Günlük Aşk Burç Yorumları 6 Ekim 2022

6 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 6 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Aslan Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün gökleri, gökyüzündeki güçlü bir konfigürasyona bağlanıyor, Leo. Daha fazla para kazanmak ve iyi yatırım yapmak için siz ve diğer önemli kişiler için büyük fırsatlar ortaya çıkabilir. Önemli olanınız, nasıl bir yan koşuşturma ekleyebileceğiniz veya hatta daha rekabetçi bir iş bulabileceğiniz konusunda bir fikir üretebilir. Masaya ne koyduklarını düşünün ve ikinizin bir takım olarak büyümesine yardımcı olmaya çalıştıklarını bilin. Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güç merkezi Pluto ile dönerek derin ifşaatlar ortaya çıkarır. Onlara açık olun ve yıldızların fısıltılarını dinleyin.


Başak Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik haberci gezegenimiz Zihinsel Merkür, güneşle ilgili ilk kimlik evinizin son derecelerinde – burcunuz – döner ve elini, gerçek aşkla ilgili beşinci güneş evinizde dönen derinlik ve dönüşüm gezegeni Plüton’a uzatır. romantizm ve flört, Başak. Romantik bir seçenekle yoğun ve kışkırtıcı bir sohbet bugün karşınıza çıkabilir. Buna açık olun ve yeni anlayış ve ilişki düzeylerine ulaşıp ulaşamayacağınızı görün. Bekarsanız, potansiyel talipleri aklınız, zekanız ve sözlerinizle etkileyin. Hayata, aşka ve dünyaya benzersiz yaklaşımınızdan etkilenebilirler.


Terazi Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güç merkezi Pluto, Terazi ile mükemmel bir bağlantı kurar. Arzu ettiğiniz veya istediğiniz herhangi birini ikna etmek için muhtemelen ani sözlere ve yoğunluğa sahip olacaksınız. Doğal iletişim becerileriniz oldukça gelişmiş, ancak bu kozmik dokunuşla yenilmezsiniz! Karşınızdakini büyülemenize veya ezmenize izin verin ve onların elinizde macun haline gelmesine hazırlanın. Neyi ifade etmek istediğinizi düşünün ve sizden akıcı, organik ve özgün bir şekilde akmasına izin verin. Şu anda vizyona ve kelimelere sahipsiniz.


Akrep Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, kozmik habercimiz, zihinsel Merkür, güneş enerjisi onbirinci evinizin son derecelerinde dönüyor ve gökyüzünde, güneş enerjisi üçüncü iletişim evinizin, Akrep’in son derecelerinde yörüngede dönen güç merkezi Plüton’a bağlantı kuruyor. Güç ve ikna ile kendinizi her zamankinden daha fazla elektriklenmiş hissedeceksiniz! Bir arkadaştan, tanıdıktan veya eski bir kişiden bir iyilik istemek veya hatta iddialı bir şekilde talepte bulunmak istiyorsanız, bunu çabucak yapın. Fikirleriniz, sözleriniz ve vizyonunuz iyi karşılanacak. Öldürmek için acele ettiğinizi bildiğinizde her zaman yaptığınız gibi bu gücün gücüyle gülümseyin.


Yay Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihnin ve konuşmanın kozmik haberci gezegenimiz olan Mental Merkür, bugün gökyüzünde güç merkezi Pluto ile dönecek, Yay. Bu, fikirleriniz, düşünceleriniz ve sözleriniz söz konusu olduğunda sizi büyük bir güç ve kudretle güçlendirecektir. Birini isteklerinize ikna etmek isterseniz (bir partner veya potansiyel bir romantik seçenek gibi), talebinizi çok çabuk karşı konulmaz bulabilirler. Gücü küstahça değil akıllıca kullanın. Bu güç seviyesi sizi ufkunuzda istediğiniz yere götürebilir. Sizi liderlik etmeye hazır bir vizyoner olarak görmelerine izin verin.


Oğlak Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İletişim için büyük bir gün yaklaşıyor, Oğlak. Kozmik habercimiz, zihinsel Merkür, güneş bilgelik dokuzuncu evinizde süzülecek ve sizinle doğrudan bağlantı kuracak – güneş ilk evinizin son derecelerinde yörüngede dönen güç merkezi Plüton’u – zodyak işaretinizi vurgulayarak. Göklerin kozmik havası, zihinsel güçlerinizi ve derin bir düzeyde iletişim kurma yeteneğinizi güçlendirecek. Partnerinize veya potansiyel bir sevgiliye bir ricada bulunarak hızlı hareket etmek istiyorsanız, kelimelerinizi dikkatlice seçin ve bir büyü gibi örün.


Kova Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güneş enerjisiyle ilgili sekizinci yakınlık evinizde döner ve bugün bilinçdışının güneş enerjisiyle ilgili on ikinci evindeki güçlü Pluto ile bağlantı kuracaktır, Kova. İçinden gelen derin önseziler veya sezgiler bulabileceğinizin farkında olun. Anlamlarını damıttıktan sonra, diğer önemli kişiye veya aşık olduğunuz kişiye iddialı bir şekilde ifade edin. Bekarsanız, bu enerjiyi hayatın, aşkın ve evrenin anlamı hakkında derin sohbetlerle romantik seçenekleri büyülemek için kullanın. İnsan doğasının güzelliğini yan yana keşfederken, anlayışlı geri bildirimler sağlayabilirler.


Balık Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güneş yedinci ortaklık evinizde, Balık’ta sizden gökyüzünde dans eder. O, sizin solar onbirinci evinizin son derecelerinde yörüngede dönen Pluto’nun güç santraline elini uzatacak. Yoğun sohbetlere hazır olun! Bir iyilik istemek veya önemli sevgilinize bir fikir sunmak istiyorsanız, neyin peşinde olduğunuzu bilin ve kelimelerinizi çok net seçin. Güçlü sözleriniz, büyük bir umuda veya hayale ulaşmak için ekip olarak çalışırken sizi desteklemeleri için onları teşvik edebilir.


Koç Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, şiddetli enerjinin senin içinden geçmesine hazır ol. Mental Mercury bugün güç merkezi Pluto ile bağlantı kuracak. Bu, kişisel veya romantik yaşamınızda derin yollardan etki yaratmak için kullanılabilir. Zihniniz aynı anda güçlü, algılayıcı ve her şeye nüfuz eden olacaktır. Bu nedenle profesyonel konulara biraz daha odaklanmış olsanız da, bu yakıtı, önemli olan veya arzu ettiğiniz biri üzerinde derin bir etki yaratmak için kullanmaya devam edebilirsiniz. İyilik istemek ya da fikrinizi belirtmek ya da ültimatomlar önermek, sizin liderliğinizi takip etmeleri için yankı uyandıracaktır.


Boğa Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar bugün size güç ve kuvvet getirmek için hizalanıyor, Boğa. Gerçek aşk, romantizm ve tutkudan oluşan beşinci güneş evinizdeki kozmik habercimiz olan Mental Merkür, şimdi Oğlak burcunun son derecelerinde yörüngede dönen yeniden doğuş tanrısı – bir Dünya burcu olan güç merkezi Pluto ile dönecek. Tek ve tek aşkınızla yoğun konuşmalar yapmaya hazırlanın. Baştan çıkarma şimdi geliştirilecek, böylece onları manyetik olarak istediğiniz gibi çekebilirsiniz. Onları entelektüel ve ruhsal düzeyde etkileyecek sözcükleri seçin. Siz kendi yollarınızı örerken onlar sizin tarafınızdan büyülenecekler.


İkizler Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, bugün yoğun bir fırtınaya hazır olun. Gezegensel yöneticiniz ve kozmik habercimiz olan Zihinsel Merkür, sizi dinamik enerjiyle güçlendirecek. Özellikle iş veya ortaklık konularında başkaları üzerindeki etki seviyeniz artacaktır. Siz ve eşiniz kredi, kredi limiti için başvuruyorsanız veya yeni bir banka hesabı açmak istiyorsanız, akıllıca seçim yapmak için lazer odağınızı ve güçlü zihninizi kullanın. Uzun vadeli büyümenin ikinize de geldiğini görebilirsiniz. Rüzgardaki bir kayma gibi sizi geçebileceği için bunu hızla kullanın.


Yengeç Burcu

6 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik havası oldukça yoğun, Yengeç. Önemli olanla derin bir konuşma yapabilirsin. Her biriniz fikirlerinizi tartışırken, tartışırken ve incelerken güçlü zihinsel veya psikolojik atılımlarla yeni anlayış seviyelerine ulaşabilirsiniz. Kozmik habercimiz Zihinsel Merkür, güneş enerjisi üçüncü evinizden geçer ve doğrudan güneş enerjisi yedinci ilişki evinizde sizden gökyüzünde dönen güç merkezi Plüton’a bağlanır. Bir sevgiliye veya potansiyel bir romantik seçeneğe bir fikir atmak istiyorsanız, günü yakalayın. Anlaşarak eğilebilirler.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.