Günlük İş Burç Yorumları 12 Ekim 2022

12 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 12 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tonunuza, çimlerinize ve zamanlamanıza dikkat edin, Koç. Şaşırtıcı derecede net bir bilinçaltı bakış açınız var, ancak Mars İkizler’de kare kare Neptün Balık’ta geri giderken bakış açınızı nasıl ilettiğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Düşüncelerinizi ve duygularınızı uygun şekilde paylaştığınızdan emin olun, özellikle de Terazi’deki Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı çıkıyor. Bu iki geçiş arasında, doğru çıkmayabilecek bir yorum yapmadan önce görüşlerinizi ve ortaya çıkan bilgileri değerlendirmek için bir adım geri atmalısınız.


Boğa Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayallerinin peşinden git, Boğa! Balık burcunda geri giden Neptün, İkizler burcunda Mars ile kare açı yaptığında enerjinizi ve iradenizi toplamak için bugün bir dakikanızı ayırın. Kariyer yolunuzda ilerlerken kimin ve neyin peşinden koşmaya değer olduğunu bulmalısınız. Terazi’deki Merkür, Koç’taki Jüpiter gerilemeye karşı olduğundan, işyerinizde karşılıklı düzenlemelere odaklanmaya odaklanmak en iyisi olabilir. Bunu yaparak, içsel hayal kırıklığınızın hafifleyeceğini ve bu da isteklerinizin sorumluluğunu üstlenmenizi sağlayacağını görebilirsiniz.


İkizler Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzla uyumlu olduğunuzu düşünüyor musunuz, İkizler? Balık burcunda geri giden Neptün burcunuzda Mars ile kare açı yaptığında, kimliğinizin profesyonel itibarınız ve statünüzle uyumlu olmadığını görebilirsiniz. Kare, özellikle Neptün retrosu farklı fırsatlarla veya başka bir yolla havayı temizliyorsa, kariyer yolunuzdan sonra nasıl şarj edeceğinizi ayarlamanız gerekebileceğini gösterir. Merkür Terazi’de, Jüpiter’in Koç’ta geri gitmesine karşı olduğundan, daha büyük profesyonel topluluğunuzda emsalleriniz üzerinde çalışmayı taahhüt etmek en iyisi olabilir.


Yengeç Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini hizala, Kanser. İkizler burcundaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında en net profesyonel yolu seçerek iç monologunuzu yatıştırın. Kare, seçeneklerinizi değerlendirirken bir miktar iç gerilim önerir, ancak en iyi bahsinizin ne olacağını zaten biliyorsunuz. Seçim yapmadan önce bir kez daha düşünmeniz gerekiyorsa, Terazi’deki Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı yardımcı olabilir. Yakın bir arkadaşınızın veya meslektaşınızın size ilerlemek için ihtiyaç duyduğunuz bakış açısını sunabileceğini görebilirsiniz. Onların fikrini dikkate alın!


Aslan Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kime veya neye yatırım yapacaksın, Leo? İkizler burcundaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, profesyonel bir bağlantı veya peşinden koşmaya değer bir arzu hakkında bir atılım yaşayabilirsiniz. Ancak, fırsatlarınıza uygun şekilde yatırım yapmak için tüm ördeklerinizin arka arkaya olduğundan emin olun. Terazi’deki Merkür de Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğu için bolluğa yol açacak mantıklı bir karar vermek için mümkün olduğunca fazla bilgi toplamak en iyisi olabilir. Meslektaşlarınızla, arkadaşlarınızla konuşun veya fırsatlarınız hakkında biraz araştırma yapın.


Başak Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, İkizler burcundaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, hangi profesyonel taahhütlerin devam etmeye değer olduğunu zaten biliyorsun. Mesleki meraklarınızı besleyecek en iyi çalışma ilişkilerini ve düzenlemeleri sürdürmek için sezgilerinizi dinleyin. Kariyer yolunuz birkaç farklı yöne gidebilir, ancak bu üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değil! Sonuç olarak, Terazi’deki Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı çıkacağından, mali durumunuzun arttığını fark edebilirsiniz. Anlamlı, bol taahhütler alarak kariyeriniz ve mali durumunuz için en iyi kararları almak için bu geçişleri kullanın.


Terazi Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, zamanınızı en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirsiniz? Mars İkizler burcunda kare açı yaptığında Neptün Balık burcunda geri giderken, bugün işinizde büyük ilerleme kaydetmek için yeterli zamanınız olmadığını hissedebilirsiniz. Meydan biraz dağınık ama huzursuz olduğunu gösterdiğinden odağınızı bulmak zor olabilir. Burcunuzdaki Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan, iş gününüzden en iyi şekilde yararlanmak için büyük bir sorumluluk veya taahhüt üzerine odaklanmak en iyisi olabilir. İş yerinde ilerlemek için aciliyete veya son tarihe göre öncelik verin!


Akrep Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tutku projelerinizde zaman çok önemlidir, Akrep. İkizler burcundaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında neye odaklanmak istersiniz? Zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı birkaç girişime yatırma fırsatınız var. Ancak en başarılı fırsatlara odaklanabilmeniz için akıllıca seçim yapmanız gerekir. Terazi’deki Merkür, Koç’taki geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan, işte tutku projelerinizle nasıl ilerlemek istediğinizin artılarını ve eksilerini tartmak için bir adım geri atmak en iyisi olacaktır.


Yay Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin planlandığı gibi gidiyor mu, Yay? Düzenlemelerinizin temeli veya temeli, Mars İkizler karelerinde Neptün Balık burcunda geri giderken meyve vermeye geliyor. Bazı ortaklıklarınızın veya taahhütlerinizin zaman içinde nasıl geliştiği konusunda hüsrana uğrayabilirsiniz, bu nedenle bunu nasıl ele almak istediğinizi düşünmek akıllıca olacaktır. Neyse ki, Terazi’deki Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e de karşı çıkıyor, bu da bilgilerinizi toplamanız ve ardından ilgili diğer profesyonel tarafa getirmeden önce ele almak istediğiniz şeyin artılarını ve eksilerini tartmanız gerektiğini öne sürüyor.


Oğlak Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, konuşmadan önce düşün. Mars İkizler karesinde Neptün Balık burcunda geri giderken bazı sorunlar veya hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir. Meydanda işinizle ilgili kendinizi giderek daha tedirgin hissedebilirsiniz, bu da duygularınızı dile getirmenize neden olabilir. Hayal kırıklıklarınızı iletmekten korkmayın, ancak bunu nasıl yapacağınıza dikkat edin. Terazi’deki Merkür, Koç’taki geri giden Jüpiter’e karşı olduğundan, sorunlarınızı nasıl ele alacağınızın, başkalarının sizi bir profesyonel olarak nasıl gördüğünü etkileyeceğini görebilirsiniz. Agresif olmak yerine barışçıl olduğunuzdan emin olun.


Kova Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeteneklerinin ve vizyonlarının değeri nedir, Kova? İkizler burcundaki Mars, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, tazminatınız ve güvenliğiniz hakkında nasıl hissettiğinizi ele alabilirsiniz. Tüm esnafların bir krikosu olarak, profesyonel arenanızda biraz yapabilirsiniz! Ancak iş arkadaşlarınızın, müşterilerinizin ve daha fazlasının işinizin değerini görmesini sağlamanız gerekir. Yetenekleriniz, tutku projeleriniz ve fikirleriniz altın standart olarak ele alınmalıdır. Terazi’deki Merkür, Koç’ta geri giden Jüpiter’e karşı olduğunda, konuşmadaki hayal kırıklıklarınızı nasıl gidereceğinizi düşünün.


Balık Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hırslarınızla uyumlu olduğunuzu hissediyor musunuz, Balık? Neptün, burcunuzda geri giderken, İkizler’de Mars ile kare açı yaptığında biraz dağınık hissetmeyi bekleyin. Profesyonel öz imajınız konusunda farklı hissedebileceğiniz için neyi takip edeceğiniz veya takip edeceğiniz konusunda emin olamayabilirsiniz. İkinci bir fikre ihtiyacınız varsa, o zaman Terazi’deki Merkür’ün Koç’ta geri giden Jüpiter’e ne zaman karşı olduğunu sormaktan korkmayın. Birkaç yakın sırdaş, profesyonel yolculuğunuzda nereye gideceğiniz veya neyi takip edeceğiniz konusunda iki kuruş ödünç verebilir. İkinci bir görüş almak, sezgisel içgörülerinizi doğrulayabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.