Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Ekim 2022

12 Ekim Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 12 Ekim Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük bir güne hazır ol, Koç. Kozmik habercimiz, zihinsel Merkür, ilişkilerle ilgili güneş yedinci evinizde sizden gökyüzünde parıldayacak ve şu anda kimlikle ilgili ilk güneş evinizde yörüngede dönen güçlü Jüpiter, Büyük Benefik ile doğrudan bağlantı kuracak. Zihninizin, enerjinizin ve ruhunuzun hayattan daha büyük olduğunu, yepyeni alemlere ulaştığını hissetmeye hazırlanın. Önemli olanınızla birlikte büyük ölçekli planlar ve fikirler hazırlayın. Her ikiniz de ölçekleyebileceğiniz yeni zirvelerle ilgilendiğinizi hissettiğiniz için, anın kahkahasını ve iyimserliğini kucaklayın.


Boğa Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün sizi büyük hayaller kurmaya ve kalıpların dışında düşünmeye teşvik edebilecek coşkulu bir ruh haline hazırlanın, Boğa. Kozmik habercimiz olan Zihinsel Merkür, şu anda bilinçaltınızın on ikinci güneş evinizde dönen Büyük Faydamız olan kudretli Jüpiter’den gökyüzünde titrer. Kişisel veya romantik yaşamınızı iyileştirmenin yolları konusunda aniden enerji ve ilham hissedebilirsiniz. Sezgileriniz şu anda oldukça güçlü olacak, bu yüzden içgüdülerinizi dinlemeyi unutmayın. Kalbinizi evrene açın, mesajların akmasına izin verin ve bir umut duygusuyla yol alın.


İkizler Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Parıldayan yıldız tozu bugün rüzgarda dans ediyor İkizler. Gezegensel yöneticiniz, kozmik habercimiz, zihinsel Merkür, gerçek aşk, romantizm ve flörtün beşinci güneş evinizde dönüyor ve Büyük Faydamız ve genişleme, şans ve servet gezegeni Jüpiter’e gülümseyecek, şimdi dönüyor. umutların ve hayallerin güneş onbirinci eviniz. Kalbinizle ilgili konularda zihninizde, ruhunuzda ve bedeninizde vecd ve öfori akışı hissedebilirsiniz. Bekarsanız, size macera duygusu aşılayan biriyle ani ve şaşırtıcı bir tanışma yaşayabilirsiniz.


Yengeç Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz Zihinsel Merkür, güçlü Jüpiter, Büyük Faydamız ve bugün mucizeler ve şans gezegeni Yengeç ile neşeli bir dansta bağlantı kuracak. Artık kişisel veya romantik yaşamınızı nasıl iyileştirebileceğiniz konusunda büyük düşünceleriniz olabilir. Kalp meseleleriyle ilgili ani kavrayışlar ve ifşaatlar size yıldırım gibi çarpabilir. Bekarsanız yeni insanlarla tanışmaya açık olduğunuzdan emin olun – benzer ilgi alanlarına sahip insanlar arasında dolaşın. Yeni bağlantılar arıyorsanız, çevrimiçi flört bugün de yararlı bir araç sağlayabilir. Kahkaha, mizah ve canlandırıcı diyalogun tadını çıkarmak için kozmik şansı kullanın.


Aslan Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kozmik habercimiz olan Zihinsel Merkür, bugün kısa mesafeli seyahatinizin üçüncü güneş evinizde bir jig yapıyor ve güçlü Jüpiter, Büyük Faydamız ve şimdi güneş dokuzuncu genişleme evinizde ikamet eden mucizeler gezegeni ile mükemmel bir ritimde bağlantı kuracak. , Leo. Seyahat ve macera bugün oyunun adı! İster tek ister bağlı olun, rutininizi renklendirmenin ve ana üssü geride bırakmanın zamanı geldi. Kendinizi ortaya koyduğunuzda ve hangi yeni ufukların beklediğini gördüğünüzde romantizm, flört ve kahkaha filizlenecek. Hızlı bir gezi rezervasyonu yapın veya şehirdeki lezzetli bir restorana gidin.


Başak Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Para, varlıklar ve yatırımlarla ilgili coşkulu haberler sizi ve bugün diğer önemli olan Başak’ı şaşırtabilir. Gezegensel yöneticiniz, zihinsel Merkür, şu anda güneş enerjisiyle ilgili ikinci mali evinize enerji veriyor. O, şu anda güneş sekizinci evinizde dönmekte olan, Büyük Fayda ve genişleme ve refah gezegenimiz olan güçlü Jüpiter ile bağlantı kuruyor. Refah ve zenginlik, onları bir sihirbazın şapkasından çıkarıyormuşsunuz gibi görünebilir! Para kazanmanın, yatırım yapmanın veya paranızı daha da ileri götürmenin ve ikiniz için daha çok çalışmanın yollarını düşünün. Sadece çok hızlı ve çok sert savurganlık yapmayın. Kendini kaptırabilirsin.


Terazi Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün muhteşem, ışıltılı enerjiye hazır olun Terazi. Zihinsel Merkür, kozmik habercimiz, güneşteki ilk kimlik evinizden – burcunuz – üzerinden atlamasına devam ederken, güneş ortaklıklarının yedinci evinde gökyüzünde size gülümseyen güçlü Jüpiter ile bağlantı kuracaktır. Bekarsanız, parlak bir kişiliğe ve muhteşem bir mizah anlayışına sahip biriyle tanışabilirsiniz, bu yüzden kendinizi dışarı çıkardığınızdan emin olun. Bağlıysa, muhtemelen tek arkadaşınızla ilgi çekici ve canlı sohbetler yapacaksınız. Kendinizi bir komedi programı, film veya podcast ile eğlendirmeyi düşünün.


Akrep Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyüleyici bir günü kucaklayın, Akrep. Kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güneş on ikinci sezgi ve bilinçaltı evinizde döner ve güçlü Jüpiter, Büyük Yararımıza ve umut gezegeni ile bağlantı kurar. Ani zihinsel ifşaatlar ve atılımlar, yoktan var olmuş gibi kendini gösterebilir. Dikkat edin ve evrenin kişisel ve romantik yaşamınız hakkında size ne söylediğini dinleyin. Artık her zamankinden çok daha uyumlu olduğunuzu hissedebilirsiniz. Büyük hayaller kurun ve sevilmeye layık olduğunuzu bilin. Onu bulmanın en önemli yolu, masaya çok şey getirdiğini bilmektir.


Yay Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün canlandırıcı enerjiye hazır olun, Yay. Zihnin kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, güneş onbirinci umut evinizden göklere bağıracak ve şu anda beşinci güneşinizde ikamet eden Büyük Fayda ve neşe gezegenimiz olan tek ve güçlü Jüpiter tarafından duyulacak. gerçek aşk, romantizm ve flört evi. Şimdi çok fazla şans ve fırsat sizi destekliyor! Bekarsanız, çevrimiçi flört yoluyla biriyle tanışabilir veya arkadaşlarınızla tanışabilirsiniz. Birleştiyseniz, arkadaşlarınızla ve sevgilinizle sevimli bir sosyal etkinlik planlayın. Herkesin morali yüksek olacak.


Oğlak Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihinsel ve iletişim gezegenimiz zihinsel Merkür, bugün yukarıdaki göklerde dans ederken, güçlü Jüpiter, Büyük Faydamız ve mucizeler ve genişleme gezegeni Oğlak ile wow’u pow edecek. Kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda büyük düşünmeye hazır olun! Kendinizi özlemle hayal kurarken ve kalbinizin arzularını takip etmenin yollarını hayal ederken bulabilirsiniz. Zaten bağımlıysanız, bu muhteşem enerjiyi evde bir masa oyunu veya video oyunu oynamak için kullanın ya da sadece büyüleyici ve ilgi çekici bir şov yapın. Şu anda sihrin tadını çıkaracaksınız.


Kova Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihinsel Merkür, kozmik habercimiz ve zihnin gezegeni, güneş dokuzuncu genişleme evinizden kayarken, şimdi güneş üçüncü seyahat eviniz Kova’da yörüngede dönen Jüpiter’i beşlik çakacak. Bu muhteşem enerjiyi bir yolculuğa çıkmak veya gelecek aylar için bir plan yapmak için kullanmayı düşünün. Uçuşlar, oteller veya varış noktaları için fırsatlar arayın. Büyük düşünmeye ve kendinizi şımartmaya istekliyseniz, şaşırtıcı maceralar sizi bekliyor. Bekarsanız, bu enerjiyi arkadaşlarınızla veya ailenizle bir gezi planlamak için kullanmayı da düşünün. Yolda bir ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz.


Balık Burcu

12 Ekim 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün büyük ikramiyeyi vurmuş gibi hissedebilirsin, Balık. Güneş sekizinci yakınlık evinizdeki Zihinsel Merkür, şimdi güneş ikinci evinizde dönmekte olan Daha Büyük Faydacımız Jüpiter’e öpücükler gönderecek. Yakınlık, kırılganlık, duygusallık ve cinsellik, yaşamınızda ve ilişkilerinizde vurgulanacak. Kalpten kalbe konuşmayı veya hatta yakın ve kişisel olmanın seksi ve ışıltılı yeni yollarını tartışmayı düşünün. Yıldızlar böylesine neşeli bir ruh halindeyken, siz de aynı zihniyet ve mizacını benimseyebilirsiniz! Anı yaşayarak sihri kucaklayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.