Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Ekim 2022

5 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 5 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yoğunluk, dönüşüm ve yeniden doğuş gezegenimiz Plüton, uzayın derinliklerinde derin bir uykuda, Koç. Uzun yıllar boyunca, onu güneş onuncu evinizde barındırdınız. Profesyonel yaşamınız en büyük devrimi ve köklü değişimi yaşadı, bu da muhtemelen kişisel veya romantik yaşamınıza biraz daha az odaklanmanıza neden oldu. Yine de, Plüton uykudayken, dersleri daha az hemen fark edilir ve yaşam inşa eder veya değişir, çünkü sizi içe dönmeye ve her zamankinden daha dengeli ve esnek nasıl ortaya çıkabileceğinizi değerlendirmeye teşvik eder. Bir imparatorluğu nasıl yan yana inşa edebileceğiniz konusunda sahip olabileceğiniz önemli açıklamalar hakkında sevgilinizle konuşun.


Boğa Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzayın büyük derinliklerinde, güçlü Pluto, yeniden doğuş, yoğunluk ve güç gezegenimiz, uykuda,  Boğa. O sizin güneş dokuzuncu genişleme evinizde huzur içinde geriye doğru sürünüyor. Plüton gibi büyük bir gezegen ne zaman gerileme evresine girse, teknik olarak zayıflar. Bu, son aylarda normalden daha felsefi ve düşünceli olduğunuz anlamına gelir. Maneviyatı, seyahati ve bilgiyi ilişkinize entegre etmenin başlıca yolları hakkında tek ve tek kişinizle inanılmaz derin sohbetler yapmak için bu dönemi kullanın. Bu size halihazırda sahip olduğunuzdan daha fazla derinlik getirebilir.


İkizler Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İnsan gözünün çok ötesinde, uzak gezegen Plüton, gece gökyüzünde yavaşça geriye doğru yuvarlanıyor, İkizler. Plüton, yoğunluk ve dönüşüm gezegeni olarak bilinir ve genellikle sizi nihayetinde daha güçlü yapan acılı veya travmatik yeniden doğuşlar getirir – özellikle de uyanık ve doğrudan gökyüzündeyken. Şu anda, güneş sekizinci evinizde geri gidiyor. Güven, kırılganlık ve seks ile ilgili travmalar yaşadıysanız, bu kalıpları tekrar etmemeniz için size öğrettikleri üzerinde düşünmektir. Aynı zamanda bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için gölgelerin derinliklerine inerek o yaraları iyileştirmeyi öğretiyor. Bağışlayın, bırakın, ilerleyin ve iyileştirebileceğinizi bilin.


Yengeç Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Powerhouse Pluto, yeniden doğuş ve dönüşüm gezegenimiz, uzayın karanlık derinliklerinde, Yengeç’te derin bir uykuda. Doğrudan hareket halindeyken travma ve dönüşüm hakkında acı verici ve karmik dersler verebilirken, gerileme aşaması size biraz rahatlama sağlar. O şu anda, güneş yedinci evinizde sizden gökyüzünün karşı tarafındadır. Şimdi geri dönün ve sahip olduğunuz birçok farklı bağlantıyı ve onlarla birlikte çalışarak temelde nasıl geliştiğinizi gözden geçirin. Nefesinizi tutmanız, yaralarınızı sarmanız ve kişisel ve romantik yaşamınızda size hizmet etmeyen şeyleri salıvermeniz için size bir an veriliyor. İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğinizi bilin.


Aslan Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Teleskopunu alıp gece gökyüzüne çevirsen bile, Plüton büyük ihtimalle göklerde bir iğne deliği gibi erişemeyeceğimiz bir yerde olacak, Leo. Şu anda, üretkenlik ve fiziksel sağlıkla ilgili güneş altıncı evinizde derin bir uykuda. Ne zaman uyursa – şimdi olduğu gibi – enerjisi, hayatınızı devrim yapmanıza ve dönüştürmenize yardımcı olmak için içe çevrilir. İstihdam, fitness veya diyet etrafında gelişmenize nasıl yardımcı olduğunu düşünün ve ardından iş-yaşam dengenizi değerlendirin. Kişisel ya da romantik yaşamınızda size zevk ve tutkunun tadını çıkarma şansı vermeyen tüm kalıplardan kendinizi kökten değiştirmeyi unutmayın.


Başak Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güç santrali Pluto, büyük yoğunluk, yeniden doğuş ve evrim gezegenimiz, uzayın derinliklerinde büyük bir titan gibi uyuyor, Başak. Neyse ki, gerileme evresindeyken, kışkırtıcı devrimi, ateş fırtınaları gibi üzerinize yüklenmek yerine kendi içine döner. Gerçek aşk, romantizm, doğurganlık ve flörtten oluşan güneş beşinci eviniz hakkında 2008’den beri size öğrettiği hayat derslerini düşünün. Bu belirli temalar etrafında kesinlikle inişler ve çıkışlar, hatta belki de travma ve karma gördünüz. Biriktirdiğin bagajı bırak ve ondan yeniden doğ. Canlı ve acısız yaşamayı hak ediyorsun.


Terazi Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yoğunluk gezegeni Plüton, bize çoğu zaman en acı verici ve travmatik yaşam derslerinden bazılarını verir, Terazi. Bununla birlikte, şimdi geriye dönük bir evrede uyuklarken, güneş dördüncü evinizde, ailede ve evde geriye doğru dönerken, doğrudan hareket halindeyken olduğundan daha az ağırlık ve baskı hissedeceksiniz. Kesinlikle bu temalar etrafında bir evrim gördünüz, ancak şimdi anahtar, kalıpları nasıl daha sağlıklı ve parlak olanlara dönüştürebileceğinizi düşünmek ve düşünmek. Partnerinizle birlikte yaşıyorsanız, hayatın neler sunabileceğini görmek için kök salmayı veya yeni kökler kurmayı tartışmanın zamanı gelmiş olabilir.


Akrep Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Plüton derin bir uykuda ve geçmişin hayalini kuruyor, Akrep. Kesinlikle onun enerjisine alışmış olsanız da, diğer birçok burç onun tarafından cezalandırıldığını hissediyor – özellikle de doğrudan olduğunda. Solar üçüncü evinizde dönerken bu gerileme evresinde, size başkalarıyla nasıl bağlantı kurduğunuza dair hayat dersleri üzerinde düşünmenizi ve en önemli mesajlarınızı sevdiklerinize söylemenizi söylüyor. Derin ve yoğun düşüncelerinizi ve fikirlerinizi gözden geçirin ve potansiyel talipleriniz veya eşinizle iletişim kurmanın daha da etkili yollarını düşünün. Daima güvenle ve niyetle iletişim kurun.


Yay Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En uzak modern gezegenimiz, güç merkezi Plüton, gece gökyüzünde, Yay burcunda uyuyor. Güneş ikinci evinizdeki gerileme evresi sırasında, doğrudan hareket halindeyken bazen yaptığı gibi, derslerini daha az canlı ve yıkıcı hale getirecektir. İmajınız ve ilişkilerinizle ilgili öz değer duygunuzda nasıl devrim yaratabildiğinizi düşünün. Evliyseniz, tasarruf etmek, yatırım yapmak ve servet oluşturmak için nasıl bir ekip olarak çalışabileceğinizi tartışın. Şimdilik, gelir veya finansal büyüme ile ilgili karmik problemlerin olmadığı daha hafif bir dönemi takdir edebilirsiniz.


Oğlak Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeniden doğuş ve dönüşümün büyük gezegeni Powerhouse Pluto şimdi uyuyor, Oğlak. 2008’den beri güneşteki ilk kimlik evinizde – burcunuzda – yörüngede. Dinlenirken ve zayıflarken, hayat dersleri daha az zorlayıcıdır. Kişisel ve romantik yaşamınızdaki ve tüm önemli ilişkilerinizdeki kalıplarınızı yansıtın. Size hizmet etmeyen tüm bagajları veya olumsuz kalıpları serbest bırakabilirsiniz. Ne istediğinizi bilin, affedebileceğinizi ve iyileştirebileceğinizi bilin ve kalple ilgili meselelerle ilgili her türlü rahatsız edici karma veya acıyı yakında bırakacaksınız.


Kova Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok, çok uzakta, büyük gezegen Plüton, karanlıkta fısıldıyor, Kova. O şu anda bir gerileme aşamasında, güneş on ikinci mahremiyet, sırlar ve bilinçdışı evinizde derin bir uykuda. Doğrudan olduğunda, genellikle zorluklar ve engeller getirir, ancak uykudayken dersler derin bir düzeyde içselleştirilir. Karmayı, özellikle kişisel ve romantik ilişkilerinize ilişkin suçluluk, korku ve endişelerden kurtulun. Düzeltmeniz gerekiyorsa, bunu başka biriyle yapın veya bunu yapmanız için size rehberlik edebilecek bir terapist veya danışman bulun.


Balık Burcu

5 Ekim 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Powerhouse Pluto, arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi randevulardan oluşan güneş on birinci evinizde, Balık’ta uyuyor. Direkt olduğunda, oldukça yoğun bir enerjik güç olabilir. Yine de, gerileme aşamasında olduğu için, başkalarıyla nasıl bağlantı kuracağınız ve etrafınızda bir kabile oluşturmanız konusunda derinden içe dönük olmanıza muhtemelen yardımcı oluyor. Ayrıca uzun vadeli çabalarınızı, özlemlerinizi ve hedeflerinizi dönüştürüyor olabilirsiniz. Hayatınız üzerinde derin bir etkisi olan biri varsa – eski, eski bir arkadaşınız veya irtibatınızı kaybettiğiniz ama onurlandırmak istediğiniz bir bağlantınız varsa – bunu bir şükran notu göndererek yapın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.