Boğa Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Boğa burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Basın bülteni gönderin! Şu anda güçlü hislerin var, neden onları saklıyorsun? İlişkiler söz konusu olduğunda, hafta başladığında tutku artacak ve dikkatli olmazsanız kendinizi kıskanç hissedebilirsiniz. İyi olan şey, bu sahiplenmenin (normalde kötü bir şey) daha derin bir bağlantıya (bu durumda iyi bir şey) yol açabilmesidir. Haftanın sonuna doğru risk almaktan kaçının. Şu anda herkesin pantolonunu çekebilirsin (mecazi olarak), bu yüzden popülerliğinin tadını çıkar ve işleri kolaylaştır. Bu hafta sonu, ufkunuzu genişletmek için planlar yapın. Dışarı çıkıp kendinize biraz aydınlanma sağlamalısınız.


Boğa Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Akrep güneş tutulması, cinsel çekiciliğinizle yeniden bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman olan 23 Ekim’de gerçekleşecek. Bu kozmik iklim, işleri bir sonraki seviyeye taşımanıza da yardımcı olabilir, bu nedenle ufukta gizlenen aşk çıkarlarıyla biraz daha derine inmekten korkmayın. Son zamanlarda hayalini kurduğunuz fantezilere takılmamaya çalışın. Pratiklik şu anda önemli. İşlerin nasıl olması gerektiği hakkında düşünmek için ne kadar çok enerji harcarsanız, işlerin gerçekte nasıl olduğuyla uğraşırken o kadar az takdir edersiniz.

Haftanın gümüş astarı, tutkularınızı kucaklıyor olmanızdır. Oldukça uzun bir süre için soğukkanlılık, bu, arzularınızın görülmesine ve duyulmasına izin verebileceğiniz, ancak eşinizdir. Anahtar, kendinize ve başkalarına karşı dürüst olmaktır. Gerçek olun ve gücünüze sahip olun.


Boğa Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta kime ve neye söz vereceksin, Boğa? 23 Ekim Pazar, güneş ve Venüs karşı burcunuz olan Akrep’e girerken Satürn doğrudan Kova’da dururken oldukça meşgul görünüyor. Artık Satürn doğrudan olduğuna göre, kariyer yolunuzu sürdüren benzersiz yapı ve sorumluluklarla kendinizi hizalamaya hazır hissedebilirsiniz. Hatta bireyci bir otorite figürü olarak tanınabilirsiniz.

Bu arada, Akrep’teki güneş ve Venüs, ne taahhüt etmek istediğinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Ortaklar, müşteriler, fırsatlar, sorumluluklar, sözleşmeler ve daha fazlası kapmak için hazır! Bununla birlikte, korkunç Akrep enerjisi, bağlı olduğunuzda hepinizin içinde olduğunuzu gösterir, bu yüzden akıllıca seçim yapmak isteyebilirsiniz.

Akrep burcundaki parçalı yeni ay tutulması birkaç gün sonra gerçekleştiğinden, yeni bir ortaklıklar ve anlaşmalar döngüsünün şaşırtıcı ama aynı zamanda kadere bağlı şekillerde geliştiğini göreceksiniz. Tutulma öngörülemeyen bir enerji getirdiğinden, tutulma sırasında tezahür etmekten kaçınmak en iyisi olabilir. Bu tutulmanın ardından profesyonel taahhütleriniz ve iş ilişkilerinizle beklenmeyeni bekleyin! Neyse ki, hafta sonunda Merkür Akrep’e girdiğinde fırsatları araştırmaya ve konuşmaya başlayabilirsiniz.


Boğa Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta biraz duyusal aşırı yüklenme olabilir.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve ilişkiler evinizin Koç’taki Jüpiter ile 150’lik açı yapması ve sırlar ve gizli toplantılar eviniz ile başlıyor. Boğa, sevgilinle kasabanın kenarındaki küçük bir yerde buluşma düşüncesiyle her yerim karıncalanıyor olabilir. Gizli telefon görüşmeleri ve ileri geri giden seksi metin mesajları olabilir. Filmden fırlamış bir aşk hikayesi gibi.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve iş ve rutin eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, ev işlerinizi yapmakla hiç ilgilenmiyorsunuz. Kanca oynamak için bir gün varsa, o gün bugündür. At, bu yağmurda yürümek ve sadece su sıçramasını görmek için büyük su birikintilerine atlamak için harika bir gün. Bir kitap okumak veya eğlenceli bir video izlemek için kanepenin rahat bir köşesinde rahatlamak için iyidir. Bugün kendinize bir mola vermek için iyi bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.