Günlük İş Burç Yorumları 6 Ekim 2022

6 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 6 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Size kariyer yolunuz hakkında daha büyük bir bakış açısı kazandıracak ne ortaya çıkabilir, Koç? Başak burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, konuşmada işinize ışık tutan bir şey fark edebilirsiniz. Dünyevi üçgen size iş hayatınız hakkında otoritenizi, gücünüzü ve dönüşümünüzü yeni bir perspektife sokan bir şey gösterebilir. Gizli bir gerçek veya küçük bir bilgi de ortaya çıkabilir. Kariyer yolunuzun tüm yönleri üzerinde kontrolü üstlenmek için ne gelirse onu teşvik edin. İşinizi istediğiniz şeye dönüştürme yeteneğine sahipsiniz!


Boğa Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir tutku projesini veya fikrini nasıl genişletebileceğinizi düşünün, Boğa. Profesyonel yolculuğunuzun bir parçası olarak başarmak istediğiniz bir şeye sahip olabilirsiniz. Merkür Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yaptığında farklı yollar düşünürken bu umudu aklınızda tutmanız önemlidir. Mighty Pluto retrosu, Merkür’ü girişimlerinizdeki gerçeği görmeye teşvik ediyor ve size ne yapmanız gerektiğine veya neyi başarabileceğinize dair daha büyük bir bakış açısı sağlıyor. İş alanınız boyunca tutkularınızın peşinden gitme kararınızda güçlenmiş hissetmek için bu üçlüyü kullanın.


İkizler Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geçiminizi güvence altına alın, İkizler. Başak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında bugün mali durumunuza, varlıklarınıza ve borçlarınıza yakından bakın. Evinizi, ailenizi ve diğer kişisel meselelerinizi güvence altına almak için finansal yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir. Bir finansal danışmanla çalışmak, emeklilik fonu kurmak veya uzun vadede borcunuzu hafifletmek için kredileri birleştirmek gibi finansal olarak güvende hissetmenin yeni yollarını düşünmenin zamanı gelmiş olabilir. Üçlü, özellikle varlıklarınız düzenli değilse, stresli olabilir. Ancak finansal meselelerinizi dönüştürmek güçlendirici olabilir!


Yengeç Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye ihtiyacınız olduğu konusunda açık ve dürüst olun, Yengeç. Hassas bir su burcu olarak, bir fark yaratmak için tetiklenmediğiniz veya duygusal olarak yatırım yapmadığınız sürece sorunları ele almakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle, Başak burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında havayı temizlemenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Siz seçmenlerinizle düzenlemeleriniz hakkında konuşurken, dünyevi üçgen bazı gerçekleri veya gizli bilgileri gün ışığına çıkarabilir. Nasıl ilerlemek istediğinizi bulmak için ihtiyacınız olan şey buysa, güçlendirici olabilir!


Aslan Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini değerli hissediyor musun, Leo? Şimdiye kadar, hak ettiğinizin karşılığını alıp almadığınızı, bir zammı hak edip etmediğinizi ve işyerinde size nasıl davranıldığı konusunda oldukça iyi bir fikriniz var. Ancak bu, Başak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, halihazırda şüphelendiğiniz her şeye ekleyen bir şeylerin gün ışığına çıkmayabileceği anlamına gelmez. Toprak üçlüsü, konuşma yoluyla bazı sırları veya gizemleri açığa çıkarabileceği için aydınlatıcıdır. Finansal ve profesyonel güvenliğinizi dönüştürmek için harekete geçmek için ne gelirse gelsin işaret olarak alın.


Başak Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutkularının peşinden git Başak! Fikirleriniz ve projeleriniz konusunda kendinize güvenmeyi hak ediyorsunuz, özellikle burcunuzdaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında. Fikirleriniz, yetenekleriniz ve yaratıcı vizyonlarınız tarafından güçlendirilmiş hissetmek için bu üçlü sırasında neler yapabileceğinizi belirleyin. Yaratıcı çalışmalarınızda, özellikle de profesyonel kimliğinizle uyumlu girişimlerde kendinize daha fazla güvenmenin zamanı gelmiş olabilir. Yol boyunca olası zayıflıkları veya sorunları giderirken her girişimi mümkün olduğunca çabuk dönüştürebilmek için tutku projeleriniz üzerinde sanatsal kontrol sağlayın.


Terazi Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini kontrol etmenin bir kısmını geri kazan, Terazi. Kendinizi dengeli hissettiğinizde iş hayatınız gelişecektir. Bu nedenle, Başak burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, bakış açınız üzerinde çalışma zamanı gelebilir. Dünyevi üçlü, işinizi nasıl gördüğünüzü veya kendiniz hakkında bir profesyonel olarak nasıl düşündüğünüzü yeniden gözden geçirmeniz için sizi teşvik eder. Bilinçaltınız üzerinde kontrol sağlayarak gücünüzü geri almalısınız. Bunu yaptığınızda, kendinize tam bir güvenle kariyer yolunuzu sürdürürken her zamankinden daha güçlü olduğunuzu görebilirsiniz.


Akrep Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kime ve neye odaklanmak istiyorsun, Akrep? Araştırmacı bir işaret olarak, bir şeye tutunma eğilimindesiniz ve her ayrıntıyı ortaya çıkarana kadar bırakmayacaksınız. Ancak bugün Merkür Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yaptığında neye hayat verdiğinize dikkat etmelisiniz. Dünyevi üçgen, özellikle çevrimiçi bir şey veya birisini araştırıyorsanız, profesyonel bir tavşan deliğinden aşağı inebileceğinizi gösterir. Biriyle veya bir şey üzerinde çalışmak için potansiyel bir fırsat hakkında gerekli bilgileri ortaya çıkarmak için bu geçişi kullanabilirsiniz.


Yay Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzun değerini güçlendirecek ne yaratabilirsiniz, Yay? Bugün, Başak burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yapıyor, bu da işinizin değeri konusunda daha otoriter olmanız gerekebileceğini gösteriyor. Başarılarınız kariyer yolunuzda geçerli, güçlendirici ve dönüştürücüdür. Ancak kariyer yolunuza kattığınız şeylerin kalitesi ve değeri konusunda daha iddialı olmanız gerekebilir. Bu üçlü sırasında kimsenin çalışmanızın başarısını baltalamasına izin vermeyin. Başarınızla güçlenmiş hissetmeyi hak ediyorsunuz!


Oğlak Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolunuz tarafından güçlenmiş hissediyor musunuz, Oğlak? Umarız yaşadığınız veya yaptığınız her şey bir profesyonel olarak kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlamıştır. Ancak, Başak’taki Merkür, burcunuzda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığı için durum böyle olmayabilir. Doğru eğitim veya seyahat fırsatına bağlı olup olmadığınızı merak ediyor olabilirsiniz. Özellikle profesyonel yolculuğunuzu düşündüğünüzde, son deneyimlerinizle ilgili bir şeyler açığa çıkıyor. Deneyim ne olursa olsun, bir profesyonel olarak dönüşmenize yardımcı olabileceği için her anın tadını çıkarmalısınız.


Kova Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Gücünü kullan, Kova. Merkür retrosu Başak üçgeninde geri giderken Plüton Oğlak burcunda geri giderken, paylaşılan varlıklarınızın, mali durumunuzun, yatırımlarınızın, mülkünüzün ve borcunuzun sorumluluğunu üstlenmeniz gerekiyor. Dünyevi üçgen, özellikle mali durumunuzla ilgiliyse, kaçırmış olabileceğiniz bir şeyi size gösterecektir. Bu, gizli gerçekleri veya bilgilerin gün ışığına çıktığını görmek can sıkıcı olsa da, bir sonraki hareketinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Durumun kontrolünü üstlenerek kendinizi daha iyi konumlandırabilirsiniz. Mali durumunuzu dönüştürmek için ne gelirse onu kullanın.


Balık Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle çalışmak istersin, Balık? İdeal olarak, arzularınızı yerine getirme yeteneğinizi destekleyen ve teşvik eden yerleşik profesyonellerle çalışıyorsunuz. Bu yüzden, bunu hayatınıza davet etmeniz gerekiyorsa, o zaman Merkür Başak’ta, Plüton’un Oğlak’ta geri gitmesiyle üçgen açı yaptığında yeni ortaklıklar araştırmaya başlayın. Özellikle sizi hayallerinize yaklaştırabileceklerse, yeni kişi veya kuruluşlarla çalışma zamanı gelebilir. Bunun dışında, üçlü size daha büyük profesyonel topluluğunuzda gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu gösterebilir. Biri size gerçek yüzünü gösterdiğinde, ona inanın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.