Günlük Burç Yorumları 7 Ekim 2022

7 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 7 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Balık burcunun sabahın erken saatlerinde gökyüzünde seyahat ederken kaderin düğümleriyle tatlı bağlantılar kurarken, bu sabah rüyalarınız sizi geleceğe doğru yönlendirebilir. Snoozeville’deyken meydana gelen önemli karşılaşmaları hatırlamak için bir dakikanızı ayırın ve daha sonra daha anlamlı olabilecek garip ayrıntıları not edin. Bu arada, Terazi güneşi Chiron ile yüzleşir ve özellikle son zamanlarda çok fazla enerjinizi veriyorsanız, kişisel denge duygunuza öncelik vermenizi ister. Terapötik bir titreşim bu gecenin ilerleyen saatlerinde havaya nüfuz edecek ve sizi başka bir canlı rüya akşamına hazırlayacak.


Boğa Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Balık burcu güneş onbirinci evinizden geçerken, liderlik fırsatları bugün kendilerini gösterebilir. Bu aydınlatıcı yerleşim, sizi toplum içinde kendinize bir isim oluşturmaya zorlayacak ve topluluğunuza ve kalbinize yakın olan hayırsever nedenlere yatırım yapmak için harika bir zaman olacaktır. Ancak Terazi güneşi ve Chiron arasındaki sert karşıtlık nedeniyle küçük ayrıntılara takılıp kalmak kendinizi geri tutmanıza neden olabilir. Barikatlar, Luna bu akşam Mars’la karşı karşıya geldiğinde de ortaya çıkabilir, ancak kendinize dinlenme izni verdiğiniz sürece bu tür engellerin geçici olması muhtemeldir.


İkizler Burcu

7 Ekim 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Terazi güneşi şifalı asteroit Chiron ile yüzleşirken, bugün sosyal çevrenizde sert gerçekler tezahür edebilir. Bu titreşimler, çevrenizdeki kıskançlık, drama eğilimi olan veya düpedüz kötü olan herkesin toksisitesini büyüterek gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu açıkça görmenizi sağlayacaktır. Dost olduğunu düşündüğün biri tarafından duygularının sürekli incindiğini fark edersen, arkadaşlığın bozulmasına yol açsa bile, şimdi durumu doğrudan ele almak için iyi bir zaman olabilir. Gün sona ermeden dengeyi bulmayı ve sizi ayağa kaldıranlarla zaman geçirmeyi unutmayın.


Yengeç Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu kaderin düğümleriyle bağlantı kurarken, tatlı Yengeç, bu sabah erken saatlerde sizin için ilham verici veya iyileştirici rüyalar ortaya çıkabilir. Uyandıktan sonra, kendinizi perdenin ötesinden gelen cesaretlendirme mesajlarına açarak astral alem karşılaşmalarınızı yansıtmak için bir dakikanızı ayırın. Bu arada Terazi güneşi, kalbinizi ve ruhunuzu yalnızlık içinde çözebilmeniz için sevdiğiniz insanlardan geçici olarak uzaklaşmanıza neden olabilecek şifalı asteroit Chiron ile karşı karşıyadır. Gün sona ermeden ve Luna ateşli Mars ile bağlantı kurmadan önce sadece kendiniz için bir şeyler yapmak için biraz zaman ayırın.


Aslan Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Balık burcunda yolculuğuna devam ediyor, tatlı Aslan, kaderin düğümleriyle tatlı bir bağlantı kuruyor. Bu göksel değişim, siz yatağa bağlıyken gerçekleşecek olsa da, üzerinizde temizleyici bir etkisi olacak ve duygusal olarak yenilenmiş hissederek uyanmanızı sağlayacak. Terazi güneşi Chiron ile karşı karşıya gelirken, gün boyunca perdenin ötesinden mesajlar yağabilir, söylediklerine aşık olmasanız bile şu anda sezginizden kaçmamaya çalışın. Luna Mars’la karşı karşıya gelirken bu gece sosyal çevrenizdeki güç mücadelelerine ve kabataslak davranışlara dikkat edin.


Başak Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Balık burcunun erken saatlerde kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğu için romantik rüyalar size sevginiz hakkında fikir verebilir. Dün gece uykunuzda özel biri ortaya çıktıysa not alın, çünkü bu, kalbinizde gerçekten yatan şeyi çözmenize yardımcı olabilir. Saatler geçmeye devam ederken ve Terazi güneşi Chiron ile karşı karşıya gelirken finansal veya işle ilgili endişelere dikkat edin. Ayrıca, özellikle gereksiz eşyalar söz konusu olduğunda, şu anda harcama yapmaktan kaçınmaya özen göstermelisiniz. Luna bu gece Neptün’de rahatlarken sizi rüya gibi ve romantik bir atmosfer bulacaktır, bu da onu kişisel bakım veya sevgilinizle bir randevu için mükemmel bir akşam haline getirir.


Terazi Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Balık burcunda ve haritanızın köleliği yöneten sektöründe yolculuğuna devam ederken, bugün yardımcı bir ruh halinde olacaksınız, sevgili Terazi. Sizi tatmin edecekse kesinlikle yardım etmelisiniz, ancak ilk etapta diğer insanların sınırlarına ve yardımınızı isteyip istemediklerine dikkat etmeye çalışmalısınız. Güneş ve Chiron arasındaki sert karşıtlık, sahneye garip bir enerji getirerek diğerlerinde inatçı ve bağımsız bir çizgi oluşturacak. Şans eseri, eğer sevgiye ve belki biraz da öz bakıma yönelirseniz, bu göksel alışveriş sizin için olumlu olabilir.


Akrep Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu bu sabah erken saatlerde kaderin düğümleriyle tatlı bir bağlantı paylaştığından, dinlenmiş, açık yürekli ve kendinden emin, tatlı akrep hissini uyandırmalısınız. İnsanlar varlığınıza ve gündeminize iyi yanıt vereceğinden, hedeflerinize odaklanırken bu enerjiyi mevcut olmak için bir bahane olarak kullanın. Ne yazık ki, Terazi güneşi Chiron ile karşı karşıya gelirken yüzeyin altında dalgalı sular olabilir ve kendinizden çok fazla şey talep ederseniz güvensizlikleri kışkırtmakla tehdit edebilir. Kusurlarınızı öğütlemek yerine, onları takdir etmenin ve onlardan bir şeyler öğrenmenin yollarını arayın; yakında onları güçlü yönleriniz olarak sayacaksınız.


Yay Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Balık burcunun kaderin düğümleriyle birleştiği bir gecede canlı ve beyinsel rüyalar görürseniz şaşırmayın. Neyse ki, bu kozmik iklim iyileştirici olmalı ve psişenizin son zamanlarda takıldığınız herhangi bir konuyu anlamlandırmasına izin vermelidir. Teknolojik cihazlarınızı aşırı kullanmaktan kaçınarak, gün gelişmeye devam ederken bu eterik titreşimler üzerinde yüzmenize izin verin. Çevrimiçi drama, güneş ve Chiron arasındaki sert karşıtlık sayesinde kendini gösterebilir ve enerjinizi korumazsanız astral alemlerde seyahat ederken deneyimlediğiniz her türlü tatlılığı ortaya çıkarmakla tehdit edebilir.


Oğlak Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün Terazi güneşi Chiron ile karşı karşıya gelirken kendinizi biraz duygusal olarak asılı hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim sizi yıpranmış sinirlerle baş başa bırakabilir ve Ay Balık’ta yolculuğuna devam ederken bu sinirleri işlemesi kolay olmayacaktır. Bu aydınlatıcı yerleşim, arkadaşlarınızın sorunlarını üzerinize dökmesine neden olabilir, ancak terapisti oynama havasında olmayacaksınız. Neyse ki, Luna bu akşam Neptün’e uzandığında, kendi yarattığınız bir dünyaya kaçma fırsatınız olacak ve bu, fişi çekip köpük banyosunda kaybolmak için harika bir zaman olacak.


Kova Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Ay Balık burcunda ve ikinci güneş evinizdeki yolculuğuna devam ederken, kalbinizle yönetin ama yavaş hareket edin. Her zamankinden daha duygusal olarak daha hassas hissedecek olsanız da, bu ışıklı yerleşim, minnettarlığınızı topraklamak ve kullanmak için mükemmeldir. Bununla birlikte, Terazi güneşi ve şifalı asteroit Chiron arasındaki sert karşıtlık nedeniyle gün gelişmeye devam ederken sezgileriniz ve mantık anlayışınız ters gidebilir. Zihniniz size bir şeyin mümkün olmadığını söylemeye çalıştığı için sizi çevreleyen sihire kendinizi kapatmamaya çalışın.


Balık Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Leydi Luna çok erken saatlerde kaderin düğümleriyle bağlantı kurarken, perdenin ötesinden gelen ziyaretçiler bu sabah rüyalarınızda tezahür edebilir, tatlı Balık. Uyandıktan sonra huzur bulmak ve bu güzel hislerin keyfini çıkarmak için bir dakikanızı ayırın, güne manevi bir unsurla başlayın. Ne yazık ki, güneş ve Chiron arasındaki sert karşıtlık nedeniyle gün ilerledikçe altta yatan bazı gerilimler olabilir. Güç mücadelelerine kapılmamaya çalışın ve bunaldığınızı hissetmeye başlarsanız bir anlığına dışarı çıktığınızdan emin olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.