Günlük Aşk Burç Yorumları 2 Ekim 2022

2 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 2 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün biraz kaosa hazırlanın Koç. Kozmik habercimiz zihinsel Merkür durma noktasına geldiğinde, retrograd fırtına olarak bilinen bir döneme giriyoruz. Bu, etrafınızdaki havaya duman perdeleri gönderecek, sizi ve tanıştığınız herkesi kafa karışıklığı içinde tüketecektir. Hangi yolun yukarı, aşağı, sol, sağ, ileri veya geri olduğunu bilemezsiniz! Merkür retrosu fırtına dönemleri her zaman yön değiştirdiği günlerdedir – bu yüzden her ay yürüyüşü evresinin başlangıcında ve sonunda bunlara sahibiz. Alçak yat. Hızlı tepkiler veya kararlar vermeyin.


Boğa Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün çölde ilerliyormuş gibi hissedebilirsiniz ve sonra aniden devasa bir kum canavarı fırtınası, Boğa tarafından tüketilirsiniz. Kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür, gökyüzünde donar ve istasyonlar yönelirken, retrograd fırtına adı verilen bir aşamaya gireriz. Geriye doğru durağan yöndeki bu ani yön değişimi, sonunda ileriye doğru hareket etmek, mideye yumruk atmaya benzer ve tüm havanız emilir. Bugün her şey kafa karıştırıcı ve sinir bozucu olacak, bu yüzden akıntıya karşı koymayın ya da tek kişiyle kalpten kalbe sahip olmaya çalışmayın.


İkizler Burcu

2 Ekim 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, yerden elli fit yüksekte bir ipe asılıyormuşsunuz ve avuçlarınız terliyormuş gibi olabilir, İkizler. Orada sallanırken, belirsiz, yerçekimi ile ipten aşağı kaymaya başladığınızı hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, kozmik habercimiz ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür’ün haftalarca süren ay yürüyüşünden sonra geriye kaymasını tamamlamasıdır. Merkür gerileme fırtınası olarak bilinen bu dönem, tekrar normal bir aşamada ilerlemek için aniden yön değiştirdiği zamandır. stres yapma. fazla düşünme. Sadece nefes al. Yakında tutuşunuzun daha güçlü olduğunu hissedeceksiniz!


Yengeç Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, etrafta sıçrayan, buharını kaybeden bir oyuncak gibi hissedebilirsiniz, Yengeç. Kelimenin tam anlamıyla dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz! Bunun nedeni, kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün yukarıdaki göklerde donmuş olmasıdır. Dünya garip bir yön değiştirme duygusuyla uğraşırken, bu her zaman son derece rahatsız edicidir. Durgunluk da son derece rahatsız edici ve zorlayıcı olabilir. Endişenin seni ele geçirmesine izin verme. Sadece meditasyon yapın, kendinizi ortalayın ve bu Merkür retrosu fırtınasının yakında arkanızda kaybolacağını bilin. Bir kez daha farkına varmadan zafer içinde dönüyor olacaksın!


Aslan Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, korkunç bir gece uykusundan sonra uyanmış gibi hissedebilirsin, Leo. Halsizsin, hareket edemiyorsun ve hangi kıyafetleri giyeceğini bile bilmiyorsun! Boğazınızı ne kadar kahve ya da kafeinle sıkıştırırsanız zorlasın, hiçbir şey işe yaramayacak gibi görünüyor. Bunun nedeni, kozmik habercimiz ve zihin ve iletişim gezegeni olan zihinsel Merkür’ün yukarıdaki göklerde donmuş olmasıdır. Artık geriye doğru hareket etmiyor olması iyi bir şey olsa da, gezinmek için çok kafa karıştırıcı bir enerji olabilir. Bu, Merkür retrosu fırtına dönemi olarak bilinir.


Başak Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün uyanmış gibi hissedeceksiniz ve nerede olduğunuz hakkında hiçbir fikriniz yok, Başak. Buraya nasıl geldiğinizden bile emin olmadığınızı hissedebilirsiniz! Bunun nedeni, gezegensel yöneticiniz zihinsel Merkür’ün geriye kaymasını sona erdirmiş, ancak şimdi yukarıdaki gökyüzünde donmuş olmasıdır. Bir yandan, bu sizin için bir lütuf çünkü bu değişikliklerle esnek olmaya alıştığınız için diğer burçlardan çok daha hızlı tempoyu yakalayabileceksiniz. Ama yine de, ilerlemek kesinlikle biraz zor olacak. Bu Merkür retrosu evresi fırtına olarak bilinir.


Terazi Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugün ivmesini kaybetmiş ve çok yumuşak ve yavaş bir şekilde duran bir tren gibi hissedeceksin. Bunun nedeni, zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün şimdi gökyüzünde donmuş olmasıdır. Evrenin bu periyodu Merkür gerileme fırtınası olarak bilinir ve her zaman gerilemenin başladığı ve bittiği gün meydana gelir. Tıpkı o tren gibi, bir sonraki büyük ufuklara devam etmek için hız kazanırken, buharınızın ve kömürün sizi bir kez daha beslemesini sağlamak için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Şimdi kafa karışıklığı hakkında stres yapmayın. Fişi çekmeye ve alçakta durmaya çalışın.


Akrep Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün milyonlarca kez esniyormuş gibi hissedebilirsin, Akrep. Hatta yataktan çıkamıyormuş gibi bile hissedebilirsiniz! Bunun nedeni, Merkür gerileme evresinde çok önemli bir dönüm noktası yaşıyor olmamızdır – fırtına! Bu, kozmik habercimiz, geriye veya ileriye doğru her yön değiştirdiğinde gerçekleşir. Bu kılık değiştirmiş bir lütuf olsa da, hiçbir şey hareket etmiyormuş gibi hissettiğimiz için yine de biraz rahatsız edicidir. Çünkü Merkür hareket etmiyor. Emin olun önünüzde daha güzel günler olacak. Sadece bunu geç ve diğer tarafta olacaksın.


Yay Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün biraz rahatlama, şekerleme ve TLC, Yay için harika bir gün olabilir. Bunun nedeni, hiçbir şeyin ilerlemeyeceğidir. Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, yukarıdaki gökyüzünde bir buz bloğunda donmuş durumda. Evredeki bu dönem Merkür retrosu fırtınası olarak bilinir. Ne zaman yön değiştirse, bu son derece kafa karıştırıcı enerjiyi deneyimliyoruz. Kendinizi bu konuda strese sokmayın, ancak kesinlikle bir sevgili, partner veya aşık olduğunuz kişiyle anlamlı konuşmalar yapmaya çalışmayın. Sizi doğru duymayabilir veya verimli bir şekilde işlemeyebilirler.


Oğlak Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen pratik birisin, Oğlak. Bir Dünya burcu olarak, her zaman önceden plan yapabilirsiniz. Ancak, bugünün enerjilerinde gezinmek zor olacak. Bunun nedeni, kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’ün üstünüzdeki göklerde donmuş olmasıdır. Bu dinginlik -hareket edememe- deneyimlenmesi zevkli bir enerji değildir. Bir şeyi açıkça söyleme ve rahatsız edici duygunun dibine inme içgüdüsünü hissedebilirsiniz, ancak şimdi bunu yapmak için zorlamayın. Aslında, haftanın ilerisine ertelerseniz, yaptığınız için çok daha mutlu olacaksınız. Herkes daha net düşünecek, görecek ve dinleyecek.


Kova Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün için planladığınız büyük tartışmaları başka bir zaman için masaya yatırın, Kova. Aslında, bu haftanın neredeyse sonuna kadar beklemelisiniz. Bunun nedeni, zihinsel Merkür’ün yön değiştirmesini çevreleyen günlerde, her yöne duman perdelerinin havaya atılmasıdır. Çoğu zaman mantıklı, entelektüel ve farkında olabileceğiniz gibi, kozmik habercimiz gökyüzünde donmuşken, siz bile doğru düşünmeyeceksiniz – veya görmeyeceksiniz. Garip titreşimlerin geçmesine izin verin ve tıpkı güneşin fırtına bulutlarını kırması gibi, iletişim ve bağlantı kurma yeteneğiniz de olacaktır.


Balık Burcu

2 Ekim 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Derin bir nefes al ve sakin ol, Balık. Bugünün sinir bozucu frekansları, dalgalı denizlerde sörf yapmaya çalışıyormuşsunuz gibi olacak. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan Zihinsel Merkür, yukarıdaki gökyüzünde donmuştur ve herhangi bir hareket yapmak için uyuşuk olacaktır. Aslında, tüm hafta boyunca zorlukla ilerleyecek. Bu nedenle, romantik bir ilgi veya partnerle konuşmak yerine düşüncelerinizi ve fikirlerinizi içinde tutmak en iyisidir. Kendi başlarına ayakta kalmaya çalışacaklar, bu yüzden size dikkat bile etmeyecekler! Kıyıya ulaşmak için akıntıya kıyınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.