Günlük Burç Yorumları 15 Ekim 2022

15 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 15 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, m olarak bugün isteyebileceğinizden daha fazla duygusal olarak yüklenecek. Ancak, Yengeç ve güneş dördüncü evinize girer. Kalbiniz birçok duyguyu taşıyacak olsa da, öğleden sonra gelip Luna geniş Jüpiter ile kare açı yaparken kendinizi bunaltmamaya çalışın. Cumartesi günleri genellikle dışarı çıkmak ve işten uzakta geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmak için bir zaman olarak düşünülse de, özellikle ev içi yapılacaklar listeniz çok fazla ev işi almışsa, ev çok daha çekici gelecektir. Luna’nın Merkür ile sert bir açıya girdiği bu akşam romantik hayatınızdaki yanlış iletişimlere dikkat edin.


Boğa Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yengeç ayı parıldayan Jüpiter ile bağlantı kurarken, hafta sonunuzun ilk gününü, evinizin rahatlığında yalnızlığın tadını çıkararak yeniden yaşayın. Bu kozmik iklim, iyimserliği ruhunuzun derinliklerine taşımanıza izin verecek, ancak bunu yapmak biraz iç gözlem ve ruh çalışması gerektirecektir. Neyse ki, saatler ilerledikçe sosyal yönünüz ortaya çıkacak, ancak çevrenizi sıkı tutmalısınız, çünkü başkalarının enerjisini emmek şu anda daha kolay olacaktır. Luna bu gece Merkür’le karşı karşıya geldiğinde düzensizlik baş ağrılarına yol açabilir ve bu da mekanınızı toplamak için iyi bir zaman olabilir.


İkizler Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Jüpiter ile bağlantı kurarken Ay Yengeç burcuna geçerken bugün etrafınızdaki dünyaya karşı özellikle hassas hissedeceksiniz. Büyük kalabalıklar veya grup toplantıları bunalmış ve duygusal olarak tükenmiş hissetmenize neden olabileceğinden, doğada vakit geçirmek bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmanıza izin verecektir. Leydi Luna biraz kendinizi şımartmanıza izin verdiğinden, akşam çökmeden önce kendiniz için güzel bir şeyler yapmayı planlayın. Bu gece ayın Merkür ile kare açı yaptığında yaratıcı bloklar oluşursa hayal kırıklığına uğramamaya çalışın ve ayrıca arkadaşlarınız arasında dedikodudan kaçınmaya özen göstermelisiniz.


Yengeç Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay burcunuza doğru süzülürken, auranızı ve iyimserlik duygunuzu yükseltirken, bu sabah kendinizi tazelenmiş ve iyimser hissetmelisiniz. Bu titreşimler ayrıca kendini koruma ile ilgili temaları da gündeme getirebilir ve size duygusal baskıya neden olan herhangi bir kişi veya duruma kapıyı kapatma izni verir. Saatler geçtikçe popülaritenizin arttığını fark edeceksiniz, bu yüzden kucağınıza inen herhangi bir olumlu ilgiden zevk aldığınızdan ve eğlendiğinizden emin olun. Ancak, bu gece Luna Merkür’le karşı karşıya gelip sizi sakin bir havaya soktuğunda muhtemelen bir sosyalleşme molasına ihtiyacınız olacak.


Aslan Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Yengeç’e ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne doğru ilerlerken, kendinizi normalde olduğundan daha huysuz ve sessiz hissedeceksiniz, sevgili aslan. Kalbinize barışı kabul etmeye istekliyseniz, Luna ve Jüpiter arasındaki bir bağlantı iyileşmeyi başlatabilir olsa da, bu aydınlatıcı yerleşim sizden kaçınıyor olabileceğiniz duygularla yüzleşmenizi isteyecektir. Bu gece ayın Merkür ile sert bir kare oluşturduğunda yanlış iletişimlere veya olası tartışmalara dikkat edin ve sinirleriniz biraz yıpranmışsa arkadaşlarınıza veya ailenize saldırmamaya çalışın.


Başak Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Ay Yengeç’e ve haritanızın toplumu yöneten sektörüne girerken kolaylıkla duygusal bağlar kuracaksınız. Bu enerjiyi yakındaki ve uzaktaki arkadaşlarınıza ulaşmak için bir bahane olarak kullanın ve karşılaştığınız yabancılara gülümsediğinizden emin olun. Ancak, özellikle dünya olayları veya büyük kalabalıklar arasında gezinme söz konusu olduğunda, etrafınızı saran enerjinin bunaltıcı olabileceği zamanlar vardır. Ayrıca, bu akşam Luna Merkür ile karşı karşıya geldiğinde haberleri okumaktan kaçınmak isteyebilir veya kendinizi olumsuz olaylara sabitlenmiş halde bulabilirsiniz.


Terazi Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay Yengeç ve güneş onuncu evinizden geçerken, sağlıklı sınırları korumak bugün sizin için önemli bir tema olacak. Bu duygular, korumalarınızı hem dikmek hem de alçaltmak için geçerli olacak, bu da kendinizi güvende hisseden insanlara karşı savunmasız kalmaya istekli olmanızı ve hissetmediğiniz kişilere karşı soğukkanlı bir tavır sergilemenizi önemli hale getirecektir. Sözlerinizi ve düşünce kalıplarınızı bu gecenin ilerleyen saatlerinde, ay, Merkür ile sert bir kare oluşturduğunda, güneşli eğiliminize karamsarlık ve etrafınızdaki dünyayla ilgili bir hayal kırıklığı tarafından tetiklenen yararsız görüşlerle sızmakla tehdit ettiğinde izleyin.


Akrep Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Yengeç’e ve haritanızın maneviyatı yöneten sektörüne doğru ilerlerken, tatlı Akrep, önümüzdeki iki gün boyunca evren sizi desteklemek ve rehberlik etmek için kendi yolundan çıkacak. Luna ve Jüpiter arasında bir bağlantı, özellikle geleceği planlama ve hedeflerinizin tezahürü söz konusu olduğunda, yolunuza bir şans unsuru getirecektir. Ay ve Merkür gökyüzünde hizalanırken, sizi perdenin ötesinden gelen mesajlara açarken, alçakgönüllü olmayı ve akşamınızı meditasyona ayırmayı ve mistik yanınıza erişmeyi planlayın.


Yay Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bu sabah ay Yengeç burcuna ve güneş enerjisi sekizinci evinize girerken duygusal sağlığınız ve gelişme yeteneğiniz konusunda ciddi hissedeceksiniz. Bu öğleden sonra Luna ve Jüpiter arasındaki bağlantı, kendinizin daha rafine ve başarılı bir versiyonunu görselleştirmenizi isteyecek, bu da değişiklikleri uygulamak ve bu hedeflere doğru çalışmak için ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu tetikleyebilir. Derin bir seviyede bağ kurma fırsatları saatler gelişmeye devam ettikçe tezahür edecek, ancak Luna ve Merkür arasındaki sert bir kare tanıdıklarınız arasında sorun yaratabileceğinden sıkı bir daire tutmak isteyebilirsiniz.


Oğlak Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, hassas ama uyumlu bir enerji sizi bugün bulacak, ay sulu Yengeç’e ve haritanızın aşkı yöneten sektörüne girerken. Bu kozmik iklim, kalbinizi yumuşatacak ve sevdiğiniz insanlarla kaliteli zaman geçirmenizi önemli hale getirecek. Luna Jüpiter ile bağlantı kurduğunda, öğleden sonra boyunca evinizi iyi hisler dolduracak ve bu, en yakınınız ve en sevdiklerinizle öğle yemeğine ev sahipliği yapmak için harika bir gün olacak. Ancak, akşam çökmeden ve Luna Merkür ile karşı karşıya gelmeden partiyi bitirmek isteyeceksiniz, bu da sizi daha ciddi bir boşlukta bırakacaktır.


Kova Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, ay Yengeç burcuna ve haritanızın esareti yöneten sektörüne girerken, başkalarına yardım etmek duygusal tatmini beraberinde getirecek. Bu enerjiyi ailenize ve arkadaşlarınıza ekstra TLC göstermek için bir bahane olarak kullanın, çünkü bunu yapmak size bir amaç duygusu verirken bağlarınızı güçlendirecektir. Sadece bu yolculuk boyunca kendi ihtiyaçlarınızı karşılamayı unutmayın, yoksa kendinizi zayıflatmaya başlayabilirsiniz. Luna, bu gece Merkür ile bağlantı kurduğunda iyimser ve felsefi bir enerji devreye girecek, ancak bu titreşimler size biraz yalnızlık şımartmak için ilham verecek.


Balık Burcu

15 Ekim 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün Ay Yengeç burcuna ve güneş beşinci evinize girerken kalbiniz açık ve dolu hissedecek. Bu enerjiyi, yalnızca hızlı bir telefon görüşmesi veya metin alışverişi yoluyla olsa bile, aileniz ve arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için motivasyon olarak kullanın. Bu öğleden sonra Ay Jüpiter ile bağlantı kurduğunda cömert bir ruh halinde olacaksınız, ancak şu anda harcama alışkanlıklarınızı sıkı bir şekilde kontrol etmek isteyeceksiniz. Luna ve Merkür arasındaki zorlu bir kare sizi antisosyal bir ruh haline sokabileceğinden, gün sona ererken kendinizi bir tutku projesine veya yaratıcı bir çıkışa kaptırmayı düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.