Günlük Aşk Burç Yorumları 3 Ekim 2022

3 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 3 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aylardır, karma gezegeni, yaşam dersleri ve dayanıklılık gezegeni olan görev yöneticisi Satürn, Koç burcunda gerileme aşamasındaydı. Şu anda arkadaşlıklar, topluluklar ve gruplardan oluşan güneş on birinci evinizde uyuyor. Özellikle karmik yollarla bağlantılarınızı nasıl gözden geçirdiğinizi ve revize ettiğinizi fark ediyor olabilirsiniz. Hayat dersinin ne olduğunu merak ederek arkadaşlar ve eski sevgililer arasında gidip geliyor olabilirsiniz. Satürn doğrudan olduğunda, daha belirgin somut vesayet getiriyor, ancak şimdilik size içsel olarak öğretiyor. 2020’den beri öğrendiklerinizi benimseyin çünkü daha yürüyecek daha çok yolunuz var.


Boğa Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük gezegen Satürn, gökyüzünde uyuyakaldı. Taskmaster gezegeni, yaşam derslerini, sorumluluğu ve karmayı yöneten gezegendir. Ağırlıklı olarak, profesyonel ilerlemenin güneş onuncu eviniz Boğa etrafında size vesayet veriyor. Teknik olarak bu, odağınızı kişisel ve romantik hayatınızdan uzaklaştırabilir. Bu, sırtınızdaki kimsenin taşıyamayacağı büyük stres, iş veya sorumluluk nedeniyle olabilir. Yine de Satürn gerileme evresindeyken ağırlığı daha hafiftir ve bu da iş, aşk ve zevk arasında gerçek dengeyi getirmeye daha fazla odaklanmanıza yardımcı olabilir.


İkizler Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük Görev Yöneticisi gezegeni, güçlü Satürn, gökyüzünde derin uykuda ve aylardır İkizler’de. Şu anda, güneş dokuzuncu genişleme evinizin aleminde yörüngede dönüyor ve özellikle 2020’den beri hayatınızda biriktirdiğiniz en büyük bilgeliği tartışırken size içe dönmeyi öğretiyor. akıllanmana yardım et. Bu enerjiyi, maneviyatın ve seyahatin kişisel ve romantik yaşamınızda hangi yeri oynayabileceğini düşünmek için kullanır. Uyandığında, daha fazla konsantrasyon ve odaklanma ile yapmanız için bazı şeyler yapılabilir.


Yengeç Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kudretli Satürn, son birkaç yıldır kusurlu ilişkilerine bir buldozer alıyor, Yengeç. Bununla birlikte, şu anda, yakınlık ve cinsellik ile ilgili güneş sekizinci evinizin derinliklerinde derin bir uykudadır. Direkt olduğu zaman, kesinlikle size travmalarınız veya kırılganlık seviyeleriniz hakkında acı gerçekleri ve hayat derslerini öğretiyordu. Yine de, şimdi uyuklarken, bu konularda biraz daha rahat hissedebilirsiniz. Bunun sizi etkileyebileceği bir başka yol da, eşinizin geliri ile birleşik varlıklarınız ve yatırımlarınız etrafında daha fazla kolaylık ve daha az mücadele sağlamaktır. Görev yöneticisi bir kez daha uyanmadan önce bu zamanı, işleri halletmek için kullanmaya çalışın.


Aslan Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkilerle ilgili hayat dersleri senin için büyük bir tema oldu Leo. Bu özellikle doğruydu, çünkü Büyük Görev Yöneticisi gezegenimiz Satürn, güneş enerjisi yedinci ilişkiler evinizde gökyüzünde hırlarken size karşı çıkıyordu. Bununla birlikte, gerileme evresinde uyurken, muhtemelen karmik derslerin biraz daha az belirgin ve kayalık olduğunu hissetmişsinizdir ve bunun yerine, bir aynada gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu anlamak için derin içsel çalışmalar yapıyorsunuzdur. Geçmişte solmuş bir ilişkinin yasını tutuyorsanız, muhtemelen gitmiş ve gömülmüştür, ancak yine de neden daha iyisini hak ettiğinize dair yeni bilgiler edinebilirsiniz.


Başak Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mighty Satürn, gökyüzünde horlayarak uyuyor, Başak. Dürüst olmak gerekirse, muhtemelen bunu duyduğunuza çok sevinmişsinizdir! O uyanıkken ve güneş enerjisi altıncı evinizde yörüngedeyken, muhtemelen işvereninizin hiç bitmeyen ödevleri, görevleri ve projeleri arasında boğulduğunuzu hissettiniz. Çok yoğun rutininle uğraşmaktan başka bir şey yapmanı zorlaştırıyordu. Bununla birlikte, şimdi zayıflamış olarak, nefesinizi tutmanız ve zevkin, neşenin, romantizmin ve tutkunun ruhunuzu nasıl gerçekten yükseltip beslediğini daha iyi değerlendirmeniz için bir şans verildi. Başarı harikadır ama bunu sevdiğiniz biriyle paylaşacak vaktiniz yoksa buna değmez.


Terazi Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kişisel ve romantik hayatınızda daha sağlıklı uyuyabilirsiniz Terazi. Great Taskmaster gezegenimiz Mighty Satürn de gerçek aşk, tutku ve doğurganlıktan oluşan güneş beşinci evinizde bayıldı, zayıfladı. Direkt olduğunda, bekarsa sizi büyüleyen talipleri sıralamak daha zordu. Sürekli olarak size tekrar tekrar zor dersler verildiğini hissedebilirdiniz. Bununla birlikte, onunla geriye dönük bir aşamadayken, size içe dönme ve bu bilgeliği ve vesayeti ileriye doğru hayatınıza gerçekten dahil etme fırsatı veriliyor. Hayal kırıklıklarına dikkat edin, ancak bunların kılık değiştirmiş nimetler olduğunu unutmayın.


Akrep Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güçlü karma gezegenimiz, Büyük Görev Yöneticisi Satürn bugün uykuda, Akrep. O, 2020’den beri ev, aile ve aileden oluşan dördüncü güneş evinizde yörüngede dönüyor, zorlu sevgi ve zorluklar getiriyor. Yine de, gerileme aşamasında olduğu için, ruhunuzun kökündeki istikrar ve güvenlik hakkında size öğrettiği önemli dersler konusunda size geri dönme şansı veriliyor. Evliyseniz ve birlikte yaşıyorsanız, gayrimenkulünüzü satın alarak veya güncelleyerek yakın zamanda veya yakında daha fazla kök salmaya karar vermiş olabilirsiniz.


Yay Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kudretli Satürn’ün sert aşkı, sana zorlanmak yerine içe çevriliyor, Yay. Bunun nedeni, onun solar üçüncü evinizde derin bir uykuda olmasıdır. Güçlüyken, ortaklara veya bir sevgiliye aklınızı nasıl konuştuğunuz konusunda size sinir bozucu hayat dersleri veriyordu. Ama şimdilik, o zayıflamışken, bunun size öğrettiği bilgeliği gerçekten değerlendirmeniz için size temiz bir nefes verildi. Seyahat etmenizi zorlaştırdıysa, özellikle de hızlı yolculuklar ve yolculuklar söz konusu olduğunda, anı yakalayın çünkü bir kez daha önünüze engelleri kaldırmadan önce size kısa bir süre verilmiş olur.


Oğlak Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen hükümdarınız, güçlü Satürn, yukarıdaki göklerde uyuyor, Oğlak. Bir yandan, yöneticiniz uykudayken, tüm hayatınızın beklemede olduğunu veya sadece daha içe dönük olmaya odaklandığınızı hissettirebilir. Şu anda, güneş enerjisi ikinci gelir ve mülk evinizde gerileme aşamasındadır, bu da sizin ve bir partnerinizin muhtemelen servetinizi nasıl inşa ettiğinize odaklandığınız anlamına gelir. Zenginliğin ikiniz için nasıl bir rol oynadığını ve geçmişi daha akıllı ve daha verimli olmak için bir ölçüt olarak nasıl kullanabileceğinizi gerçekten düşünün.


Kova Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2020’den beri ağır yük üzerinizde, Kova. Gezegensel yardımcı yöneticiniz Mighty Satürn, o zamandan beri güneşteki ilk kimlik evinizde – burcunuz – dönüyor. Bununla birlikte, şu anda, muhtemelen üzerinizdeki karmik ağırlığı azaltan bir gerileme evresinde derin uykudadır. Size yaptığınız her şeyde, özellikle de kişisel ve romantik yaşamınızda daha da temkinli olmayı öğretiyor. Son yıllarda öğrendiğiniz hayat derslerini yansıtmak için içinize dönün. Önümüzdeki yollarda nasıl daha pratik, dürüst ve dengeli olacağınız konusunda beyin fırtınası yapın.


Balık Burcu

3 Ekim 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2020’den beri endişe ve karma aklındaydı, Balık. İşler, özellikle zihinsel sağlık ve motivasyonla ilgili olarak, genel olarak daha daralmış ve zorlayıcı hissettirmiş olabilir. Bunun nedeni, Great Taskmaster gezegeni olan güçlü Satürn’ün, güneş on ikinci mahremiyet, inziva ve bilinçdışı evinizde dönüyor olmasıdır. Bununla birlikte, şu anda, özlem yalnızlık, dinlenme ve mahremiyet konusunda size hafif bir rahatlama sağlayan retrograd bir aşamada uyuyor. Bu dönemi başkalarıyla bağlantı kurmak ve sizin ve ilişkilerinizin taşıdığı karma hakkında geri dönmek için kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.