Günlük Aşk Burç Yorumları 8 Ekim 2022

8 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 8 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dolunayın kükremesini hisset, Koç. Zodyak burcunuzdaki bu güçlü ay, kozmosu sallayacak ve dünya çapında yankılanacak. Koç burcundaki dolunay her zaman herkesin lider olma, tutkularından yararlanma ve en çok istedikleri şeyin peşinden koşma arzusunu ateşler. Ancak Koç, koç tarafından sembolize edildiğinden ve ilk burç olduğundan, bu dönemde herkes daha benmerkezci olabilir. Herkes kendine odaklanırsa, bu ilişkilerde dalgalanmalara ve gerginliğe neden olabilir! Bu yoğunluğu ilişkilerinizde olumlu, üretken ve sağlıklı yollarla kanalize edin.


Boğa Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcundaki dolunay doruk noktasına yaklaşıyor, Boğa. Bu enerji inşa ediliyor ve önümüzdeki günlerde de sürmeye devam edecek. Koç burcundaki dolunay, her insanın arzularına, açlığına ve tutkularına çok önemli bir ilgi gösterir. Bu, ne – ve kimi – istediğiniz konusunda heyecanlandığınız bir an olabilir. Koç dolunayları, bastırılması veya geri tutulması zor olacak ham Kardinal Ateş enerjisi ile bizi canlandırıyor. Bununla birlikte, insanları daha bencil veya ego odaklı olmaya da yönlendirebilir, bu nedenle, bunun tutulduğunu hissediyorsanız, romantik köprüleri yakmadığınızdan emin olun.


İkizler Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dolunay yükseliyor, İkizler. Kardinal Ateş burcu Koç’u vurgulayacaktır. Bu, koçun kolektif enerjisinin gökleri tutuşturacağı ve burada, Dünya’daki yaşamlarımıza damlayacağı anlamına gelir. Koç burcundaki dolunay, uzlaşmak, işbirliği yapmak veya başkalarıyla çalışmak yerine “ben odaklı” bir zihniyete sahip olacağımızı garanti eder. Başkalarını dinlemek veya onların duygusal veya şehvetli ihtiyaçlarını kucaklamak yerine, yalnızca istediğinizi elde etme arzunuzun nasıl çok önemli olduğunu fark edebilirsiniz. Ay boynuzlarını gökyüzüne çevirip başını bir koç gibi gururla geriye atarken bu agresif, iddialı enerjiyi gözden kaçırmak zor olacak.


Yengeç Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli enerji gelişiyor, Yengeç ve kesinlikle bunu zaten hissediyor olacaksınız. Bunun nedeni Koç burcundaki dolunayın yaklaşıyor olmasıdır. Bir gündür kayıyorken, yarın zirve yapacak ve önümüzdeki haftalarda günlerce yankılanacak. Koç burcundaki dolunay, normalde başkalarına karşı daha hassas olduğunuz için size biraz itici gelebilir. Yine de bu ay tutulması Cardinal Fire’a enerji verir ve siz ve sevgiliniz de dahil olmak üzere herkesi saldırgan, kavgacı bir zihniyete sokar. Ya hep ya hiç, evet ya da hayır, siyah ya da beyaz olacak. Arzuladığınız şeyi elde etme zamanıdır.


Aslan Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evrendeki ateşli enerji oluşumuyla, muhtemelen yelenizi geri attınız ve öforik bir kükreme bıraktınız, Leo. Bunun nedeni, Ateş burcu olan Koç burcundaki dolunayın yaklaşıyor olmasıdır. Koç burcundaki dolunay asla yumuşak, kolay bir titreşim değildir çünkü bizi kolektif olarak kendimizi ilk sıraya koymaya ve istediğimiz şey için savaşmaya teşvik eder. Koç, seks, sürüş ve savaş gezegeni Mars tarafından yönetilir ve sizi içinizdeki ateşli canavarı beslemeye teşvik eder. Bununla birlikte, özellikle kendinize daha fazla odaklandığınız için ilişkilerinizde gerginlik varsa, bazı tüyleri kabartabileceğinizi bekleyin.


Başak Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşli bir öfke – ve heyecan – yukarıdaki göklerde yükseliyor, Başak. Bunun nedeni Koç burcundaki yaklaşan dolunaydır. Tutku ruhunuza, yüreğinize, belinize ve damarlarınıza akacak! Koç burcundaki dolunay, herkesi kendilerini ilk sıraya koymaya, istedikleri konusunda doğrudan olmaya ve peşinden koşmaya teşvik eder. Koç, değerli buldukları her şeyi fethetmeye hevesli bir savaşçıdır. Bu kesinlikle hayata normal bakış açınız olmasa da, şimdi ve önümüzdeki günlerde onu benimsemeye teşvik edileceksiniz. Sadece tamamen benmerkezci bir zihniyet almayın, aksi takdirde başkaları sizi kısır, bencil veya saldırgan olmakla suçlayabilir.


Terazi Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcundaki dolunay gökyüzünde yankılanıyor, Terazi. Yarın zirve noktasına ulaşacak olsa da, şimdiden orman yangını gibi büyüdüğü hissedilebilir. Dolunaylar her zaman birkaç gün öncesinden hissedilir ve sonraki günlerde yankılanır. Koç enerjisi göklerin odak noktası olduğundan, bu sizi normalde ifade ettiğinizden farklı bir zihniyete sokacaktır. Sen genellikle mantık, zeka ve strateji tarafından yönetilen bir Hava burcusun. Koç enerjisi bunu pencereden dışarı atar ve arzu ve tutku sancıları tarafından yönetilir. Daha düşünceli ve diplomatik olma eğilimindesiniz. Koç enerjisi agresiftir. Auranıza girdiğini ve şimdi sizi ateşlediğini hissediyorsanız dikkat edin.


Akrep Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşle yanan dolunay yoğunluğu artıyor, Akrep. Bu ay tutulması Koç burcunda – Kardinal Ateş’te doruğa ulaşacak. Kendiniz yoğun ve tutkulu bir birey olarak Koç enerjisiyle ilişki kurabilirsiniz çünkü ikiniz de seks, savaş ve sürüş gezegeni Mars tarafından yönetiliyorsunuz. Yine de Koç enerjisi, zamanlarını bekleyen bir Su burcu olduğunuz için genellikle sizden daha doğrudan ve agresiftir. Bu dolunay, en çok arzu ettiğiniz şeyi ve her kim olursa olsun, peşinden giderken bu titreşimi üstlenmeniz için sizi kışkırtabilir. Avantajınız için kullanın.


Yay Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir Ateş burcundaki dolunay sana sesleniyor, Yay. Bu ay tutulması Koç burcunu aydınlatacak. Toplu olarak, bu titreşimin kozmosta kükrediğini hissedeceğiz. Koç burcundaki dolunay, herkesi yaşam ve aşkla ilgili tüm konularda “yapabilirim, yapacağım” zihniyetini benimsemeye teşvik eder. Bu iddialı özgüven oldukça sarhoş edici olabilir, bu nedenle başkalarının istekleri yerine egonuzun arzularına daha fazla odaklanabilirsiniz. Şehvet, tutku, seks veya romantizmden mahrum bırakıldığınızdan, bu son derece sarhoş edici gelebilir.


Oğlak Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kardinal burcundaki bir dolunay yükseliyor, Oğlak. Bu ay, Kardinal Ateş burcunda Koç’ta olacak. İkinizin de hayata yaklaşım biçimleri çok farklı olduğundan, bu enerji sizin için biraz rahatsız edici olabilir. Ancak, dolunay olduğu için bundan kaçınamayacaksınız ve hatta bazı niteliklerini üstlenebilirsiniz. Alevler bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu saracak, sizi günü yakalamaya ve aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde liderliği ele geçirmeye teşvik edecek. Neyi ve kimi istediğinizi bilin ve bunun için ayağa kalkın. Güçlü ol. Kendine güvenmek. Bu özellikle etkileyici olacak.


Kova Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateş ve hava birbirini besler, Kova. İşte bu yüzden Koç burcundaki dolunay, yolunuzdaki her şeyi tüketen bir orman yangınına sizi körükleyecek! Enerji şimdi doruğa doğru gelişiyor, ancak önümüzdeki günlerde hala hissedilecek. Neredeyse bulaşıcı olabilir! Koç burcundaki dolunay, herkesi başkalarına hizmet etmek yerine kendi arzularını ve tutkularını seçerek “ben ve biz” zihniyetine sokacaktır. Bu, zaten kişisel veya romantik ilişkilerinizde oluştuğunu hissediyorsanız, sürtünmeyi tetikleyebilir. Havai fişek gibi havaya uçmak yerine sakinleşmeye ve zarafet bulmaya çalışın.


Balık Burcu

8 Ekim 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yoğun ve güçlü bir dolunaya hazırlanın, Balık. Bu ay, Kardinal Ateş olarak bilinen Koç burcunda ateşlenecek. Sıklıkla “akışa devam” zihniyetine sahip olsanız da, bu ay tutulması içinizde bir alevi tutuşturabilir. Bu melodiyi biraz değiştirebilir! Şimdi ve önümüzdeki günlerde, kişisel ve romantik yaşamınızda sizin ve yalnızca sizin istediğiniz şeylere karşı aniden tutkuyla tükendiğinizi hissedebilirsiniz. Bu, muhtemelen aynı yoğun havayı hisseden başkaları için biraz şok edici olabilir! Bu duyguların içinizden geçtiğini hissedin. Arzularınızın değerli ve geçerli olduğunu bilin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.