı bulun. Bunun bir kısmı, Terazi’deki güneş Koç’ta geri giden Kayron’a karşı çıkarken hayallerinizi takip ederek korkularınızla yüzleşmektir. Bir umut duygusuyla istediğiniz kariyer yolunun peşinden gidin!


Yengeç Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başarı temelde başlar, Yengeç. İlerlemek istiyorsanız, Terazi burcundaki güneşin Koç burcundaki Kayron gerilemesi ile karşı karşıya olduğu şu ana kadarki yolculuğu düşünmek için bir adım geri atmanız gerekebilir. Şiron retrosu bu noktada neleri başaramadığınızı veya başaramadığınızı gösterebileceğinden, kariyeriniz konusunda oldukça hassas hissedebilirsiniz. Kendinizi hüsrana uğratmak yerine, bunu profesyonel bir öncü olmak için daha cesur hissetmek için ne tür bir temele ihtiyacınız olabileceğini yeniden düşünmek için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz.


Aslan Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zamanını ve enerjini neye yatırmaya değer, Leo? Balık burcundaki ay, İkizler burcundaki Mars ile kare açı yaptığında ne yaptığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Belki gözünüze çarpan bir olay, bağlantı veya rüya vardır. Bu profesyonel merakı keşfetmek için ilerlemek cazip gelse de, meydan sizden fırsatı yeniden gözden geçirmenizi isteyecektir. Başarılı olacağını düşünüyor musun? Potansiyel finansal başarı, bu fırsatı değerlendirmenin olası borcundan daha ağır basacak mı? Bir karara varmadan önce bu soruları düşünün.


Başak Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yüklerini hafiflet Başak. Terazi burcundaki güneş, Koç burcundaki Kayron gerilemesi ile karşı karşıyayken, paranız, güvenliğiniz ve değerinizle barışık hissetmenin zamanı geldi. Potansiyel olarak acı verici olsa da, muhalefet sizi korkularınızla yüzleşmeye teşvik eder. Finansal planlarınızda daha agresif davranarak borcunuzu ödemeye başlayın. Bolluğunuzu durdurabilecek başarısız tüm karışıklıkları bırakın. Yeteneklerinizde daha güvende hissetmek için profesyonel potansiyelinizle ilgili doğuştan gelen korkuları serbest bırakın. Hayatınızda gerçek dengeyi bulmak için gölge çalışması yapın!


Terazi Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, profesyonel ilişkilerinizde mi yoksa taahhütleriniz konusunda kendinizi huzurlu mu hissediyorsunuz? “Biz”in burcu olduğunuz için kendinizi dengeli hissettirecek düzenlemelere uyum sağlamanız gerekiyor. Ancak burcunuzdaki güneş, Koç’ta geri giden Kayron’a karşı olduğu için, profesyonel taahhütlerinizdeki herhangi bir çelişkiyi ele almanız gerekebilir. Muhalefet, her zamanki yeteneğiniz olmayan hayal kırıklıklarını, saldırganlıkları veya tartışmaları gündeme getiriyor. Ancak sizi rahatsız eden şey konusunda doğrudan iseniz, profesyonel ortaklıklarınızda gerçek barışı yeniden sağlayabilirsiniz.


Akrep Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Seni rahatsız eden ne, Akrep? Özellikle Terazi’de güneş Koç’ta geri giden Kayron’a karşıyken çalışmak kolay olmayabilir. Chiron retrograd, rutininizin gidişatından dolayı üzgün hissetmek veya üretkenliğinize rağmen başarı eksikliğinden dolayı kızgın hissetmek gibi normalden daha fazla stres kaynağıyla uğraşıyor olabileceğinizi gösteriyor. Bazı insanlar dişlilerinizi bile taşlayabilir! Neyse ki, muhalefet, sizi rahatsız eden şeylere odaklanabileceğinizi veya iç huzurunuzu bulabileceğinizi hatırlatıyor. Her sıkıntıyı uyumunuz üzerinde çalışmak için bir fırsat olarak kabul edin.


Yay Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendine inan, Yay! Genellikle iyimser bir burç olduğunuz için, Okçu’nun moralini bozduğunu görmek nadirdir. Ancak Terazi burcundaki güneş Koç burcundaki Kayron gerilemesi ile karşı karşıya geldiğinde özgüveniniz üzerinde çalışmanız gerekebilir. Yetenekleriniz, becerileriniz, tutku projeleriniz, fikirleriniz ve iş alanınız boyunca kendini ifade etme araçlarınızla ilgili olası güvensizliklerin üstesinden gelin. Gerekirse, büyümenizi izleyen ve sizi profesyonel olarak destekleyen arkadaşlarınızla konuşun. Güvenilir bir iş arkadaşı her zaman moralinizi yükseltebilir!


Oğlak Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Her şeyi kendi başına yapmak zorunda değilsin, Oğlak. Terazi burcundaki güneş, Koç burcundaki Kayron gerilemesi ile karşı karşıya olduğu için, kariyer yolunuzdaki benzer düşünen varlıklar ve bireylerle çalışmaktan emin olun. Muhalefet, geçmişte olmak istediğiniz yere ulaşmak için bunu kendi başınıza yapmak zorunda hissettiğinizi gösteriyor. Ancak şimdi, değerlerini kanıtlamış birkaç güvenilir çalışma ilişkiniz, taahhütleriniz ve düzenlemeleriniz var. Kariyer yolunuzu ve başarınızı olumlu yönde etkileyen herkesi kucaklamak için geçmişi bırakın.


Kova Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşinizin değerinden emin hissedin, Kova. Balık burcundaki ay, İkizler burcundaki Mars ile kare açı yaptığından, yaratıcı çabalarınızda kendinizi güvende hissetmeye odaklanmak isteyebilirsiniz. Fikirleriniz, tutku projeleriniz ve yetenekleriniz inanılmaz derecede değerli! Ancak, niteliklerinizin ne kadar harika olduğu ve her birinin iş hayatınızda nasıl şanslı bir rol oynadığı konusunda daha açık sözlü olmalısınız. Yeteneklerinizin finansal ve profesyonel değeri konusunda iddialı olun. Kendinden emin hissettiğinde, profesyonel yolculuğunda ilerlemenin daha kolay olduğunu görebilirsin.


Balık Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Açık fikirli ol, Balık. Terazi’deki güneş, Koç’taki Kayron gerilemeye karşı çıkarken, finansal stres kaynakları aklınızda. İster varlıklarınızı güvence altına almak, ister bir profesyonel olarak kendinize değer vermek olsun, kendi başınıza mücadele ettiğinizi hissedebilirsiniz. Ancak muhalefet, yalnızca kendinize güvenmeniz gerekmediğini öne sürüyor. Doğru profesyonel ve finansal düzenlemeyle, başkalarının sizinle çalışmasına izin verdiğinizde tatmin olmuş hissedebilirsiniz. Başkalarıyla çalışmaya açık olun, çünkü kendi başınıza mücadele etmeye çalışmaktansa finansal olarak daha huzurlu hissedebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.