Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Ekim 2022

9 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 9 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, senin için yılın en önemli ay tutulması geldi. Burcunuzdaki dolunay gökleri tutuşturur. Güneşteki ilk kimlik evinizi – burcunuz – aydınlatırken tüm gözlerin üzerinizde olduğunu hissedebilirsiniz. İlişkiler, romantizm ve zevk, evrenden talep etmek için önemli olacaktır. Büyük olasılıkla kalbinizin arzuları etrafında büyük bir doruk noktası göreceksiniz, bu yüzden neye doğru inşa ettiğinizi düşünün ve gücünüze adım atın. Dünya senin güvenine ve zarafetine boyun eğecek. Hiç kimse senin kadar komuta eden ve güçlü değil.


Boğa Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün güneş on ikinci evinizdeki dolunaya hazırlanın, Boğa. Rüyalarınızı, bilinçaltınızı ve sezgilerinizi ve onların kişisel ve romantik yaşamınız hakkında doğruları nasıl konuştuklarını dinleyin. Şimdi mahremiyeti seçip dinlenmeyi seçebilseniz de, geçmişte aşk hayatınızı nasıl inşa ettiğinizi ve bunun sizi buraya nasıl getirdiğini düşünmek için harika bir an. Herhangi bir şeyi serbest bırakmanız gerekiyorsa, auranızı iyileştirmeye, temizlemeye ve temizlemeye odaklanın. Rüyalarınız şu anda oldukça yoğunsa, mesajlarına kulak verin. Artık önemli açıklamalar bulunabilir.


İkizler Burcu

9 Ekim 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün dostluklar, topluluklar ve özlemlerden oluşan güneş enerjisi on birinci evinizde, İkizler’de güçlü bir dolunay getiriyor. Pek çok yeni arkadaşla tanışacağınız, yeni insanlarla iletişim kuracağınız ve hatta potansiyel olarak size ilham veren bir taliple tanışacağınız heyecan verici bir olay artık radarınıza gelebilir. Bekarsanız, bu, çevrimiçi buluşmayı denemek veya tanıdıklarınız aracılığıyla yeni seçeneklerle bağlantı kurmak için ideal bir an. Mükemmel bir eşleşme olabilecek, gözü sende olan biri olabilir! Ekliyse, şehirde göz kamaştırıcı bir gece için eşinizi yanınıza almanın yollarını düşünün.


Yengeç Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, dolunay göklerde dans ederken, başarıların onuncu güneş evinizde, Yengeç’te ateşlenecek. Bu kesinlikle dikkatinizi halkın tanınmasına ve ilişkinizi başkalarına ve dünyaya nasıl sunduğunuza getirecektir. Sevgilinizi bir ödül olarak gururla sergiliyorsanız veya bunun yerine kiminle birlikte olduğunuz konusunda halka açık olmaktan utanıyorsanız, bu size nerede olduğunuz ve içinde bulunduğunuz ilişki türü hakkında çok şey söyleyecektir. Bekarsanız, bu, profesyonel yükselişiniz yoluyla yeni insanlarla nasıl tanışabileceğinizi düşünmek için harika bir ay.


Aslan Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün dolunayı bir Ateş burcunda cızırdatıyor, bu da yeni bir başlangıç ​​yapmanız ve yeni yönlere doğru ilerlemeniz için size ilham verecek, Leo. Dolunay, güneşteki dokuzuncu genişleme evinizde ateşlenir ve sizi tek kişiyle uzun mesafeli seyahatler yapmaya teşvik edebilir. Şimdi veya önümüzdeki yıl için bir gezi planlayın. Zihninizi açma ve yeni insanlarla tanışma fırsatları sizi heyecanlandıracak. Bekarsanız, normal tipinizin dışında biriyle çıkmayı düşünün. Biri sizi baştan çıkaracak ve muhtemelen daha önce hiç bilmediğiniz bir bakış açısı sunacak.


Başak Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dolunay göklerde sana sesleniyor Başak. Güneş sekizinci evinizi ateşlerken, arzularınızı ve ilişkilerinizi derinlemesine incelemeye teşvik edileceksiniz. Yakınlık ve cinsellik etrafında nerede durduklarını veya birlikteliğinizde ihtiyaçlarınızın karşılanıp karşılanmadığını görerek, muhtemelen ilişkilerinize bir mikroskop koyacaksınız. Çiftler için bu, gelecekle ilgili düşüncelerinizi tartışırken fizikselleşmek için mükemmel bir dönemdir. Bekarlar, bu enerjiyi, bir partnerin masaya ne getirmesi gerektiğini ve ne getirdiklerini gerçekten düşünmek için kullanabilirler.


Terazi Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş yedinci evinizdeki gökyüzünde dolunay bugün bir patlama ile geliyor, Terazi. Bir ortaklıkta büyük bir dönüm noktası, tanık olmanız için burada. Bu, uzun vadeli planlar yapmak, taşınmak, nişanlanmak ve hatta evlenmek için bir karar getirebilir. Bekarlar, uzun vadeli potansiyele sahip bir talip arayışında olmalıdır. Bununla birlikte, uyum içinde değilseniz, birbirinizi toz içinde bırakarak yollarını ayırmanız da olasıdır. İlişkiniz kurtarmaya değerse, konuşun ve sevgilinizin duygularına saygı duyduğunuzdan emin olun.


Akrep Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş altıncı üretkenlik evinizde dolunay bugün geliyor, Akrep. Artık birçok sorumluluk, proje ve rutine katılmanız gerektiğinden, bu sizi özellikle işte meşgul edecektir. Otantik iş-yaşam dengenizi anlamak, kendinizi tüketmemeniz için artık çok önemlidir. Bu havayı kullanmanın en iyi yolu, kişisel ve romantik hayatınız için boks zamanını ayırdığınızdan emin olmaktır. Kendinizi anı yaşamaya izin verirseniz, flört bir rahatlama ve zevk şekli olabilir. Sıkıntıya kapılmayın. Buna değmez.


Yay Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçek aşk, romantizm ve zevkle dolu beşinci evinizdeki muhteşem dolunay bugün geliyor ve sizi kalbin tüm meselelerine dalmaya teşvik ediyor, Yay. Önemli bir dönüm noktası geldi. Bekarlar, kendilerini ateşe veren ve gerçek aşkı bulmak için büyük bir olasılık olan bir taliple tanışabilirler. Çiftler, ilişkilerindeki kıvılcımı yeniden alevlendirmek için bu ay tutulmasını kullanabilirler. Siz ve eşinizin çocukları varsa, bu ay ayları onları dikkatinizin üstüne çekebilir veya hamilelik haberlerini getirebilir. Ne olursa olsun, bu şenlikli, bereketli enerjinin tadını çıkarın.


Oğlak Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ev, ev ve aileden oluşan dördüncü güneş evinizde büyük bir dolunay bugün geliyor, Oğlak. Birebir ile duygularınızın derinliklerine inin veya yaşam alanınızın zevki, bağlantıyı ve eğlenceyi nasıl desteklediğini değerlendirin. Birleşirseniz, ev yapımı bir yemeğin veya paket servisin tadını çıkararak zaman geçirmeye karar verin. Yenileme, yeniden dekore etme veya taşınma zamanının geldiğine bile karar verebilirsiniz. Durum buysa, en mantıklı olana bakarken, bu ayın enerjisini bir sonraki plana doğru kullanın. Hayatınızı dönüştüren mükemmel gayrimenkul veya ev dekorunu bulabilirsiniz.


Kova Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ateşli bir dolunay geliyor, Kova. Güneş üçüncü fikir ve iletişim evinizi canlandıracak, ilişkilerinizle ilgili olarak mikrofona çıkmanızı ve konuşmanızı teşvik edecek. Bu enerjiden yararlanmanın bir başka eğlenceli yolu da yakındaki bir varış noktasına spontane bir son dakika gezisi yapmaktır. Gün doğumunu veya gün batımını izleyebileceğiniz yüksek bölgelere veya dağlara gitmeyi düşünün. Bu, hem ruhlarınıza enerji verir hem de aşkınızın alevlerini körükler. Bu muhteşem enerjinin boşa gitmesine izin verme!


Balık Burcu

9 Ekim 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dolunay bugün ikinci güneş maliye ve mülk evinize enerji verirken, Balık, sevdiğiniz ve taptığınız şeyleri satın alma dürtüsüne sahip olabilirsiniz. Bunun sizi etkileyebileceği bir başka yol da, önemli olanınızla birlikte gelir ve giderlerinize daha fazla dikkat çekmektir. Her zaman o yuva yumurtası veya yağmurlu gün için para biriktirmek için bir bütçe ve strateji belirlemeyi düşünün. Hepsini tek bir yerde harcamak için fazla heyecanlanmayın! Bir masraf ortaya çıkarsa, bunu sevgilinizle konuşmayı ve bununla nasıl zarafetle başa çıkabileceğinizi görmeyi düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.