Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Ekim 2022

18 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 18 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

18 Ekim 2022 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinizle ilgili konularda muhteşem bir gün geçirmek için kemerlerinizi bağlayın, Koç. Harika kozmik sevgililerimiz mükemmel bir uyum içindeler! Tanrıça gezegenimiz, gökyüzünde parıldayan tatlı Venüs ile, cennette yapılan kibriti, güçlü Mars ile bağlantı kuracak. Bu, sosyal temas ve eğlence arzunuzu artıracaktır. Bu, yeni biriyle çıkmak veya yeni biriyle tanışmak için yılın en iyi dönemlerinden biridir. Ateşli, coşkulu kişiliğiniz de daha yumuşak bir dokunuş kazanacak ve sizi daha da çekici ve çekici hale getirecek. Bu sizi gerçekten seks ve sevginin ilahi birliğine açabilir. Romantik hayatınız için kullanın!


Boğa Burcu

18 Ekim 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün size çift doz romantik şans verecek, Boğa. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz Venüs’ün, bizim tatlı aşk ve güzellik tanrıçamız, onun kozmik sevgilisi güçlü Mars ile bağlantı kuracak olmasıdır. Bu, tutku ve zevk özlemi duymanızı sağlar. Bekarsanız, bu yeni biriyle bağlantı kurmak için beş yıldızlı bir gündür. Onlarla sadece gerçek bir arkadaşlık fırsatına sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda cinsel kimyanın kıvılcımları da orada olabilir! Eğer kararlıysanız, bu, günü çıkarmak ve her iki ruhunuzda da neşe uyandıran şeyler yaparak sevgilinizle bağlantı kurmak için en iyi zamandır.


İkizler Burcu

18 Ekim 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlı titreşimleri hissetmeye hazırlanın İkizler. Bugünün kozmik havası biraz eğlence hazırlıyor! Gezegenler hizalanırken bugün daha yüksek bir güzellik ve karizma hissine sahip olacaksınız. Tanrıça gezegenimiz olan Tatlı Venüs, göklerdeki kozmik sevgilisi güçlü Mars’a bağlanır. Bu, bağlantı, romantizm, seks ve aşk havasında olmanızı sağlar. Bekarsanız, bu enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin. Yeni kıvılcımlar için bolca zevk ve fırsat yaratıyor. Kararlıysanız, günü veya akşamı tek başınıza gülerek ve eğlenerek geçirin. Baş döndürücü okul çocukları gibi hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

18 Ekim 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren, bugün sizi aşk havasına sokan tatlı titreşimlerle sizi sıçratıyor, Yengeç. Tanrıça gezegenimiz, yumuşak Venüs, kiraz çiçeklerini havaya üflerken, onun kozmik sevgilisi olan cızırtılı Mars’ın üzerinde dans edecekler. Bu tutku, zevk ve romantizm için muhteşem bir gün, bu yüzden bu enerjiyi yakaladığınızdan ve taptığınız biriyle bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Bekarsanız, yeni biriyle tanışabilirsiniz, bu nedenle liderliği ele geçirmenin ve birine çıkma teklif etmenin yollarını düşünün. Eğer birleşirseniz, şöminenin önünde sevgilinizle kucaklaşan şefkatli sevgi dolu bir bakım için rahatlamak için harika bir an.


Aslan Burcu

18 Ekim 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

En tutkulu ve romantik burçlardan birisin Leo. Bugünün ışıltılı enerjisi size anı yaşamak ve eğlenmek için daha fazla fırsat sunacak. Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs, seks ve sürüş tanrısı güçlü Mars ile mükemmel bir şekilde dönerken, kişisel yaşamınız üzerinde derin bir etki fark edeceksiniz. Parlaklık, karizma ve manyetizma saçarak popülerlik ve cazibe seviyenizi kolayca yükselteceksiniz. Flört, şenlik havasının tadını çıkarırken kendinizi evren tarafından uyarılmış ve uyarılmış hissedin. Kutlama zamanı!


Başak Burcu

18 Ekim 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sosyalleşmek bal gibi tatlı olacak Başak. Aslında, size saçınızı salma ve biraz eğlenme fırsatı veriliyor! Partilere, eğlence parklarına veya başkalarını eğlendirmek şimdi özellikle tercih edilecek. Son zamanlarda kişisel veya romantik yaşamınızda herhangi bir gerginlik hissettiyseniz, sanki hiç sürtünme kalmamış gibi bunu düzeltebilirsiniz. Eğlenmek ve oyunlar için can atacaksınız, bu yüzden anı yaşamak ve sevdiğiniz ve taptığınız kişilerle bağlantı kurmak için kendinize zaman ayırdığınızdan emin olun. Bekarsanız, baharatlı biri gözünüze çarpabilir.


Terazi Burcu

18 Ekim 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalp meseleleri için en büyük günlerden biri üzerinizde, Terazi. Bunun nedeni, gezegensel yöneticiniz, tatlı tanrıçamız Venüs’ün, güneşe ait ilk kimlik eviniz – burcunuz aracılığıyla dans edecek olmasıdır. Bir diğer Hava burcunda kozmik sevgilisi güçlü Mars ile bağlantı kuracak. Bu, havai fişeklerin hayatınızda ve kalbinizde patlamasını sağlar! Özellikle bekarsanız ve normal tipinizin dışında flört etmeye açıksanız, aniden tutkulu bir romantik maceraya sürüklendiğinizi hissedebilirsiniz. Dışarıdaki biri size şehvetli bakışlar atacak ve ikiniz de vahşi tarafı tatmaya hazır olabilirsiniz.


Akrep Burcu

18 Ekim 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün muhteşem kozmik büyüsünün boşa gitmesine izin verme Akrep. Nadir bir hizalanma gerçekleşiyor – size beklentinin titremesini getirecek bir hizalama! Tatlı tanrıça gezegenimiz Venüs, kozmik sevgilisi, güçlü Mars, yardımcı yöneticiniz ve seks ve tutku tanrısı ile dans edecek. Bu, şehvetli bir tarafla da şehvetli bir çekicilik yaymanızı sağlar. Arkadaşlık bugün muhteşem olacak, bu yüzden arkanıza yaslanıp mutluluğun sizi bulmasını beklemeyin. Heyecan verici enerjiyi kullanmak, zevkinizi ve zevkinizi geliştirmenin anahtarı olacaktır. Bir seksi çağır ve kasabaya adım at.


Yay Burcu

18 Ekim 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökler bugün ışıl ışıl parlıyor, Yay. Romantizm ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs gökyüzünde geçit töreni yaparken, şehvet ve tutku tanrısı güçlü Mars’a gülümseyecek. Bu, libidonuzun ve sevgi arzunuzun çatıdan ateş etmesini sağlar! Ağınız veya çevrimiçi flört yoluyla uzun vadeli bir ortak bile olabilecek yeni biriyle tanışmak için muhteşem bir fırsatınız olabilir. Bunun sizi etkileyebileceği bir başka yol da, size kendinizi çok mutlu hissettiren bir hedef doğrultusunda önemli olanınızla birlikte çalışma şansı vermektir.


Oğlak Burcu

18 Ekim 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün küçük şeyleri dert etme Oğlak. Ofiste de kalmayın! Bugünün göz alıcı ve ışıltılı titreşimleri, şehvetiniz, arzunuz ve sevginizle bağlantı kurmanız için size enerji verecek. Romantizm ve cazibenin tatlı tanrıçamız Venüs’ü yukarıdaki gökyüzünde canlandırarak, kozmik sevgilisi, seks tanrısı güçlü Mars’a bakacak. Bu, kişisel ve samimi yaşamınız konusunda muazzam bir şans sağlar. Bekarsanız, istediğiniz herkesi çekmek ve hipnotize etmek için mükemmel bir güven, yetenek ve manyetizma dengesine sahip olacaksınız. Birleştiğinde, tek ve tek ile aşağı indiğinizden ve terlediğinizden emin olun.


Kova Burcu

18 Ekim 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Göklerde muhteşem bir kutlama için kemerlerinizi bağlayın, Kova. Aşk ve romantizm tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs, seks ve dürtü bitkisi güçlü Mars’ı öperken, herkes bağlantının muhteşem enerjisini hissedecek. Arkadaşlık arzunuz özellikle güçlü olacak, bu nedenle önemli olanınızla eğlenceli ve büyülü bir şeyler yapın. Bekarsanız, daha önce hiç keşfetmediğiniz bir yerde yürüyüş yapmak, kahve içmek veya bir şeyler içmek için biriyle buluşmayı düşünün – hatta normal tipiniz olmayan birine çıkma teklif etmeyi deneyin. Bu, sonsuza kadar kalbinizde taşıdığınız göz kamaştırıcı bir aşk hikayesinin başlangıcı olabilir.


Balık Burcu

18 Ekim 2022 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün işe gitmeye zahmet etme, Balık. Kozmos bolca eğlence hazırlıyor! Aslında, göksel hava nedeniyle üretken olmak için sıfır motivasyonunuz olacak ve bunun yerine sadece rahatlamak isteyeceksiniz! Bu büyülü anı kucaklayın. Aşk ve cazibe tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, tutku ve şehvet gezegeni olan güçlü Mars ile bağlantılıdır. Bu, kalbinizi ve belinizi tatmin edecek yeni biriyle tanışmak için inanılmaz bir şansa sahip olmanızı sağlar! Başkalarıyla bağlantı kurun, sosyalleşin ve evrenin neler sakladığını görün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.