Günlük Burç Yorumları 13 Ekim 2022

13 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 13 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah erken saatlerde, İkizler ayı Merkür’e öpücük gönderirken, çapkın bir hava seni bulacak. Bu enerjiyi en son sevdiğiniz kişiye bir mesaj göndermek için kullanın, ancak gelen kutunuzda zaten gizlenmiş bir not olabilir. Bu öğleden sonra, Venüs Satürn’e bir öpücük göndererek platonik ve romantik bağlantılarınız arasında sağlam temeller atmanıza yardımcı olurken, ortam tatlandırmaya devam edecek. Gün sona ererken ve Luna, Chiron’a bir öpücük göndererek iyileşme fırsatı bulacak ve birkaç olumlu mantra okumak için harika bir zaman olacak.


Boğa Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, İkizler ayı keskin zekalı Merkür ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bugün ajandanıza erken bir başlangıç ​​yapmak isteyebilirsiniz. Bu kozmik iklim, kendi hızınızda hareket etmeye istekli olmanıza rağmen, içinizdeki verimli işçiyi uyandıracak. Bu arada, Venüs ve Satürn arasındaki destekleyici bir açı, ofis çevresinde dikkat çekmenize yardımcı olacak ve iş arkadaşlarınızın ve üstlerinizin saygısını kazanmanız için bir fırsat sunacaktır. Gün sona ererken ve Luna Chiron’a bir öpücük gönderirken derin şifa sizi ruh seviyesinde kutsayacak.


İkizler Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Merkür ile tatlı bir ittifak kurarken burcunuzda ilerlemeye devam ederken, bu sabah sevgili İkizler, zihniniz yaratıcı fikirler ve eğlenceli fantezilerle dolu olacak. Kendinize bir iyilik yapın ve sizi bulan parlak anları günlüğe kaydetmek için bir dakikanızı ayırın, böylece daha sonraki bir tarihte gözden geçirebilirsiniz. Venüs ve Satürn arasındaki destekleyici açı sayesinde iyi hisler akmaya devam edecek, sezginizi ve diğer tarafla bağlantı kurma yeteneğinizi yükseltecek. Bu titreşimler, ruhsal uygulamanızla yeniden bağlantı kurmak için de mükemmeldir, bu nedenle meditasyon veya dua için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah ikizler ayı Merkür’ü öperken sessiz ama düşünceli bir ruh halinde olacaksın. Bu göksel değişim, kalbin merakını tetikleyecek ve güvendiğiniz biriyle savunmasız olmak için harika bir zaman olacak. Bu arada, Venüs ve Satürn arasındaki tatlı bir bağlantı, yeni arkadaşlar veya potansiyel eşler seçerken ayırt etme yeteneğini kullandığınız sürece sağlıklı sınırları korumanıza yardımcı olacaktır. Gün sona ermeden ve Luna Chiron’a açı vermeden önce sakin bir iç gözlem için biraz zaman ayırın, psişenizi güçlendirici ve güvenli hissettirecek şekilde iyileşmeye açın.


Aslan Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Leo, bu sabah, İkizler ayı iletişimsel Merkür’e bir öpücük üflerken, arkadaşlık çevrende ve sosyal medya sayfalarında ün kazanma fırsatına sahip olacaksın. Sabrınızın üzerinde durmaktan ve ilgi talep etmekten korkmayın, ancak kaba duygular veya bölücü konularla kimseyi yabancılaştırmamaya çalışın. Sınırları hem düşürmeye hem de korumaya dikkat ettiğiniz sürece, Venüs Satürn ile bağlantı kurduğunda aşk hayatınızı güçlendirme fırsatı ortaya çıkacaktır. Gün sona erdiğinde ve Luna, Chiron’a yön verirken ruhsal kutsamalar tezahür edecek, bu yüzden mistik yönünüze dokunduğunuzdan emin olun.


Başak Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah profesyonel gündeminizde kararlı ve yetenekli hissetmelisiniz, çünkü İkizler ayı Merkür ile destekleyici bir ittifakı paylaşıyor. Mesleki meseleler söz konusu olduğunda konuşmaktan korkmayın, çünkü bunu yapmak hedeflerinizde ciddi ilerlemeler sağlamanıza izin verebilir. Venüs Satürn ile bağlantı kurduğunda iyi hisler akmaya devam edecek ve hem finansal fırsatları hem de onlara ulaşmanın yolunu görmenizi sağlayacak. Gün sona ererken ve Luna, Chiron ile bağlantı kurarak endişelerinizi ve korkularınızı serbest bırakmanızı isterken, kendinizi rahatlatıcı bir Himalaya tuzu banyosuna dalmayı düşünün.


Terazi Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, perdenin ötesinden gelen mesajlar bugün her an tezahür edebilir, özellikle de İkizler ayının Merkür’ü öptüğü sabah. İşten önce bir meditasyon seansına katılarak, kendinizi evrenin rehberliğine açarak bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın. Bu arada, Venüs ve Satürn arasındaki kozmik bir ittifak, sizi benzersiz kılan şeylerle teması kaybetmeden görüntünüzü iyileştirmenizi isteyecektir. Ay, aşk hayatınıza da fayda sağlayan Chiron ile birleştiğinde kalbinize şifa gelecek.


Akrep Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, ikizler ayı meraklı Merkür ile bağlantı kurarken, bilinciniz bu sabah psişenizin derinliklerine seyahat edecek. Bu kozmik iklim, kendinizi daha net görmenizi sağlayacak, zayıf yönlerinizin üstesinden gelirken güçlü yönlerinizi belirlemenize yardımcı olacaktır. Zihinsel ağır kaldırma kaçınılmaz olsa da, Venüs ve Satürn arasındaki tatlı bir açı, güne kendinize şefkat ve sevgi ile yaklaşmanızı isteyecektir. Luna ve Chiron arasındaki destekleyici yön sayesinde, gün sona erdiğinde büyük iyileşme tezahür edecek ve umudunuzu kaybetmeden pragmatik tarafınıza erişmenize yardımcı olacak.


Yay Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bu sabah İkizler ayı Merkür’ü öperken senin çapkın yönüne girmekten utanma. Bu kozmik iklim, doğal karizmanızı güçlendirecek ve etrafınızdakileri cezbetmek özellikle tatmin edici hissedecek. Venüs, Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaşırken, en değerli arkadaşlıklarınıza öncelik vermek için sosyal çevrenizde gezinmenize yardımcı olurken iyi hisler akmaya devam edecek. Bu titreşimler, sosyal medyanızı takip etmek için de mükemmeldir, bu yüzden sevimli bir özçekim yayınladığınızdan emin olun. Gün sona ererken ve Luna, Chiron’a açı verirken yaratıcılık için biraz zaman ayırın.


Oğlak Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah uyandığınız gün için gündeminizi gözden geçirmek için bir dakikanızı ayırın, çünkü İkizler ayı Merkür ile tatlı bir ittifakı paylaşıyor. Bu kozmik iklim, verimliliğinizde ince ayar yapmanıza yardımcı olabilir, ancak sorumluluklarınızı kolaylıkla yerine getirebilmek için sorumluluklarınızın tamamen farkında olmanız gerekir. Venüs Satürn’ü öperken, sıkı çalışmanız maddi kazanç sağlayabilir, bu nedenle üstlerinize bu noktaya kadar olan tüm başarılarınızı hatırlatmaktan korkmayın. Luna Chiron ile bağlantı kurduğunda geceyi evde şarj ederek geçirmeyi planlayın.


Kova Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah ikizler ayı Merkür’e öpücük gönderirken evrenden ne istediğinizi sormaktan korkmayın. Bu kozmik iklim, diğer tarafla iletişim kurmanıza izin verecek, ruh halinizi ve tezahür becerilerinizi yükseltecek bir köprü oluşturacaktır. Bu arada, Venüs ve Satürn arasındaki tatlı bir değişim bu duyguları güçlendirecek, ancak hedeflerinize ve ruhsal uygulamalarınıza bağlılık göstermeniz gerekecek. Gün sona ermeden ve Luna, şifalı asteroit Chiron ile destekleyici bir bağlantı kurmadan önce yaratıcı bir çıkışa veya günlük kaydı seansına katılmayı düşünün.


Balık Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, İkizler ayı konuşkan Merkür ile destekleyici bir bağlantı paylaşırken, sözlerin bu sabah fikirleri değiştirme gücüne sahip olacak. Bununla birlikte, özellikle en yakın arkadaşlarınızla uğraşırken bir etki yaratmak istiyorsanız, yürekten konuşmanız gerekir. Venüs ve Satürn arasında tatlı bir alışveriş, içinde bulunduğunuz olumsuz düşünce kalıplarının üstesinden gelmenize yardımcı olabilir, bu nedenle bu doğrudan ve güçlü duyguların bazılarını kendinize yönlendirdiğinizden emin olun. Luna, şifalı asteroit Chiron’a açı yaptığında, akşamı evde en sıcak pijamalarınızla geçirmeyi planlayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.