Günlük Aşk Burç Yorumları 14 Ekim 2022

14 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 14 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik taahhütler için özellikle tatlı bir gün geldi, Koç. Aşk ve güzellik tanrıçamız Venüs, elini uzun ömür gezegeni Satürn’e uzatırken, tutmak istediğiniz bir sözü vermenin tam zamanı – umarım sonsuza kadar! Güneş ilişkileriyle ilgili yedinci evinizdeki Venüs ve güneş enerjisiyle ilgili on birinci evinizdeki Satürn ile, bu kişinin o kişi olabileceğini fark etmenizi sağlayan biriyle bir tartışma yaşayabilirsiniz – özellikle de daha topraklanmış bir doğası varsa veya biraz daha yaşlıysa. ve daha akıllı. Çevrimiçi buluşma bugün sizin için oldukça iyi parlıyor, bu nedenle bir uygulama veya ağınız aracılığıyla tanıştığınız biriyle bir toplantı ayarlayın ve önümüzdeki aylarda ve yıllarda kendinizi nerede gördüğünüzü tartışın.


Boğa Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hükümdarınız Venüs bugün tatlı bir hizalama yapıyor, Boğa. Bu, özellikle romantizm bölümünde başarılı olacağınız anlamına gelir! Aşk ve güzellik tanrıçamız, uzun ömür gezegeni Satürn’e elini uzatırken, değer verdiğiniz birine uzun vadeli veya sonsuza kadar bağlı kalmaya hazır olabilirsiniz. Mantıklı ve pratik olun, aynı zamanda sevecen ve açık olun. Bugün kabul ettiğiniz herhangi bir şey, ruh eşi birliğinin büyümesine yol açabilir. Bekarlar, bir ilişki arayan ve omuzlarında sağlam bir kafa olan biriyle bir toplantı ayarlamalıdır.


İkizler Burcu

14 Ekim 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınız için büyülü bir gün bugün sizi bekliyor İkizler. Gerçek aşk, romantizm ve flört ile ilgili güneş beşinci evinizdeki Venüs, görev yöneticisi Satürn ile uyumlu bir şekilde hizalanırken ekstra göz kamaştırıyor. Bu, özellikle önemsediğiniz birine ciddi bir taahhütte bulunmanız veya söz vermeniz için iyiye işarettir. Mevcut ilişkiler daha fazla bağ ve istikrarın tadını çıkarabilir. Bekarsanız, uzun vadeli bir şey arayan müstakbel bir talip ile bir randevu ayarlayın. Güvenilir, pratik ve destekleyici birini cezbetmek şu anda oldukça mümkün. Bu ağır etkiyi boşa harcamayın. Aşk hayatınızın gelişmesine ve büyümesine izin verin.


Yengeç Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hangi sözleri vermek istediğinizi düşünün, Yengeç. Bugün, aşk ve güzellik gezegenimiz Venüs, solar sekizinci yakınlık evinizdeki Satürn ile güzel bir açıyla bağlantı kuracak. Bu, partnerinizle birbirinize sevgi ve ilgi göstererek rahat vakit geçirmek için harika bir an olabilir. Ekip olarak yapmak istediğiniz planları tartışırken mum ışığında bir akşam yemeğinin veya biraz sarılmanın tadını çıkarın. Bekarlar için bu, olası bir talip ile samimi ve duygusal ihtiyaçlarınız hakkında sessiz bir konuşma yapmak için harika bir an olacaktır.


Aslan Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün senin için ekstra özel bir gün Leo. Venüs, ilişkilerle ilgili güneş yedinci evinizdeki Satürn ile mükemmel bir şekilde hizalanacak. Bu, önemli olanınızın planlar ve içten düşüncelerle ilgili bir konuşmayı gündeme getirdiği an olabilir. Hatta şimdi veya önümüzdeki haftalarda bazı yeni seyahat fikirlerini tartışabilirsiniz. Bekarlar için bu, ağınızdaki veya sosyal çevrenizdeki birinin sizin için mükemmel bir eş olduğuna dikkat çekerek sizi etkileyebilir. Bugün bir taahhütte bulunmanıza veya söz vermenize yardımcı olabilir. Çok özel ve büyüleyici hislerin tadını çıkarın.


Başak Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs ve Satürn bugün bağlantı kurarken, kendinizi ciddi hissedecek ve bağlılığa odaklanacaksınız, Başak. Partnerinizle uzun vadeli planlar yapmak, hatta taşınmayı, nişanlanmayı veya “yapıyorum” demeyi tartışıyorsanız, bu özellikle iyi olabilir. İlişkinizin nasıl büyümesini istediğinizi düşünün ve şimdi tartışın. Bekarlar, kendilerinden biraz daha büyük veya farklı bir yaş grubundan biriyle çıkarak bu enerjiyi kullanabilirler. Çıkma konusunda pratik ve muhafazakar birini arayın, çünkü bu sizin ruh eşiniz olabilir. Bu sefer birbirinizi daha net göreceksiniz.


Terazi Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün aşk için muhteşem bir gün, Terazi. Hükümdarınız, yardımsever Venüs, güneşe ait ilk kimlik evinizin içinden şarkı söylüyor. Romantizmle ilgili güneş enerjisiyle ilgili beşinci evinizi gezen Satürn ile bağlantı kurar. Bekarlar aniden olgun biriyle tanışabilir, hayatlarını birlikte geçirebilir ve ayrıca masaya çok şey getirir. Hatta sizi desteklemeye yardımcı olabilirler. Adanmış Teraziler, bu canlandırıcı havayı, ortaklarıyla uzun vadeli planları tartışmak için oturarak da paylaşabilir. Ekip olarak nerede olduğunuzu ve nereye gitmek istediğinizi değerlendirin.


Akrep Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, ilişkilerinizde daha fazla istikrar ve güç için hazırlanın. Bugün Venüs, size tatlı ve istikrarlı bir sevgi getirmek için Cupid’in melek filosunu görevlendirecek. Bugün Satürn ile bağlantı kurarken, kalpteki tutkularınız ve duygularınız hakkında pratik hissedeceksiniz. Bu, uzun vadeli düşünmek ve eşinizle şu anda nerede olduğunuzu ve hala nereye gitmek istediğinizi tartışmak için harika bir an. Taşınmanın veya yaşam alanınızı düzeltmenin zamanının geldiğine bile karar verebilirsiniz. Bekarlar, temelli ve pratik olan ve yıldızlara ulaşırken onları destekleyebilecek birini aramalıdır.


Yay Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar senin için hizalanıyor, Yay. Tatlı ve yardımsever Venüs, arkadaşlıklar ve çevrimiçi flört ile ilgili güneş onbirinci evinizi geziyor ve bugün, güneş üçüncü iletişim evinizdeki Satürn’ü baştan çıkarıcı bir şekilde gözetleyecek. Bu, eşinize önemli bir taahhütte bulunmanın veya söz vermenin zamanı olabileceği anlamına gelir – bu, taşınmaya karar vermek, bir sonraki adımı atmak veya hatta evliliği tartışmak olabilir. Planlarınızı tartışırken aklınız net olacak. Bekarlar, sağlam ve pratik bir akla sahip birini arayarak da bu enerjiyi yakalayabilirler. Sonunda kafanız bulutlarda yüzerken sizi yerde tutabilirler.


Oğlak Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kesinlikle bayılacaksınız Oğlak. Aşk ve güzelliğin tanrıçası gezegeni Venüs, hükümdarınız Satürn ile bağlantı kuracak. Gezegensel koruyucunuz bir başkasıyla iyi niyetle etkileşime girdiğinde, iki kat zevk ve şans elde edersiniz. Bugün, bu iki yıldız bağlantı kurarken, ilişkilerinizde mantıklı ve derin olmaya çekildiğinizi hissedeceksiniz. Mevcut sendikalar daha yakın bir bağ ve uyumun tadını çıkaracak. Son zamanlarda stres olduysa, enerjinin değişip netleştiğini izleyin. Partnerinizle uzun vadeli planlar yapmak için titreşimi kullanın. Sonsuza kadar tutulacak bir söz yaratıldı.


Kova Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantizm ve ilişkiler için muhteşem bir gün senin için geldi Kova. Merkez sahne alacaksın! Sevgi ve cazibe tanrıçası gezegeni Venüs, tüm yıl boyunca burcunuzu gezen yardımcı yöneticiniz Satürn’e uzanıyor. Birbirlerini mutlu bir şekilde selamlamaları, tüm ortaklık ve flört konularına güç katacaktır. Adanmış Kovalar, bu enerjiyi uzun vadeli planlar yaparak veya katılımı tartışarak daha da güçlü bir uyum oluşturmak için kullanmalıdır. Bekarsanız, omuzlarında sağlam bir kafası olan ve ayakları yere sağlam basan biriyle bir görüşme ayarladığınızdan emin olun.


Balık Burcu

14 Ekim 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkileriniz için özellikle tatlı bir gün geldi, Balık. Gökyüzündeki aşk ve evliliğin doğal hükümdarı Venüs, altın elini gökyüzündeki Satürn’e uzatacak. Bu, bağlantıları geliştirmek ve onlara daha fazla istikrar ve güç getirmek için iyiye işarettir. Halihazırda bağlıysanız, birlikte oluşturmak istediğiniz uzun vadeli planları veya ekip olarak sonraki resmi adımları ne zaman atmak istediğinizi tartışın. Bekar ve flört ediyorsanız, sizden biraz daha köklü ve daha olgun olabilecek biriyle tanışmak için bu hayırlı bir tarih olacaktır. Bu bağlantı bir ruh eşi ilişkisi olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.