Boğa Haftalık Burç Yorumları (10 Ekim – 16 Ekim Haftası)

Boğa burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 10 Ekim – 16 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 10 Ekim – 16 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İnsanlarla iyi ilişkiler kuruyorsun, özellikle Pazartesi. Mükemmel yabancılar bile cümlelerini bitiriyor. Mesele şu ki, mükemmel yabancılar için piyasada değilsin. Aşık olacağın biri için pazardasın. Emin ol o kişi geliyor. Hatta haftanın ortasında veya sonuna doğru hayatınızda kısa bir süre görünebilirler. Özellikle Cuma günleri çok iyi tanımadığınız kişiler arasında bile sosyal (sanal bile olsa) buluşmalara açık olun. Kendinizi kelimeler için bir kayıp içinde bulursanız, o tatlıyla gözlerinizi açın.


Boğa Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, enerjiniz gelgitler gibi inip çıkıyor.

Hafta 9 Ekim Pazar günü, Venüs Terazi’de ve çalışma rutinleriniz evinizin kendi Boğa burcunuzda Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç burcunda da dolunay var. Boğa, bugün neredeyse sınırsız bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Yapılacaklar listenizi hızla gözden geçirebilir ve daha fazlasını üstlenmeye hazır olabilirsiniz. Veya yeni bir proje için oldukça heyecanlı olabilir ve tüm zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Bugün, akışın içinde olabilirsiniz.

11 Ekim Salı günü Terazi burcundaki güneş, Kova burcundaki Satürn ve kariyer eviniz ile üçgen açı yapacak. Zor projeler üzerinde çalışmak için iyi bir gün çünkü sonuna kadar görmek için öz disipline sahipsiniz. Boğa, üzerinde çalıştığınız şey size kalıcı sonuçlar getirebilir, bir süpervizör tarafından takdir edilebilir veya kariyerinizde bir dönüm noktası olabilir. Bugün gereksiz işlerle zamanınızı boşa harcamayın. Bunun yerine, önemli bir şeyi başarmaya odaklanın.


Boğa Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Çalışma haftasının başlangıcı hafif, kolay ve romantik hissedecek. Bu enerji flörtleşmek ve tatlı bağlantılar için harikadır, ancak kişisel bakım ve kişisel güzellik rejimleriniz için biraz zaman ayırmanız önemli olacaktır. Manikür, yüz bakımı veya saç kesimi için geciktiyseniz, şimdi bu tür lüksleri kucaklamanın tam zamanı. Hatta diğer sevgilinize de bu tür hoşgörüleri tedavi etmeyi düşünebilirsiniz.

Romantizm bölümündeki sürprizlerin tezahür edeceği kesin. İster aşık olun, ister eski sevgilinizden haber alın ya da istenmeyen bir sevgi beyanı alın – işlerin biraz garipleşmesi için kendinizi hızlandırın. Bu kozmik iklim, ruh eşi bağlantılarını tetikleyebilir, ancak dikkatli bir şekilde ilerlediğinizden emin olmanız gerekir. Gökyüzündeki büyük Terazi enerjisi tamamen sağlıklı sınırlar belirlemekle ilgilidir, bu nedenle kalp meseleleri söz konusu olduğunda fazladan bir zap hissedebilirken, tüm kartlarınızı bir kerede göstermemeniz önemli olacaktır.


Boğa Burcu 10 Ekim – 16 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel uyumunuza odaklanmak için hayal kırıklıklarınızı bir kenara bırakın Boğa.

9 Ekim Pazar günü Koç burcundaki dolunay parlarken, içsel saldırganlıklarınızı, streslerinizi ve öfkenizi atmaya çalışmalısınız. İş inanılmaz derecede stresli olabilir, ancak bu son altı ay boyunca normalden daha fazla olumsuz duyguyu bastırmış olabilirsiniz. Daha iyimser bir bakış açısıyla ilerlemeniz gerektiğinden, bu ay tutulmasını kalan bastırılmış duyguları serbest bırakmak için bir zaman olarak kullanın. Havayı temizlemeniz gerektiğini düşünüyorsanız, bunu ertesi gün Merkür Terazi’ye girdiğinde yapın. İlk giriş, iş arkadaşlarınızla yanlış iletişim veya herhangi bir teknik sorunu giderme gibi, devam eden Merkür gerileme sorunlarını yumuşatma zamanınızdır. Terazi burcundaki Merkür, işinizde ne istediğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu ileterek iş hayatınıza huzuru davet etmenize yardımcı olabilir. Terazi burcundaki güneş, 11 Ekim Salı günü Kova burcunda geri giden Satürn ile üçgen açı yapacağından, kariyer yolunuzun sorumluluğunu üstlenmek için kendinizi iş yerindeki günlük tutkularınızla hizalamaya odaklanmanız gerekebilir. Kariyer yolunuzun yapısında daha anlamlı bir rol oynayacak her gün ne yapabilirsiniz?


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.