Boğa Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim – 23 Ekim Haftası)

Boğa burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Ekim – 23 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 17 Ekim – 23 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sabırlı ol. Elbette, bu her zaman güvenli bir tavsiyedir, ancak bu hafta başladığında bu iki katına çıkar. Ateşli bir çatışmanın cazibesine kapılabilirsiniz (yöntemli sizin için garip bir geçiş), ancak yavaşlayın. Haftanın ortasına doğru, hem arkadaşlarınızdan hem de sadece arkadaşlıktan fazlasını isteyebilecek kişilerden çok fazla sevginin geldiğini hissedeceksiniz. Bir sürü şey oluyor (işte mi? büyük bir aşk mı? ikisi birbirine karıştı mı?) ve dikkatinizi dağıtacak şeyleri bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Hafta sona ererken, tüm gereksiz çabalara bir son vermeyi düşünün. Kendinizi şımartın ve tembel tarafınızı serbest bırakın.


Boğa Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın büyük bir bölümünde kişisel meselelerle ilgili gece yarısı yağını yakıyor olabilirsiniz. Ortaklıklarınız için zaman ayırmanız önemlidir. Randevu gecelerini ve belirli günleri birlikte ön planda tutan çiftler, her şeyin üstesinden gelebilirler. Tüm eklektik enerji haftanın büyük bir bölümünde haritanızda dolaşırken, yolunuza çıkan ani romantik gelişmeler olabilir. Bu enerji aynı zamanda son derece aydınlatıcı bazı ay aktivitelerinin varlığıyla da birleşir.

Birleştirilmiş Boğalar için, bir şapka damlasında biri için adım atmanız gerekecek. Dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerektiği için elinizden gelenin en iyisini bile gösterebilirsiniz, ancak gerçekten ayağa kalkıp sevdiğiniz kişi için orada olmaya hazır olun.


Boğa Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Dengeli bir çalışma haftası geçirmeye odaklanın, Boğa.

Güneş Terazi’de ve Venüs Terazi’de Mars İkizler’de üçgen açı yaptığında, 17-18 Ekim Pazartesi – Salı günleri arasında iş yerinizde profesyonel bir varlık olarak değerinizi ortaya koymanın zamanı geldi. kişisel bakış açısı. Bu havadar üçlüleri, özellikle başkalarıyla uyumlu ilişkiler kurarak, iş arkadaşlarınızla iş yerinizde rahat hissetmek için konuşmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, zam istemek veya hatta oldukça telafi edilen anlamlı fırsatlar aramak gibi finansal güvenlik ihtiyacınızı iletmeniz gerektiğinde de yardımcı olabilir. Bunun bir kısmı, 19 Ekim Çarşamba günü Terazi’deki Merkür Koç’ta Geri giden Kayron’a karşı çıktığında, bilinçaltı bakış açınız ve iş hayatınıza yaklaşımınız üzerinde çalışıyor. Agresif olmadan da iddialı olabilirsiniz! Haftanın sonunda, Venüs Terazi’de güneşle kavuştuğunda iş hayatınızda kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz; bu, Terazi’deki Merkür Kova’da geri giden Satürn’ü üçgen yapacağından kariyer yolunuzun bazı yönlerini gözden geçirmeye dönüşebilir.


Boğa Burcu 17 Ekim – 23 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kapıdan bir tökezlemeden sonra, yarışlara gidiyorsunuz.

Hafta, 16 Ekim Pazar günü, Güneş Terazi’de ve sağlık ve esenlik evinizin Balık’taki Neptün ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Dışarıda o kadar çok kafa karıştırıcı sağlık bilgisi var ki, bazen ne yapacağınızı bilmiyormuşsunuz gibi hissetmenize şaşmamalı. Bugün, bu belirsizlik sisli Neptün tarafından vurgulanıyor. Boğa, aynı gün güvenilir kaynaklardan çelişkili bilgiler duyabilirsiniz. Sağlık seçimlerini başka bir güne bırakmak daha iyi.

17 Ekim Pazartesi, güneş Mars’ı İkizler’de ve para evinizde üçgen açı yapıyor. Artık enerji ve aktivite bir araya geliyor ve artık nakit akışınıza katkıda bulunmaya hazırsınız. Bir ek iş üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve bu coşkulu enerji, büyük ilerleme kaydetmenize yardımcı oluyor. Boğa, bugün işteyseniz, iş yükünüzden esintiler alıyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.