Günlük Burç Yorumları 10 Ekim 2022

10 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 10 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Plüton ile sert bir kare oluştururken burcunuzdan yolculuğuna devam ederken, bu sabah kariyerinizde kendinizi tükenmiş hissedebilirsiniz. Sabırsızlığınız muhtemelen zirveye ulaşacak olsa da, işler arasında sürüklenmenize neden olabilecek aceleci bir şey yapmamaya çalışın. Neyse ki, hava öğleden sonra Luna Boğa’ya girdiğinde dengelenecek ve merkezinizi ve minnettarlığınızı bulmanıza yardımcı olacak. Bu aydınlatıcı yerleşim aynı zamanda kendinizi biraz ödüllendirmenizi de teşvik edecek, bu da bu sabah kendinizi bulduğunuz herhangi bir korkudan kurtulmanıza yardımcı olabilir.


Boğa Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah Koç ayı yoğun Plüton ile bağlantı kurarken, sevgili Boğa, perdenin ötesinden cesaretlendirme ve rehberlik mesajlarını harekete geçirirken, derin kavrayışlar size gelecek. Güne başlamadan önce bir meditasyon seansı almaya çalışın, hedeflerinizle ve karşı tarafla bağlantı kurmaya özen gösterin. Bu öğleden sonra Luna burcunuza girdiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz ve hafta sonu boyunca alçakta kaldıktan sonra ilgi odağı olmanız için size ilham verecek. Bu arada Merkür, bu akşam havadar Terazi burcunda çıkışını yapıyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca organize olmanızı, sağlıklı rutinler uygulamanızı ve sağlıklı yaşama öncelik vermenizi istiyor.


İkizler Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Koç burcunda düşünceli Plüton’la karşı karşıya gelirken, başarınız bu sabah başkalarında kıskançlığa neden olabilir. Birinin arkanızdan konuştuğunu hissedecek olsanız da, bu nefret edenleri dikkatinizle onaylamamaya çalışın ve biri sizi kışkırtmaya çalışırsa yem almayın. Öğleden sonra Ay Boğa burcuna girdiğinde bir değişim fark edeceksiniz, bu da sizi daha istikrarlı ama içe dönük bir tepe boşluğuna sokacak. Bununla birlikte, bu akşam gezegen yöneticiniz Merkür uyumlu Terazi’ye ve haritanızın eğlenceyi, yaratıcılığı ve kendini ifade etmeyi yöneten sektörüne geçerken, oyuncu tarafınız ortaya çıkacak.


Yengeç Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Koç ayı düşünceli Plüton’la karşı karşıya gelirken, çalışma haftanız zorlu bir başlangıç ​​yapabilir. Bu kozmik iklim, özellikle hafta sonu şarj olmadıysanız, motivasyonunuzu kaybetmenize ve dinlenmeye ihtiyaç duymanıza neden olabilir. Neyse ki, bu öğleden sonra Ay Boğa burcuna girdiğinde daha bağışlayıcı olacak ve sizi topraklanmış ancak sosyal bir havaya sokacak. Bu akşam Merkür Terazi’ye geçtiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca düşünceli ve tatlı yönünüzü ortaya çıkaran bir değişim fark edeceksiniz. Yıldızlar, durumunuzu yeni gözlerle görmenize yardımcı olduğundan, bu titreşimler kalbinizi ayırmak için de mükemmeldir.


Aslan Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç ayı, düşünceli Plüton’la karşı karşıya gelirken, bu sabah yapılacaklar listenizde tıkanmış hissedebilirsiniz, tatlı Aslan. Bu kozmik iklim sizi birden çok yöne çekecek, size mevcut sorumluluklarınızı hatırlatırken hayal gücünüzü harekete geçirecek. Şans eseri, esnekliğinizi öğleden sonra Luna’nın Boğa burcuna girdiğinde ve ruhunuza temelli bir kararlılık getirdiğinde bulacaksınız. Bu akşam Merkür Terazi’ye geçtiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca karizmanızı ve çekiciliğinizi yükselten kozmik bir değişim hissedeceksiniz. Bu gezegensel yerleşim aynı zamanda içinizde yaşayan şairi de uyandıracaktır, bu yüzden kendinizi tatlı bir şekilde ifade etmekten korkmayın.


Başak Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah, Koç ayı yoğun Plüton ile kare açı yaparken, düşüncelerinizi veya duygularınızı azaltacak havasında olmayacaksınız. Bu göksel değişim eğlenceli yönünüzü ortaya çıkarsa da, aşırı dışa dönük olmanın başkalarıyla kafa kafaya gelmenize neden olma riski de vardır. Neyse ki, hava öğleden sonra Luna Boğa’ya girdiğinde, auranızı, ruh halinizi ve iyimserlik duygunuzu yükselttiğinde bile ortaya çıkacak. Bu aydınlatıcı yerleşim aynı zamanda ruhsallığınıza erişmenizi de isteyecektir, bu nedenle gün sona ermeden önce daha yüksek gücünüzle bağlantı kurduğunuzdan emin olun.


Terazi Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah Koç ayı mizaçlı Plüton ile kareye girerken, canlandırıcı uyku eksikliği sizi bir ruh haline sokabilir. Sinirleriniz yıpranmış olsa da, özellikle de onlarla aynı evi paylaşıyorsanız, sevdiklerinize saldırmamaya çalışın. Luna bu öğleden sonra Boğa burcuna geçtiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz ve bu da size günün erken saatlerinde sizi bulmuş olabilecek herhangi bir korkudan kurtulma ve sallama şansı verecek. Merkür bu akşam burcunuza giriyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca sesinizi ve zarafetinizi yükseltirken netlik bulmanıza yardımcı oluyor.


Akrep Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, dikkatli olmazsan sözlerin bu sabah derinden kesilebilir, çünkü Koç ayı modern hükümdarınız Pluto ile kare açı yapıyor. Kendinizi ciddi bir çatışmanın içinde bulmamak için, istenmeyen tavsiyeler veya eleştirilerde bulunmaktan da kaçınmalısınız. Neyse ki, Luna bu öğleden sonra Boğa’ya girdiğinde, masaya topraklanmış, romantik ve şehvetli bir hava getirerek uyum geri yüklenecek. Bununla birlikte, bu akşam Merkür Terazi’ye girdiğinde, bilinçaltınızı yöneten ve derin bir yalnızlık arzusunu tetikleyen haritanızın sektörünü harekete geçirdiğinde, arkadaşlık havasında olmayabilirsiniz.


Yay Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bu sabah Koç ayı kara kara kara düşünceli Plüton’la karşı karşıya geldiğinde başkalarını kendinle kıyaslamamaya çalış. Başkalarını eleştirmek yalnızca kendi içinizde güvensizlikler uyandırsa da, kendinizi her zamankinden daha yargılayıcı bir boşlukta bulabilirsiniz. Luna bu öğleden sonra Boğa’ya girerken hava değişecek ve günün erken saatlerinde mevcut olabilecek tuhaf titreşimleri geride bırakırken kişisel gücünüze dokunmanıza yardımcı olacak. Merkür bu akşam Terazi burcuna geçiyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca hayatınıza önemli yeni bağlantılar getiriyor, bu yüzden sık sık ağ kurduğunuzdan emin olun.


Oğlak Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bu sabah, Koç ayı düşünceli Plüton ile kareye girerken soğukkanlılığınızı korumakta zorluk çekebilirsiniz. Bu kozmik iklim kısa süreli bir sigortaya neden olabilir ve sizi tetikleme eğiliminde olan konulardan veya insanlardan kaçınmanızı önemli hale getirir. Neyse ki, Luna bu öğleden sonra Boğa’ya girdiğinde enerji daha eğlenceli ve rahat hissedecek ve size biraz eğlenmek için ilham verirken güveninizi artıracak. Akşam yaklaşırken ve Merkür Terazi’ye geçerken bir değişiklik fark edeceksiniz, bu da profesyonel hırslarınızı, kişisel hedeflerinizi ve ilişkilerinizi beslemeye geldiğinde dengeyi bulmanıza yardımcı olur.


Kova Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Koç burcunun düşünceli Plüton ile kareleri kesişirken, bu sabah ortaya çıktıkları anda olumsuz düşünce kalıplarını kesmeniz önemli olacak. Bu kozmik iklim, iyimserliği korumaya çalışmadığınız sürece karanlık bir yola girmenize neden olabilir. Neyse ki, öğleden sonra dönerken ve Luna Boğa’ya girerken kalbinizde daha kararlı hissedeceksiniz, ancak doğada biraz zaman geçirmek bu duyguları eve getirmenize yardımcı olabilir. Bu akşam Merkür Terazi’ye ve güneş dokuzuncu evinize girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca sizi ruhsal mesajlara açan bir değişim fark edeceksiniz.


Balık Burcu

10 Ekim 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah Koç burcu Plüton’u kara kara düşünürken sosyal medya takiplerinizin öz değer duygunuzu etkilemesine izin vermeyin. Bu kozmik iklim, aceleyle bir şey yayınlarsanız endişe yaratabilir, bu da çevrimiçi akışınıza ara vermek için iyi bir zaman olur. Neyse ki, öğleden sonra yuvarlanırken ve Luna Boğa’ya girerken, çevrimiçi hayranlarınızla etkileşim kurmanız için size kozmik yeşil ışık verirken, zihniniz daha topraklanmış hissedecek. Bu akşam Merkür Terazi’ye girerken bir değişim fark edeceksiniz ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca konuşmalarınıza daha fazla derinlik katacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.