Günlük Aşk Burç Yorumları 7 Ekim 2022

7 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 7 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili ayımız tatlı Luna, bugün Balık burcunun sulu derinliklerinde süzülecek, Koç. Bu size derinden şehvetli ve sezgisel bir doğa getirecektir. Evrenden geçmişiniz ve bugününüzle ilgili yumuşak ve zar zor farkedilebilir frekanslar alıyor olabilirsiniz. Romantik yaşamınızla ilgili ilham ve vahiy getirmek için bilinçaltınızın dalgalarının derinliklerine inin. Bulunmayı bekliyorlar sadece bir balıkçı oltasını dalgalara atıyor, bir balık bulmak için dua ediyor. Aradığınız cevaplar mevcut. Sadece kendini merkeze al, ruhunu aç ve onları içeri çağır.


Boğa Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mistik ayımız kuyruğunu Balık’ın derin denizlerinde sallarken, onun gülümsediğini hissedeceksin Boğa. Bunun nedeni, sizi solar on birinci evinizden öpecek olmasıdır. Uzun vadeli özlemleriniz, hayalleriniz ve idealleriniz hakkında, özellikle de romantik yaşamınızda daha umutlu, coşkulu ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Bugün ayrıca arkadaşlarınızla bağlantı kurmak veya çevrimiçi buluşmada şansınızı denemek için harika bir gün. Bağlantılardaki herhangi bir büyüme, ruhunuzu temel ve güzel bir düzeyde yerine getirecektir. Artık başkaları hakkındaki sezgilerinize de güvenin.


İkizler Burcu

7 Ekim 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, İkizler alemlerinde yumuşakça yüzen ayın titreşimlerini hissedin. Bu sizi rüya gibi, hassas ve duygusal bir zihniyete sokacaktır. Bu kesinlikle güneş onuncu başarı evinize dikkat çekebilecek olsa da, muhtemelen ruhunuzu bir başkasıyla birleştirme ve harmanlama ihtiyacını hissedeceksiniz. Ayrıntılarda kaybolma. Hem kariyer zihniyetini hem de gerçek, zahmetsiz romantizm arzusunu dengelerken anın tatlılığına odaklanın. Her zaman her şeye sahip olabilirsiniz, bu yüzden tam bir yaşam elde etmek için sadece profesyonel başarıya odaklanmanız gerektiğini düşünmeyin.


Yengeç Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Fısıltılar rüzgarda, Yengeç. Akan ay, tatlı Luna’mız, Güneş’teki dokuzuncu eviniz Balık’ın ufkunda parıldarken, yaratıcı yönünüzü kucaklama dürtüsünü hissedebilirsiniz. Tek eşinizle nasıl yeni ufuklara açılacağını veya aşkta yeni umutlara nasıl yol açabileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Sezginizin bu zamanda hüküm sürmesine izin verin, çünkü size duygularınızın sularından damıtabileceğiniz önemli mesajlar verecektir. Bırakın bu sular kalbinizi, zihninizi ve ruhunuzu beslesin. Seni yıkamalarına izin ver.


Aslan Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün her an arasında sihir var, Leo. Bunun nedeni, görkemli ayımız tatlı Luna’nın Balık’ın derinliklerinden aşk şarkıları söylemesidir. Güneş sekizinci yakınlık evinizden geçerken, bu zamanda daha savunmasız ve şehvetli hissedebilirsiniz. Şimdi, ilişkilerinizdeki travmaları affetmek, salıvermek veya iyileştirmek için harika bir an. Aynı sayfada olmadığınızı veya tüm duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını hissettiyseniz, bu enerjiyi samimi bir bakış açısıyla konuşmak için kullanın. Partneriniz bu hassas yaklaşımı takdir edecektir.


Başak Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün rüya gibi ve hüzünlü bir gün seni bekliyor Başak. Bunun nedeni, tatlı Luna’mız olan yumuşak ve şehvetli ay Balık’ın dalgalarına kıyıyor olacak. Bu sizi koşuşturmacadan uzaklaşmaya ve kendinizi pozitif titreşimlerle birleştirmeye teşvik edecektir. Güneşin yedinci ortaklık evinizdeki gökyüzünde ay ile birlikte, kalbinizi, zihninizi ve bedeninizi önemli bir diğeriyle harmanlamak için bu muhteşem ve şehvetli enerjiyi kullanabilirsiniz. Kendinizi iki güzel boya renginin zahmetsizce birleştiğini hayal edin. Sınırlarınızın ve duvarlarınızın yıkılmasına ve açıklamaya meydan okuyan duyguları keşfetmesine izin verin.


Terazi Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhteşem ay, Balık’ın ılık sörfü üzerinde yüzerken, kendinizi dalgın hissedeceksiniz, Terazi. O şu anda güneş enerjisi altıncı üretkenlik evinizde yörüngede dolanırken, aslında diğer önemli kişinizle o anda biraz daha fazla eğlenmenize ve keyfini çıkarmanıza ihtiyaç duyabilirsiniz. Sağlıklı bir iş hayatı elde etmek, her zaman sezgilerinize güvenerek bulunabilir. Sosyal normlarla sınırlandırılmak yerine bedeninizin, zihninizin ve ruhunuzun size söyledikleriyle hareket edin. Başarı kadar romantizme de layıksın. Bunu her zaman bil.


Akrep Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Görkemli ay, Balık, Akrep dereceleri boyunca döner. Ne zaman bir Su burcunda olsa, enerjisiyle kendinizi evinizde hissedersiniz. Aslında, onun güneş beşinci gerçek aşk evinizi aktive etmesiyle, kalbinizin de çağrıldığını hissedebilirsiniz. Artık bir sevgiliyle ruhsal, karmik düzeyde bağlantı kurabilirsiniz. Bu hassas anlarda kendinizi şımartmak için zaman ayırın, sanki zaman boyunca birbirinizi tekrar bulmak için arayan iki ruh eşinizmişsiniz gibi. Belki bunun doğru olduğunu anlarsın.


Yay Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı Ay’ımız Balık, Yay’da süzülürken, yumuşak ayın titremesini hissedin. Akıllı ve kendinden emin bir burçsunuz, ancak bugünün ay enerjisi sizi duygularınızın daha derinlerine sokabilir. Bu hassasiyeti benimseyin ve nerede olduğunuzu ve nereye gittiğinizi nasıl yansıtabileceğinizi düşünün. Ev, aile ve ev ile ilgili güneş dördüncü evinizde yüzerken, bu temalar şimdi önemli duyguları ortaya çıkarabilir. Birleşirseniz, evde keyifli ve rahat bir akşam geçirin. Suların sizi temizlemesine ve yıkamasına izin verirken birlikte uzun bir banyo veya duş aldığınızdan emin olun.


Oğlak Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, bugün derinden duygusal ve bilge düşünceler ve fikirler yaratacaksınız. Muhteşem ayımız tatlı Luna, sizin için son derece uyumlu bir burçta yüzerken – Balık – yaratıcı, hassas ve açık olacaksınız. Bu, tek ve tek aşkınızla anlamlı bir konuşma yapmak için ideal bir an. Güneş enerjisi üçüncü eviniz aktive edildiğinde, bu enerjiyi kullanmanın bir başka güzel yolu da sevgilinizle yakındaki bir yere gitmektir. Şelale, gölet, göl veya okyanus gibi suya yakın bir yeri ziyaret etmeyi deneyin. Bu, ikinizi birbirine çok yakınlaştıracak, parmaklar kenetlenmiş olacak.


Kova Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yumuşak ay, tatlı Luna’mız Balık’ta yüzerken, heyecanı hissedeceksiniz, Kova. Bu, özellikle somut, şehvetli ve zevk havasında hissedeceğinizi garanti eder. Yaşam deneyimlerine daha fazla yatırım yapmak için sezgisel titreşimleri hissediyor olabilirsiniz. Ay, güneş enerjisiyle ilgili ikinci mali ve mülk evinizden geçerken, bir şey satın almak ve onu sevdiğiniz birine hediye etmek için harika bir an olacaktır. Süper pahalı bir şey olması gerekmez – onlar için bir hatıra haline gelen yürekten, yaratıcı veya duygusal bir şey olabilir.


Balık Burcu

7 Ekim 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün duygularınızın tüm derinliklerini hissetmeye hazırlanın, Balık. Muhteşem ay, tatlı Luna’mız burcunuzda dans ederken, duygularınızın derinliklerine ineceksiniz. Güneşin ilk kimlik evini – burcunuz – geçişi ile kalbinizin ve ruhunuzun size fısıldadıklarını kolayca kanalize edebileceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle bu önemli konuşmayı düşünün veya bunun yerine isteklerinizi, ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı gerçekten değerlendirmek için biraz zaman ayırın. Sezginiz canlı renklerle konuşuyor, bu yüzden kendinize dinleme ve yorumlama yeteneği verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.