Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Ekim 2022

4 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 4 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Ekim 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür şimdi gökyüzünde uyandı, Koç. O, güneş enerjisi altıncı üretkenlik evinizden geçerken, hayatın hızının ilerlediğini hissetmeye başlayacaksınız. Şimdi iş-yaşam dengenizi ve tutku, zevk ve romantizmi nasıl birinci öncelik haline getirdiğinizi analiz etme dönemi. Merkür yukarıdaki cennetlerdeki yollarını takip etmeye başladığında, bazı şeyleri anlamak için hala biraz zamanınız var. Takviminizi değerlendirin ve ikinizi listenizin başında tutabileceğiniz yollar hakkında partnerinizle konuşun.


Boğa Burcu

4 Ekim 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son olarak, hayatın temposu hızlanmak üzere, Boğa. Zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, romantizm, gerçek aşk, flört ve çocuklardan oluşan güneş beşinci evinizde doğrudandır. Yakın zamanda birisiyle yeniden bağlantı kurduysanız (eski veya eski bir sevgili gibi) ikinizin de net bir şekilde düşünüp düşünmediğini gerçekten değerlendirmek için önümüzdeki dönemi kullanın. Kozmik habercimiz sersem ama hareketliyken, yeni aşk ilgi alanları da ortaya çıkabilir. Anlamlı kalplere sahip olun. Bir ilişkiniz varsa, bu enerjiyi yaşamlarınızda nasıl daha fazla eğlenip kahkaha atabileceğinizi tartışmak için kullanın.


İkizler Burcu

4 Ekim 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhtemelen netlik ve enerjide hafif bir artış fark etmişsinizdir, İkizler. Gezegensel yöneticiniz, zihinsel Merkür, şimdi güneş dördüncü ev, aile ve ev içi evinizde uyanık. Yaşadığınız herhangi bir karışıklık çözülmeye başlayacaktır. Çocuğu olan ve birlikte yaşayan çiftler için bu, derin ve dürüst konuşmalar yapmak için harika bir dönem. Aşkınızla bir süredir çıkıyorsanız, ancak onları ailenizle tanıştırmadıysanız, yakında yapmayı düşünün. Daha iyi anlaşacaklar ve birbirlerini daha iyi anlayacaklar. Ayrıca, tartışmanız gereken derin duygularınız varsa, işler şimdi daha iyi olmalı.


Yengeç Burcu

4 Ekim 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Haftalarca süren kargaşadan sonra hayat yavaş yavaş hızlanıyor, Yengeç. Zihnin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, iletişim ve seyahatten oluşan üçüncü güneş evinizde uyanıktır. Önemli olan diğer, tatlım veya dünya ile fikir ve düşünceleri yeniden şekillendiriyor olabilirsiniz. Fikrinizi söylemek ve çözümlere pratik bir yaklaşım bulmak da şimdi çok daha iyi olacak. Seyahat gezegenimiz bir kez daha gülümserken, yakındaki destinasyonlara bir gezi, hatta kendi şehrinizde bir konaklama planlayın. Açıklığın size güvenle geri döndüğünü bilin. Gökleri övün!


Aslan Burcu

4 Ekim 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Merkür’ün ileriye doğru hareketi nihayet hissedilecek, Leo. Güneş ikinci evinizde yumuşak bir şekilde gülümsüyor. Para konusunda hayal kırıklıkları yaşadıysanız, şimdi eşinizle gelir ve giderlerinizi tartışabilir ve ikinizin nasıl daha fazla servet inşa edebileceğini değerlendirebilirsiniz. Satın almak veya sahip olmak istediğiniz, ancak gerileme aşamasına kadar beklediğiniz yeni eşyalar veya şeyler hakkında konuşmayı bile düşünebilirsiniz. Zihniniz ve düşünceleriniz eskisinden daha net olacak ve siz ve sevgiliniz ilerleyebilirsiniz!


Başak Burcu

4 Ekim 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son olarak, haftalarca ileri geri kaymalardan sonra, gezegen yöneticiniz zihinsel Merkür, burcunuz Başak’ta ilerliyor. Burcunuzda ikamet ediyor, sizi içgörü, bilgelik ve vizyonla güçlendiriyor. Güneşin ilk kimlik evinde hız kazanırken, son zamanlarda bir karışıklık olsa bile, herhangi birini – özellikle önemli bir diğerini veya potansiyel taliplerini – doğru yolda olduğunuza ikna etmek için kazanan kelimelere ve fikirlere sahip olacaksınız. Daha iyi bir saldırı planınız olacak çünkü bazen en iyi stratejiyi anlamak için uzun bir yol kat etmek yardımcı olur.


Terazi Burcu

4 Ekim 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Haftalarca süren hayal kırıklığından sonra, zihinsel Merkür şimdi ilerliyor, Terazi. O güneş enerjisi onikinci evinizde ilerlerken, sezgilerinizin ve rüyalarınızın yeni keşfedilen mesajlarla, belki de son haftalarda şüphelendiğiniz mesajlarla fısıldadığını fark edeceksiniz. Bu enerjiyi, kişisel ve romantik yaşamınızla ilgili olarak ruhunuzun ve önsezilerinizin size söylediklerinden yararlanmak için kullanın. Sırlar veya drama yakın zamanda ortaya çıktıysa, şimdi kendinizi temizlemenin, bu konuda açık olun ve müzikle yüzleşmenin zamanıdır. Sadece korkularınızın veya endişelerinizin bu sefer yolunda durmasına izin vermeyin.


Akrep Burcu

4 Ekim 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Son olarak, retrograd bir aşamadan sonra, zihinsel Merkür uykusundan, Akrep’ten çıkar. Arkadaşlarınızdan, tanıdıklarınızdan ve iş bağlantılarınızdan gelen davetlerle bir kez daha aşırı yüklenmiş olabilirsiniz. Kozmik haberci gezegenimiz Merkür, toplulukların güneş onbirinci evinizden geçerek ilerliyor. Aynı sektör aynı zamanda çevrimiçi buluşmayı da yönetir; bu, bekar Akreplerin yeni seçeneklerle bağlantı kurma veya eşleştirme konusunda bir kez daha daha fazla şansı olduğu anlamına gelir. Yakın zamanda eski bir alevle veya eski bir sevgiliyle bağlantı kurduysanız, ikiniz de bir kez daha denemek için yeterince değişip değişmediğinizle ilgili gerçekleri toplarken hafifçe yürüyün.


Yay Burcu

4 Ekim 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat tamamen hızlı şeritte olmayabilir, ama en azından ilerliyor, Yay. Kozmik habercimiz Zihinsel Merkür, şimdi güneş onuncu başarı evinizde uyanık. Kariyerinizle ilgili bir şeyler olup bittiğini kesinlikle görecek olsanız da, halkın tanınmasının bir parçası olarak sevginin hangi rolü görmesini istediğinizi anlamak için harika bir an. İnsanlar sizi birlikte yargılayacak ve sizi birlikte tanıyacak, o halde ilişkilerinizde kendinizi dünyaya nasıl tanıtıyorsunuz? Onları gösteriyor musun? Yoksa onları saklıyor musun? Şimdi bu faktörleri düşünün.


Oğlak Burcu

4 Ekim 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihinsel Merkür tekrar yoluna girdiğine göre baş ağrıları azalmalı, Oğlak. O şimdi bir Dünya burcunda – güneş dokuzuncu evinizde – uyanık. Bir kez daha burcunuza tatlı bir şekilde uyum sağladı ve size kendinden emin bir şekilde yeni ufuklar izlemenizi ve dünyayı keşfetmenizi söylüyor. Şimdi hem siz hem de diğer önemli kişiler için yaşam tarzınıza nasıl daha fazla macera, seyahat, maneviyat ve bilgelik ekleyeceğinizi düşünmek için harika bir an. Seyahatlerinizden birinde aksaklıklar veya gecikmeler olursa, işlerin şimdi daha az zorlukla ilerlemeye başlaması gerektiğini bilin.


Kova Burcu

4 Ekim 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Germe, nefes alma ve “Namaste”, Kova. Son olarak, kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür şimdi güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizde uyanık. Son zamanlarda, finansal, cinsel, duygusal ve ötesinde ihtiyaçlarınızın eşiniz tarafından gerçekten karşılanıp karşılanmadığını değerlendiriyor olabilirsiniz. Sizin ve eşinizin varlıklarına ve yatırımlarına da bir mikroskop getirmiş olabilirsiniz. Neyse ki, herhangi bir karışıklık veya yanlış iletişim varsa, işler şimdi daha iyi olmaya başlamalıdır. Yavaş, doğrudan ve net bir şekilde iletişim kurun. Partneriniz geri hareketten dolayı hala sersemlik hissedecek, bu yüzden şimdi bu zamanı göz göze gelmek için kullanabilirsiniz.


Balık Burcu

4 Ekim 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Haftalardır kendinizi sersemlemiş ve siste kaybolmuş hissediyorsanız, bu dikiz aynasında kayboluyor demektir, Balık. Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, şimdi güneş enerjisi yedinci ilişkiler evinizde. Ortaklıklarla ilgili yanlış iletişim, hayal kırıklığı veya kafa karışıklığı ile uğraştıysanız, şimdi bunu anlamaya başlıyorsunuz. Artık bağlılık, vaatler ve birlik konularında daha iyi anlaşabilirsiniz. Bekarsanız, bu enerjiyi başkalarıyla ilişkilerde beklentileriniz hakkında anlamlı tartışmalar yapmak için kullanın. Son haftaların bir lanet değil, kılık değiştirmiş bir nimet olduğunu bilin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.