Günlük Burç Yorumları 2 Ekim 2022

2 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 2 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Merkür geri hareketini bu sabah çok erken saatlerde sona erdiriyor ve size getirmiş olabileceği karışıklıkları temizleme fırsatı veriyor. Bu arada ay, Oğlak burcunda yolculuğuna başlayacak ve uykunuzdan uyanırken sizi sabırlı bir ruh haline sokacak. Ne yazık ki, Luna, Venüs ve Merkür arasındaki sert bir t-kare Pazar gününüzü mahvedebilir ve pillerinizi şarj etmeye ve eğlenmeye odaklanmanız gereken yaklaşan çalışma haftasında oyalanan sorumluluklara odaklanmanıza neden olabilir. Neyse ki, gün sona ermeden ve ay kaderin düğümleriyle tatlı yönler paylaşmadan önce bu korkaklığı sallama şansınız olacak.


Boğa Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah rahat bir nefes alabilirsin, sevgili Boğa, Merkür geriye dönük terör dizginini tamamlayarak, sana neden olabileceği herhangi bir ego morarması veya bozukluğundan kurtulma şansı veriyor. Ay, Oğlak burcunda ve dokuzuncu güneş evinizden geçerken, yıldızlar size ek göksel destek sağlamak için hizalanacak ve masaya topraklanmış ancak manevi bir hava getirecek. Bir dakikanızı ayırın ve Luna’nın güneşle birleştiği ve sorumlu planlamanın getirdiği tatmin duygusunu yükselttiği bu akşam önünüzdeki çalışma haftasına hazırlanmak için biraz zaman ayırın.


İkizler Burcu

2 Ekim 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Merkür yılın üçüncü geri hareketini tamamlarken, bugün evinizde ve kalbinizde işler çok daha sorunsuz işlemeye başlayacak. Bu arada ay, gökyüzünde sert bir t-kare oluştururken Oğlak burcunda yolculuğuna başlar ve bu da sosyal çevrenizde drama yaratabilir. Öğleden sonra Terazi güneşi ve Luna arasında bir bağlantı, bazı arkadaşlıklarınızı yeniden düşünmenize neden olabilir, özellikle de arkadan gelen iltifatlara yatkın biriyle karıştıysanız veya başarılarınızı alaycı yorumlar veya pasif yollarla azaltmanın yollarını arıyorsanız. agresif davranışlar


Yengeç Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Merkür geri hareketini bu sabah sona erdirerek, bir zamanlar kafa karışıklığının olduğu yerlere netlik getiriyor. Ne yazık ki, bu gezegensel geri dönüşün artçı şoku, iletişim gezegeninin gerileme sonrası gölgesini temizlediği 16 Ekim’e kadar kozmosta dalgalanmaya devam edecek. Uyandığınızda kendinize sevgi ve uyumu her şeyin üstünde tutma izni verin, yoksa Luna, Venüs ve Jüpiter arasındaki bir t-kare, çok fazla iyi bir şey olsa bile, bunalmış hissetmenize neden olabilir. Akşamınızı evde en sevdiğiniz yiyeceklerle ve en yakın arkadaşlarınızla dinlenerek geçirmeyi düşünün.


Aslan Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür ikinci güneş evinizdeki geri hareketini sonlandırırken, tatlı Aslan, bugün uyandığınızda dünya daha canlı ve daha zengin hissetmeli. Bu titreşimler ayrıca, yıldızlar mali durumunuzu tekrar yoluna koymanıza yardımcı olmak için hizalandığından, mücadele ettiğiniz herhangi bir parasal sorunu çözmenizi isteyecektir. Oğlak burcu bu sabah Venüs ve Jüpiter ile bağlantı kurduğundan, kişisel dönüşümle ilgili fanteziler daha ciddiye alınmalıdır, bu da bebek adımlarıyla bile olsa, belirlediğiniz hedeflere ulaşmanıza izin verecek sağlıklı alışkanlıklar uygulamanızı önemli hale getirir.


Başak Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Merkür’ün geriye dönük terör saltanatı önceki haftalarda hayatınızı alt üst etmiş olsa da, bugün gökyüzündeki geri dönüşünü sonlandırırken etkilerinin azaldığını hissetmeye başlayacaksınız. Bununla birlikte, etkileri 16 Ekim’e kadar kozmosa şok dalgaları göndermeye devam edebilir, bu yüzden o zamana kadar tetikte kalmak isteyeceksiniz. Bu arada ay, Oğlak burcunda ilk adımlarını atıyor ve önümüzdeki iki gün boyunca sizi yaratıcı bir boşlukta bırakıyor. Bu titreşimler, arkadaşlıklarınızı ve kasırga romantizmlerinizi beslemek için de mükemmeldir, bu yüzden kendinizi arkadaşlığa açtığınızdan emin olun.


Terazi Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Merkür retro hareketini sonlandırırken, son zamanlarda mücadele ettiğiniz herhangi bir korku veya endişe bugün kendilerini çözmeye başlayacak. Ancak, bu dengesiz enerji 16 Ekim’e kadar tamamen yok olmayacak. Ancak, kendinize sabır ve şefkat göstermek, gerektiğinde yalnızlığı kucakladığınız sürece bu fırtınalı titreşimlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, Oğlak burcundan gelen stabilize edici bir enerji, kalbinize güç katacak ve kabul ettiğiniz herhangi bir duygusal çalkantı karşısında esneklik uygulamanıza yardımcı olacaktır. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde kalbinizde olanlarla yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın, kaçmakta olduğunuz duyguları işleyin.


Akrep Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün uyandığınızda kendinize kutlama izni verin, sevgili Akrep, Merkür 2022’deki üçüncü geri hareketini tamamlarken. Ara sıra şok dalgası şimdi ve 16 Ekim arasında ortaya çıksa da, sosyal çevrenizde titreşimin daha kolay hissetmesini bekleyebilirsiniz. Bu arada, Ay, Oğlak burcundan ve haritanızın iletişimi yöneten bölümünden geçerek sesinize bir doğrudanlık getirir. Sadece diğer insanlara hitap ederken zarafetinizden vazgeçmemeye çalışın, yoksa özellikle bu akşam güneş ve ay bir araya geldiğinde, beklemediğiniz bir çatışmanın içinde kendinizi bulabilirsiniz.


Yay Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Merkür bu sabah retro yolculuğunu bitirirken, enerji profesyonel yaşamınızda daha kolay akmaya başlayacak ve mesleki statünüzü yükseltebileceğiniz yollar üzerinde meditasyon yapmanızı önemli hale getirecek. Kozmik rüzgarlardaki bu değişiklik, son birkaç hafta içinde bozulmuş olabilecek sınırları yeniden inşa etme fırsatı da sağlayacaktır, bu yüzden ihtiyaç duyulan yerlere çizgiler çizdiğinizden emin olun – kendinizle olsa bile. Neyse ki, Oğlak ayı, kendi hızınızda hareket ettiğiniz ve minnettarlığınızı bulduğunuz sürece, kendinizi daha kararlı ve şimdiye bağlı hissetmenize yardımcı olacaktır.


Oğlak Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sezginiz biraz hissettiyse, sevgili Deniz Keçisi, Merkür gökyüzündeki retro yolculuğunu sona erdirirken, bugün ivme kazanmaya başlamalıdır. Ay, burcunuzdan ilk adımlarını atarken, kişisel istek ve ihtiyaçlarınızla yeniden bağlantı kurmanızı isteyen iyi hisler akmaya devam edecek. Ne yazık ki, Luna gökyüzünde bir t-kare oluşturduğundan ortam biraz yoğun olabilir, bu yüzden gün boyunca evde kalmaya karar verirseniz kendinizi suçlu hissetmemeye çalışın. Ayrıca, saatler geçtikçe kendinize olan güveninizi artırmanın yollarını aramak isteyebilirsiniz, bu da önümüzdeki çalışma haftasına kendinizi hazırlamaktır.


Kova Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, son zamanlarda kişisel hedeflerinizde geri adım attıysanız üzülmemeye çalışın, çünkü Merkür bu sabah retro yolculuğunu bitirirken gelgitler bir kez daha lehinize dönmeye başlayacak. Bu gezegensel değişim, kişisel dönüşüm etrafında belirlediğiniz tüm hedeflere yeniden bağlanmanıza izin verecek ve size gündeminize hizmet etmeyen herhangi bir zihinsel veya davranışsal kalıbı serbest bırakma fırsatı verecek. Bu arada ay, Oğlak burcunda ilk adımlarını atıyor ve yıldızlar kalbinizi ve zihninizi gözden geçirmenizi isterken, önümüzdeki iki gün boyunca sizi ihtiyatlı ve yalnız bir ruh haline sokuyor.


Balık Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Merkür 2022’deki üçüncü geri gidişini tamamlarken, bugün denge duygunuzla daha fazla uyum içinde hissetmeye başlayacaksınız. Bu enerjiyi, bu astrolojik terör saltanatı, yeniden yapılanma sırasında ortaya çıkmış olabilecek herhangi bir düzensizlik veya sağlıksız alışkanlığı gidermek için kullanın. kontrol ve zarafet duygunuz. Bu titreşimler ayrıca romantik meseleler söz konusu olduğunda sizi biraz rahatlatacak, ancak 16 Ekim’de Merkür geri giden gölgesini temizleyene kadar tetikte kalmak isteyeceksiniz. Ay Oğlak burcunda hareket ederken topluluğunuza geri vermenin yollarını arayın, sadece arkadaş çevrenle bir gezi düzenlemek olsa bile.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.