Günlük Aşk Burç Yorumları 13 Ekim 2022

13 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 13 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Artık yıldızların arasından çöp titreşimleri geçiyor, Koç. Muhtemelen dün hala devam ettiğini hissettin. Bunun nedeni, gezegensel yöneticiniz olan güçlü Mars’ın, solar üçüncü evinizdeki iletişimde cızırdaması ve solar on ikinci evinizdeki zehirli Neptün ile çarpışmasıdır. Bugün gittiğiniz her yerde dedikodu, iftira ve sırlar, muhtemelen kişisel veya romantik hayatınıza yönelik olarak ortalıkta dolanıyor. Tekneyi sallamayın veya tencereyi karıştırmayın. Bekarsanız, drama, hastalık veya kalp kırılmasına yol açabileceğinden bir ilişkiye atlamayın. Her ne pahasına olursa olsun bundan kaçının.


Boğa Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sinir bozucu enerji dün oluşmaya başladı ve bugün de devam edecek, Boğa. Bunun nedeni, seks ve tutkunun kırmızı gezegeni olan güçlü Mars’ın zehirli Neptün ile kozmik bir savaşta olması ve döndüğünüz her yere olumsuzluk yaymasıdır. Aniden, sizin, karakteriniz veya kişisel veya romantik yaşamınız hakkında söyleyecek iyi bir şeyi olmayan arkadaşlarınız veya sosyal medyadaki kişiler tarafından hedef alındığını hissedebilirsiniz. Senin için en iyisini almasına izin verme. Kontrole zarar vermek için elinizden gelenin en iyisini yapın veya sadece onları engelleyin ve devam edin. İç güzelliğinizi görmeyen insanlarla kavga etmenin bir anlamı yok.


İkizler Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dün ve bugün, kozmik hava söz konusu olduğunda oldukça rahatsız edici, İkizler. Bunun nedeni, şu anda kimliğinizin ilk güneş evinizdeki – burcunuzdaki – güçlü Mars’ın, gökyüzünde dönen zehirli Neptün tarafından zehirlenmiş olmasıdır. Bu, potansiyel olarak genel imajınız veya kişisel ya da romantik yaşamınız etrafında başkaları tarafından hedef alındığını hissetmenizi sağlar. Dedikodu, skandal, iftira ve aldatma, asit yağmuru gibi üzerinize yağabilir. Dramayı beslemeyin. Bunun yerine, ayrılın ve daha iyi bir insan olun. Fırtınaları sakinleştirmek için kullanabileceğiniz daha iyi enerji sizi bekliyor. Artık kazanan bulunamayacak.


Yengeç Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ufukta fark ettiğinizde dramdan uzak durma eğilimindesiniz, Yengeç. Sezginiz, yolunuzun nereye gittiği konusunda içgüdüsel rehberlik toplamanıza izin verir. Ancak dün başlayan ve bugün damlayan enerji çok kalın bir sisin içinde yürümek gibi olacaktır. Seks ve sürüş gezegeni Mighty Mars, güneşteki on ikinci sırlar, karma ve gizli düşmanlar evinizi ısıtıyor. Gökyüzündeki kızgın bir Neptün’den bir hastalığa yakalanacak. Bu, şu anda çok zarar verici bir özel ilişkinin ortaya çıkmasını sağlar. Kötü bir şey yaptıysanız – örneğin bir ilişki – şimdi fısıltılar patlayabilir. Olumsuz herhangi bir şeyin cazibesine kapılmayın.


Aslan Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şimdi önünüzde çok zorlu bir enerji var, Leo. Bunun nedeni, seks ve sürüş gezegeni olan güçlü Mars’ın arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan güneş on birinci evinizin göklerinde huysuz olmasıdır. Güneş sekizinci yakınlık evinizde öfkeli bir Neptün ile kılıçları çarpışacak. Bu, ağınızdaki biriyle, özellikle sırlar, yakınlık veya cinsellik konusunda drama yaratır. Birinin gücendiği bir şey yaptıysanız, şimdi kan kaybedebilirler. Onların olumsuzluklarıyla meşgul olmayın. Özellikle daha iyi kozmik hava gelene kadar daha yüksek zemini almak en iyisidir.


Başak Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dikkat, dikkat, dikkat, Başak. Drama zincirlerine takılmayın. Dün, muhtemelen bugün de yankılanmaya devam edecek bazı zorlu kozmik titreşimlerin başlangıcını hissetmişsinizdir. Seks, sürüş ve tutku gezegenimiz Mighty Mars, güneş ortaklığıyla ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde huysuz bir Neptün ile çatışacak. Bu, genel imajınız ve ilişkilerinizin etrafındaki dramanın artık elinizin altında olmasını sağlar. İnsanların sizin veya diğer sevgiliniz hakkında pek çok korkunç fikri olabilir, ancak yapılacak en iyi şey canavarı şimdi beslememek. Bunun yerine fişi çekin, fırtınaların geçmesine izin verin ve ileride daha iyi hasar kontrolü dönemleri olduğunu bilin.


Terazi Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünüzde tuhaf ve kafa karıştırıcı bir enerji var, Terazi. Bunun nedeni, seks, dürtü ve tutkunun kırmızı gezegeni olan güçlü Mars’ın, gökyüzündeki sanrı gezegeni Neptün’ün zehirli atıklarıyla şiddetli bir şekilde çarpışmasıdır. Bu enerji özellikle dün telaffuz edildi, ancak bugün hala oyalanacak. Şüphe, aldatma, yalanlar ve skandal her köşede olabilir. Hatta şu anda özellikle zayıf, güvensiz veya cesareti kırılmış hissedebilirsiniz. Herhangi bir şeyden suçluysanız, şimdi oldukça güçlü bir şekilde size musallat olmak için geri gelebilir. Önümüzdeki daha parlak günlere bakarken bu olumsuz hislere kapılmamak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Akrep Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, bugün büyük bir skandalın önüne geçebilir. Seks ve tutku gezegeni güçlü Mars, güneş enerjisiyle ilgili sekizinci yakınlık evinizde cızırdadıkça, gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizde dönen zehirli bir Neptün ile kılıçları çaprazlayacak. Radarın altında kalan bir şey varsa skandal, drama ve aldatma şimdi ortaya çıkabilir. Şimdi herhangi bir bağlantıya veya ilişkiye kapılmayın. Bunu yaparsanız, kendilerini baharatlı ve maceracı hissedebilirler, ancak sonunda sizi hastalığa, felakete ve yıkıma götürürler. Bütünlüğünüzü bulun ve günaha engel olun.


Yay Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük karanlık bugün gökleri tüketiyor, Yay. Bu enerji aslında dün gelmeye başladı ama bugün de oyalanacak. Seks, tutku ve sürüş gezegeni olan güçlü Mars, ilişkilerle ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde birkaç santim ileri giderken, sarhoş bir Neptün ile çatışacak. Bu, özellikle aile ve ortaklıklar açısından, dramanın her köşenin arkasında olmasını sağlar. Gelecekte size daha fazla acı ve zorluk getireceğinden paranoyak, kıskanç veya intikamcı davranışlarda bulunmayın. üzerinde yüzmeye çalışın.


Oğlak Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu şekilde kötü bir şey geliyor, Oğlak. Kırmızı seks, tutku ve sürüş gezegenimiz güçlü Mars, gökyüzünde cızırdayarak, huysuz bir Neptün ile çarpışacak. Bu, kendinizi son derece zayıf, güvensiz ve her şekilde havanın altında hissetmenizi sağlar. Bu enerji dün gelmeye başladı ama bugün de fısıldamaya devam edecek. Fişi prizden çekmeye çalışın, uyuşturucu, alkol veya bağımlılık yapan davranışlarda bulunmayın ve kendinize dinlenmek için yer ve zaman verin. Bu fırtınayı atlatırsanız çok daha güzel günler sizi bekliyor. Yolda kayalar dursa da nehir gibi akar.


Kova Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, bugün yüzleşmeniz gereken çok rahatsız edici ve zorlayıcı bir enerji mevcut olacak. Bu enerji aslında dün gelmeye başladı ama aynı zamanda önünüzdeki yolunuzu da tüketecek. Bunun nedeni, seksin, tutkunun ve dürtünün kırmızı gezegeni olan güçlü Mars’ın şimdi gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan beşinci güneş evinizde dönüyor olmasıdır. Ne yazık ki, öfkeli bir Neptün ile kavga edecek ve başkalarıyla ilişkiler söz konusu olduğunda öz değer veya adaletsizlik konusunda tetiklenmiş hissetmenizi sağlayacak. Olumsuz tepkiler yaratacak hiçbir şey yapmayın.


Balık Burcu

13 Ekim 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün yağmurluk olmadan fırtınaya girme, Balık. Gezinmeden önce zorlu enerji sunuluyor. Ev, aile ve aileden oluşan dördüncü güneş evinizde yörüngede dönen Mighty Mars, kimlikle ilgili ilk güneş evinizdeki gezegensel yöneticiniz Neptün ile çatışacak – burcunuz. Partnerinizle veya akrabalarınızla drama ve çatışma, yaptığınız veya yapmadığınız bazı eylemler konusunda öfkeli oldukları için bugün ortaya çıkabilir. Tekneyi sallamayın. Herkesin kendini daha iyi hissettiği daha iyi günler için sohbetleri masaya yatırmayı kabul edin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.