Günlük Burç Yorumları 9 Ekim 2022

9 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 9 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ay tatlı Venüs ile karşı karşıya gelirken, bu sabah ihtiyaçlarınız ve en yakın arkadaşlarınızın ihtiyaçları arasında bir denge sağlamak size bir mücadele gibi gelebilir. Bu kozmik iklim altında öfkeler kolayca alevlenir, bu yüzden bae normalden daha fazla emo gibi görünüyorsa yemi yememeye çalışın. Bu öğleden sonra burcunuzda dolunay belirdiğinde, size iyimserlik ve sevgi ile parlama fırsatı veren bir enerji dalgası sizi bulacak. Luna bu akşam Satürn ile bağlantı kurduğunda iyi hisler akmaya devam edecek ve ilişkilerinizde istikrarlı hissetmenizi sağlayacak.


Boğa Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı, gezegen hükümdarınız Venüs ile karşı karşıya gelirken, pozitif kalmak bu sabah bir mücadele gibi gelebilir, tatlı Boğa. Bu göksel alışveriş, dikkatli olmazsanız özeleştiriyi tetikleyebilir ve kendinize ekstra sevgi göstermenizi önemli hale getirir. Dolunay bu öğleden sonra tezahür ettiğinde, psişenizin derinliklerine aydınlanma ve umut getirdiğinde bir değişim fark edeceksiniz. Yeni bilgiler de dikkatinizi çekebilir, bu nedenle başka birinin sırlarını öğrenirseniz şaşırmamaya çalışın. Luna, Satürn’e bir öpücük göndererek, kendinizle sağlıklı sınırlar belirlemenize yardımcı olurken, akşam yüksek bir notla sona erecek.


İkizler Burcu

9 Ekim 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah Koç ayı Venüs ile karşı karşıya gelirken, sosyal çevrenizde romantik bir dram doğabilir. Başkalarının sorunlarına fazla karışmamaya çalışın, ancak arkadaşınızın bencilce davranıp davranmadığını nazikçe belirtmekten çekinmeyin. Bu öğleden sonraki dolunay popülaritenizi artıracak ve şehri vurma havasında olacaksınız. Bu titreşimler sizi mahallenizi desteklemeye teşvik edecek, bu nedenle himayenizi önce küçük işletmelere sunduğunuzdan emin olun. Bu akşam Luna, Satürn’e bir öpücük göndererek kendinizi diğer tarafa açmanız için iyi bir zaman olduğunda mistik bir hava hakim olacak.


Yengeç Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı uyumlu Terazi ile karşı karşıya gelirken, bu sabah evde beklemek istersen kendini suçlu hissetme tatlı Yengeç. Bu kozmik iklim, dünyamızın kaosunu özellikle çekici kılacak ve kutsal alanınızın cazibesini yoğunlaştıracak. Dolunay, bu akşam profesyonel hırsları yöneten haritanızın sektöründe tezahür ediyor ve bir profesyonel olarak imajınızı iyileştirmenizi istiyor. Bu enerjiyi, özellikle Luna bu akşam Satürn ile bağlantı kurduğunda, önümüzdeki altı ay boyunca yeni fırsatlar ortaya çıkabileceğinden, çalışma gardırobunuzu yenilemek veya özgeçmişinizi güncellemek için kullanın.


Aslan Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı Venüs ile karşı karşıya gelirken, tatlı Aslan, bu sabah içgörü flaşları kalbini dolduracak. Biraz korkutucu hissetseler bile, şu anda duygularınızdan korkmayın. Şans eseri, bu öğleden sonra dolunay sırasında cesaretinizi geri kazanma şansınız olacak, çünkü Leydi Luna, haritanızın maneviyatı yöneten sektöründe ışıl ışıl parlıyor. Bu aydınlatıcı yerleştirme sizin için yılın en büyülü günlerinden biri ile sonuçlanacak ve kendinize ve evrenimizin sizin için sakladığı birçok nimete inanmanızı önemli kılacaktır.


Başak Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendinle gurur duymak için kesinlikle bir nedenin olsa da, sevgili Başak, Luna Venüs’le karşı karşıya gelirken başarınla ​​hava atmak bu sabah sorunlar yaratabilir. Ayrıca hayatınızda rekabetçi insanlardan kaçınmaya özen göstermelisiniz, aksi takdirde güç mücadeleleri başlayabilir. Bu öğleden sonra Koç dolunayı sırasında kendinizi güçlenmiş hissedeceksiniz, bu da kendinize yatırım yapmak için iyi bir zaman. Bu titreşimler aynı zamanda en önemli bağlarınızı derinleştirmenize yardımcı olabilir, bu nedenle sevdiğiniz insanlara değer verdiğinizden emin olun. Luna’nın Satürn’ü öptüğü bu akşam hayatınızı düzenleyip kontrol altına almak için çağrılacaksınız.


Terazi Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Aşk hayatınız bugün ciddi bir yangından faydalanacak, tatlı Terazi, Luna güneş yedinci evinizde seyahat etmeye devam ederek Venüs ile karşıtlık oluşturacak. Bununla birlikte, bu titreşimler birçok yöne gidebilir, bu da kalp meseleleri söz konusu olduğunda olumlu bir tutum sergilemenizi önemli hale getirir. Bu öğleden sonra Koç dolunayı sırasında enerji yüklenecek ve bu da flört ve romantizm için harika bir zaman olacak. Bununla birlikte, oyundaki enerji duygusal tükenmeye de yol açabilir, bu nedenle bir randevu gecesine yatırım yapmak yerine kişisel bakımı seçtiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin.


Akrep Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah, Koç ayı Venüs ile karşı karşıya gelirken, tatlı Akrep, stres seviyenizi yönetmek için ekstra adımlar atmanız gerekebilir. Yapılacaklar listenizde hala işaretlenmemiş birkaç kutu olsa bile, şu anda öz bakımınıza öncelik vermekten korkmayın. Neyse ki, bu öğleden sonra dolunay kendini gösterdiğinde sorumluluklarınızı yerine getirmek için motive hissedeceksiniz ve size bu tür işleri yakalama şansı verecek. Bu akşam, Luna Satürn’e bir öpücük göndererek, şarj ve rahatlamayla dolu bir akşam için evde rahatlamanızı istediğinde, telefonunuzu “rahatsız etmeyin” konumuna getirin.


Yay Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bu sabah Koç ayı Venüs ile karşı karşıya gelirken başkalarına karşı sabrınız azalabilir. Bu kozmik iklim sizi son derece mizaçlı bir tepe boşluğuna sokacak, bu da yönünüzü toplayana kadar sessiz kalmanın akıllıca olabileceği anlamına geliyor. Neyse ki, bu öğleden sonra dolunay kendini gösterdiğinde çok daha eğlenceli hissedeceksiniz ve yaratıcı ilham her an gelebilir. Kendinizi yeni fikirlerle dolu bulursanız, bu akşam Luna’nın Satürn’ü öptüğü ve sizden tutku projelerine ve sanatsal kaprislere karşı sorumlu bir yaklaşım sergilemenizi istediği zaman bunları belgelediğinizden emin olun.


Oğlak Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah Koç ayı Venüs ile karşı karşıya gelirken, profesyonel yolunuzdaki memnuniyetsizliğiniz ruh halinize ağır gelebilir. Bu titreşimler evinize uyumsuzluk da getirebilir, bu yüzden birkaç dakika daha yorganın altına saklanmanız gerekiyorsa kendinizi suçlu hissetmeyin. Neyse ki, hava bu öğleden sonra dolunay sırasında artacak ve size senaryoyu çevirme şansı verecek. Bu aydınlatıcı olayı evinize neşe getirmek için bir bahane olarak kullanın ve Luna’nın Satürn’ü öptüğü bu akşam en sevdiğiniz yiyeceklerin tadını çıkardığınızdan emin olun.


Kova Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah uyandığınızda sihir havada asılı kalacak, Koç ayı Venüs ile bağlantı kurarken. Bu göksel değişim, psişik farkındalığınızı yükseltecek ve iç gözlem ve meditasyon için iyi bir sabah olmasını sağlayacaktır. Bu duygular, bu öğleden sonraki dolunayda daha da güçlenecek ve zihniniz yeni fanteziler ve fikirlerle dolup taşacak. Sadece oluşturduğunuz yeni hedeflere akıl yürütmeyi ve yaratıcı projeler arasında atlamaktan kaçınmayı unutmayın. Neyse ki, Luna Satürn’ü öptüğünde, pratik doğanızı ve sağduyunuzu ortaya çıkararak istikrar kazanma fırsatınız olacak.


Balık Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah Koç ayı Venüs ile karşı karşıya gelirken yataktan kalkmak istediğin kadar bekle. Bu titreşimler, en yakın ilişkilerinizden bazılarında gerginlik yaratabilir, ancak bir çatışma ortaya çıkarsa topuklarınızı kazmamaya çalışın. Dolunay bu öğleden sonra tezahür ediyor ve sizden önümüzdeki altı ay için finansal hedeflerinizi düşünmenizi istiyor. Bir planı uygulamaya koymak, arzu ettiğiniz gelecek için tasarruf etmenize yardımcı olsa da, arada bir kendinize davranmanın sorun olmadığını unutmayın. Luna ve Satürn arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu akşam psişenizde kararlı hissedeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.