Günlük Burç Yorumları 11 Ekim 2022

11 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 11 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Ekim 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün Terazi ayı Satürn’ü öperken, hem platonik hem de romantik ilişkilerinizde istikrarlı ve desteklenmiş hissetmelisiniz. Biraz moral yükseltmeye ihtiyacınız varsa ulaşmaktan korkmayın, ancak aldığınız kadar çok kelime veya cesaret verdiğinizden emin olun. Luna öğleden sonra Kuzey Düğüm’e gelip sizden yarın için sağlam temeller oluşturmanızı istediğinde, finansal geleceğiniz en büyük öncelik olmalıdır. Bu arada Merkür, Jüpiter ile yüzleşir, özellikle de başka birine sevgiyi içeriyorsa, kalbinizde olanı ifade etmeniz için sizi teşvik eder.


Boğa Burcu

11 Ekim 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün burcunuzda dolaşmaya devam ediyor, tatlı Boğa, geleceğe kapı açarken auranızı yükseltiyor. Öğleden sonra, Luna Kuzey Düğüm’e kadar rahatladığında, yeni fırsatlar için gözlerinizi dört açın. Ne yazık ki ani bir değişiklik, tutkulu Mars puslu Neptün ile karşı karşıya gelirken geçici olarak istikrarsız hissetmenize neden olabilir. Bilinmeyene dair bir korku da sizi geride tutabilir ve kendinize ve hedeflerinize inanmanızı önemli hale getirebilir. Bu arada, güneş ve Satürn tatlı bir ittifakı paylaşıyor ve ihtiyacınız varsa bir arkadaşınızdan veya aile üyenizden yardım alıyor.


İkizler Burcu

11 Ekim 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Mars puslu Neptün ile zorlu bir kareye girerken, bugün mesleki hırslarınızda geçici bir duvara çarpabilir veya aksilik yaşayabilirsiniz. Önünüzde ne olduğuna dair kafa karışıklığı, profesyonel felce yol açabilir, ancak henüz tüm bilgilere sahip değilseniz, beyninizi çözümler için zorlamamaya çalışın. Neyse ki, öğleden sonra Luna Kuzey Düğüm’e kadar rahatladığında, sessiz bir özgüven sizi bilinçaltı bir düzeyde destekleyecektir. Bu arada güneş, Satürn ile tatlı bir ittifakı paylaşıyor ve başarılı olmanızı ve kendinize güvenmenizi sağlayan benzersiz nitelikleri ortaya çıkarıyor.


Yengeç Burcu

11 Ekim 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi güneşi Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bugün duygularınız bir güç kaynağı görevi görecek sevgili yengeç. Bu enerjiyi kalbinizden geçenleri konuşmak için kullanın ve kendinizi savunun, özellikle de bunu yapmak durumunuzu iyileştirebilirse. Özellikle kendinizi şefkat ve zarafetle sunarsanız, iş görüşmelerinin de lehinize sonuçlanması muhtemeldir. Luna Kuzey Düğümü’nde rahatlarken öğleden sonra yeni bağlantılar oluşabilir, bu nedenle ağ kurma fırsatı ortaya çıkarsa geri adım atmayın. Ancak, bu gecenin ilerleyen saatlerinde hava tahmin edilemez olacak, bu yüzden yatmadan önce uzandığınızdan emin olun.


Aslan Burcu

11 Ekim 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi ayı Satürn’ü stabilize etmekle destekleyici bir ittifakı paylaştığı için, kozmik iklim uyumlu ve davetkar bugün tatlı aslan olacak. Evren sizi gardınızı düşürmeye ve başkalarıyla bağlantı kurmaya zorlarken, hoş sohbet ve belki de biraz flört için bu göksel alışverişe teşekkür edebilirsiniz. Boğa burcu ve Kuzey Düğümü arasındaki kozmik evlilik sayesinde öğleden sonra yeni fırsatlar kariyerinizin gidişatını değiştirebilir. Ayrıca Merkür ve Jüpiter gökyüzünde karşı karşıya gelip sizi öteden gelen mesajlara açarken, işaretler ve eşzamanlılıklar için gözlerinizi dört açmalısınız.


Başak Burcu

11 Ekim 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi güneşi Satürn’ü öperken, sevgili Başak, gün içinde yapıyı korumak şu anda dengeli hissetmene yardımcı olacak. Bu kozmik iklim aynı zamanda içinizdeki doğal esnekliği de tetikleyerek görevlerinize güç ve verimlilikle yaklaşmanıza yardımcı olacaktır. Perdenin ötesinden gelen bol miktarda destek, bu öğleden sonra, Boğa ayı Kuzey Düğüm’e yaklaşırken yolunuzun gidişatını değiştirebilir. Merkür Jüpiter ile karşı karşıya geldikçe, tezahür becerileriniz de büyük bir artıştan faydalanacak ve kişisel gücünüzden yararlanmanıza ve daha iyisi için dönüşmenize izin verecek.


Terazi Burcu

11 Ekim 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş, Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaştığı için, evren sizden ilgi odağı olmanızı ve bugün özür dilemeden kendiniz olmanızı isteyecek, tatlı Terazi. Bu titreşimler, etrafınızdaki insanları yabancılaştırma riski olmadan otorite duygunuza dokunmak için mükemmeldir. Boğa burcu bu öğleden sonra Kader Düğümleri ile bağlantı kurduğunda geçmişi bırakmanız istenebilir, ancak bunu yapmak size kendinizin daha gelişmiş bir versiyonuna dönüşme fırsatı verecektir. Bu arada, Merkür Jüpiter ile karşı karşıya geldiğinde, kalp meseleleri söz konusu olduğunda şans sizi kutsayacak.


Akrep Burcu

11 Ekim 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, kalbinizin ve zihninizin derinliklerinde yatanları onurlandırmak, bugün size bir güç hissi verecek, çünkü Terazi ayı Satürn ile destekleyici bir bağlantı paylaşıyor. Özellikle gerçek duygularınızı gizliyorsanız, kendinizle ve sevdiğiniz insanlarla gerçek olmaktan korkmayın. Boğa burcunun Kuzey Düğümü’ne yaklaştığı öğleden sonra, romantizm söz konusu olduğunda iyi hisler akacak. Sadece bir fanteziye satmamaya çalışın, çünkü Merkür ve Neptün arasındaki bir karşıtlık, önemli kırmızı bayrakları görmezden gelmenize neden olabilir.


Yay Burcu

11 Ekim 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Terazi güneşi Satürn’ü öperken, evren bugün sosyal ve konuşkan benliğiniz olmanızı isteyecek, tatlı Okçu. Bunu hemen fark etmeseniz de, nazik eğiliminiz başkalarının iyimserliklerini ve istikrar duygularını bulmalarına izin verebilir ve diğer tarafla büyük karma puanları elde etmenize yardımcı olabilir. Boğa ayı öğleden sonra Kader Düğümleri ile bağlantı kurduğunda gelecek için bir dakikanızı ayırın, yoksa büyük resmin önemli parçalarını kaçırabilirsiniz. Bu gece, Ay ve Uranüs Satürn’le karşı karşıya geldiğinde sözlerine dikkat et.


Oğlak Burcu

11 Ekim 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, Terazi güneşi ciddi Satürn ile destekleyici bir bağlantı paylaştığından, profesyonel ve finansal hedeflerinizde başarılı olma yeteneğiniz bugün daha da güçlenecek. Süreç yavaş olmuş olsa da, sonunda emeğinizin meyvelerini görmeye başlayabilir ve tüm son başarılarınız için kendinizi ödüllendirmek için iyi bir zaman olabilir. Boğa burcu Kuzey Düğüm ile uyum içindeyken, yaratıcı fikirler bu öğleden sonra geleceği görmenize yardımcı olabilir. Ancak, bu akşam ay ve Uranüs Satürn’le karşı karşıya gelirken alçakta durmak isteyeceksiniz.


Kova Burcu

11 Ekim 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Terazi güneşi gezegeninizin yöneticisi Satürn’ü öperken, evren bugün arkanızı kollayacak. Bu enerjiyi kendinize sağlam temeller atmak için bir bahane olarak kullanın, bunu yapmak birkaç engeli aşmanızı gerektirse bile. Bu öğleden sonra Boğa burcu Kader Düğümleri ile bağlantı kurduğunda duygularınızda bir değişiklik fark edebilirsiniz. Geçmiş için aşırı nostaljik hissetmemeye çalışın, özellikle de bunu yapmak ilerlemenizi zorlaştırıyorsa. Bu akşam dikkat çekmemeyi planlayın, yoksa drama sizi bulabilir.


Balık Burcu

11 Ekim 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Terazi güneşi ve ciddi Satürn arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bugün sakin, kontrollü ve güçlenmiş hissedeceksiniz. Bu kozmik iklim size direncinizi hatırlatacak ve onları oraya koyan siz olsanız bile sizi engelleyen her türlü engelle yüzleşmenize yardımcı olacaktır. Bu öğleden sonra Luna Kuzey Düğümü’ne kadar uzandığında, yeni içgörüler geleceğinizin anahtarını açabilir. Konuşkan Merkür ve geniş Jüpiter gökyüzünde karşı karşıya geldikçe, derin ve anlamlı konuşmaların da yolunuza çıkması muhtemeldir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.