Boğa Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Boğa burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, aklından geçen bu değildi. Bunun bitmiş bir anlaşma olacağını düşündün. Anlaşılan tuhaf bir güç mücadelesi işleri zorlaştırıyor. Neden herkes dramayı bu kadar çok seviyor? Bunu olması gerekenden daha büyük bir baş ağrısına dönüştürdüklerinin farkında değiller mi? Onlarla mantıklı konuşmak sana puan kazandırmayacak, en azından şimdi değil. Hafta ortasına kadar hava atmak için bir arkadaş bulun. Göğsünüzden çıkardıktan sonra, bir sonraki hamlenizi strateji haline getirebileceksiniz. En çekici özelliklerinizden biri, en çılgın durumlarda sakin ve çekici olma yeteneğinizdir ve bu, Cuma günü ve hafta sonu boyunca belirginleşir.


Boğa Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, Terazi burcunun kişisel felsefeyi yöneten, haritanızın sektörünü harekete geçirmesiyle başlar, bu da romantik olarak aramadan önce ruhsal olarak duygusal tatmin aramanız gerektiği anlamına gelir. Yay burcu sizden öz-sevgi ve sağlıklı sınırlar uygulamanızı istediğinden, bu titreşimler özellikle dokunaklı olacaktır. Şu anda içeri girmek, romantik yolunuza netlik getirmenize yardımcı olabilir, bu nedenle, kendinizi düşünmek için sessiz bir zamanda kendinizi şımartma konusunda kendinizi kötü hissetmeyin.

İletişimsel Merkür gerilemesi tutkulu Mars ile küçük bir bağlantı kurduğunda ciddi bir hareket göreceksiniz. Bu kozmik iklimin oyunlara tahammülü yok ve insanlar size gerçekte kim olduklarını gösterecekler. Aşkınız beklentilerinizi karşılamıyorsa, bunu büyük bir kırmızı bayrak olarak algılamalı ve hala yapabiliyorken dışarı çıkmalısınız. Artı tarafta, eğer doğru kişiyle takılırsanız, duygusal, fiziksel ve entelektüel alemlerde işler gerçekten ısınabilir. Duygusal atılımlar tezahür edecek. Yakınlaşmayı umduğunuz biri varsa, dürüst ve şeffaf konuşmalar için yer açarken bu titreşimleri engelleri yıkmak için kullanın.


Boğa Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş yerinde kalbini takip et, Boğa!

Tutku projelerinizdeki kaos, 2 Ekim Pazar günü Merkür istasyonları Başak burcuna geçtiğinde kesinlikle yok olacak. Hatta yetenekleriniz, becerileriniz ve yetenekleriniz konusunda daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Kendinizi işinizle ifade etmek, Merkür sonrası gerileme döneminde daha kolay olacaktır. Oğlak burcundaki ilk dördün de devam ettiği için, profesyonel yolculuğunuzda neler olacağı konusunda heyecanlı hissedebilirsiniz! İlerlemek, özellikle yolda sizi daha fazla başarının beklediğini bildiğinizde kolayca gelir. Haftanın ilerleyen saatlerinde, Merkür Başak’ta Plüton’u Oğlak’ta geri giderken, yolculuğunuzun bir sonraki adımı hakkında size perspektif veren, ufuk açıcı bir konuşma yapabilirsiniz. Dünyevi üçgen, ilerlemek için neye ihtiyacınız olduğu veya ne yapmanız gerektiği konusunda size daha fazla bağlam sağlayacaktır. Ancak ertesi gün Terazi’deki güneş Kayron’un Koç’ta geri gitmesine karşı olduğu için işiniz konusunda iyimser olmanız önemlidir. İşyerinde bazı sorunlara neden olmaktan kaçınmak için iç hayal kırıklığınızı veya kargaşanızı ele alın.


Boğa Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, işleri bir araya getiriyorsunuz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ve eğitim evinizde ikinci bir dördün var. Bugün, her şey planlarla ilgili. Fantezi özelleştirilebilir bir gösterge panosuyla çevrimiçi işbirliği yapmanıza izin vermek için hedeflerinizi bir iş akışı yönetimi platformuna koyuyor olabilirsiniz veya eski moda gidiyor ve bunu bir elektronik tabloya yerleştiriyor olabilirsiniz. Atlamaya neredeyse hazırsınız (takviminize bağlı son tarihlerle ana hatlarıyla belirtilen tüm adımları tamamladıktan sonra). Boğa, bu, bir süredir yaptığınızdan daha büyük bir projeyle başa çıkmanıza izin verecek.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi’deki güneş ve sağlık ve esenlik eviniz, kendi Boğa burcunuzda Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Kuzey Düğüm, Ocak ayından beri burcunuzda seyahat ediyor ve size fiziksel benliğinize nasıl bakacağınız konusunda fırsatlar ve dersler getiriyor. Bu yönüyle, işleri biraz değiştiriyor olabilirsiniz. Boğa, bu yeni bir egzersiz rutini denediğiniz, yeni bir beslenme planı uyguladığınız veya uyku programınıza baktığınız anlamına gelebilir. Bu yönüyle ilgili bazı zorluklar vardır, bu nedenle herhangi bir yeni fiziksel aktiviteyi yavaş yavaş yapın, böylece sonunda bir kas çekmezsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.