Boğa Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Boğa burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Daha Pazartesi ve şimdiden bazı tuhaf güç mücadeleleri patlak verdi. Bazı insanlar çok dramatik! Bununla savaşmak istediğini hissediyorsan, belki yeniden düşünmelisin. Bu, geldikleri kadar çabuk kaybolan saçma sapan küçük alevlenmelerden biridir. Neden durumu ağırlaştıralım? Bunun yerine, yaşadıklarınızı bazı arkadaşlarınızla paylaşın. Göğsünden çıkar. Dışarıya çıkardığınızda sizi çok fazla aşağı çekmez ve hafta sonunu (özellikle Pazar günleri) eğlenerek geçirebilirsiniz.


Boğa Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mutluluğu öne çıkarıyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Bu eski kutlama, bitişler ve geçmişe veda etmekle ilgilidir. Kova enerjisinden faydalanmak ve durumu işaretlemek için biraz farklı bir şey yapmak isteyebilirsiniz. Boğa, geçmişini, istenmeyen duygularını ve kötü alışkanlıklarından kurtulmak için bir tören yapmayı düşün. Bırakmak istediklerinizi yazmak ve kağıt parçasını gömmek için bir yer bulmak isteyebilirsiniz. Bu bir parkta veya kendi arka bahçenizde olabilir. Zor bir ilişkinin sonunu ya da geçmişinizden utanç verici bir anı kutlarken küçük bir tören düzenleyebilirsiniz. Şimdi bitti ve bitti. Özgürsün.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve ilişkiler eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Geçmişinizden birileri hakkında düşünceleriniz olabilir. İsimleri hemen aklınıza gelebilir. Boğa, ikiniz arasında bir enerji kablosu olup olmadığını merak edebilirsiniz. Sizi neyin birbirine bağladığını düşünün ve onlara bu enerji kablosuyla bir mesaj gönderebilirsiniz.


Boğa Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Boğa, bu hafta iş ve parayla ilgili ana önceliklerinizi gözden geçirin. 30 Ekim Pazar günü Mars istasyonları İkizler burcunda geri gittiğinde para meseleleri çıldırmış bir şekilde durma noktasına gelebilir. Fazladan para kazanmak için neler yapabileceğiniz, nelerden yararlanmanız gerektiği, son dakika harcamalarını nasıl tahmin edeceğiniz konusunda zihninizin dönmesini bekleyin, ve bütçenizin sorumluluğunu nasıl üstleneceğiniz.

Neyse ki, Mars gerilemesi, zihinsel dikkatinizi, finansal olarak daha fazla olmasa da eşit derecede başarılı olabilecek farklı çıkışlara yönlendirebilir. Ardından birkaç gün sonra, Kova burcundaki ilk dördün döneminde iş alanınızda parlamanızı sağlayacak eşsiz bir fırsatla ilerlemeye hazır olabilirsiniz. Davulunuzun ritmine göre ilerleyebilmeniz için alışılmadık bir şeyi eğlendirme korkularından vazgeçin!

2 Kasım Çarşamba günü Akrep’teki Venüs burcunuzda Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde, haftanın geri kalanı profesyonel düzenlemelerinizi yeni bir perspektife sokacak. Bununla birlikte, güç mücadeleleri, takıntı, kıskançlık ve kargaşa, yaygaraya değmez. Güçlendirici profesyonel ilişkileri ve düzenlemeleri eğlendirmelisiniz!


Boğa Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başındaki titreşimler, yüksek stres seviyelerine veya endişeli hissetmeye neden olabilir. Bu nedenle, kendinize karşı son derece nazik olmanız ve iyileşmek için ihtiyacınız olan alanı ayırmanız önemli olacaktır. Otuzuncu, ay burcunuza girdiğinde bir değişim getirecek ve tekrar kendiniz gibi hissetmenize yardımcı olacak.

Romantik yolculuğunuzda ilerlemenizi engelleyen geçmişten gelen herhangi bir romantik acı varsa. Küçük değişimler, yolun aşağısında daha anlamlı bağlantılara dönüşebilir, bu nedenle kimin görüştüğüne dikkat etmek isteyeceksiniz. Venüs ayrıca bu gün Uranüs ile faydalı bir bağlantı paylaşacak, bu da aşkın beklenmedik ve heyecan verici şekillerde tezahür edebileceği anlamına geliyor. Önümüzdeki hafta güneş burcunuzda ay tutulması yaklaşırken, kaderin bağlantılarını ve yolunuza çıkan her şeyi kucaklamanın tam zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.