Başak Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Başak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Başak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Eski organizasyon sisteminiz? Pazartesi günü pencereden dışarı at. Hayatınız daha kaotik hale geldikçe, eşyalarınızı düzenli tutmanın daha iyi bir yoluna olan ihtiyaç çok önemli hale geldi. Eviniz evrak ve dağınıklık dağlarının altında gömülüyse, birine yerinizi nasıl gösterebileceksiniz? Hafta ortası itibariyle, birkaç ana yüzeyi (masa, şifonyer, arabanızdaki gösterge paneli) temizledikten sonra, daha net görmeye ve düşünmeye başlayacaksınız. Kendini geliştirmeye yönelik küçük bir çabanın ne kadar dönüştürücü olabileceği komik. Kendinize olan güveniniz giderek artıyor ve güven çekici hale geliyor.


Başak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, insanların sözlerinin arkasında durmasını bekliyorsunuz ve bu hafta evren sizden başkalarının sizinle nasıl konuştuğuna daha yakından bakmanızı isteyecek. Kişisel diyaloğun, çevredeki herhangi bir tomurcuklanan romantizmde oynayacak ağır bir rolü olacaktır. Sevdiğiniz kişinin ne söylediğine daha fazla dikkat etmek isteyeceksiniz ve eğer sözlerini yerine getiremediklerini fark ederseniz, bunu ciddi bir tehlike işareti olarak almalısınız. Şu anda başkalarını analiz ederken pragmatik ve mantıklı bir yaklaşım kullanmayı unutmayın. Yüksek standartlarınız sizi genellikle kötü durumlardan kurtarır, ancak başkalarına ne zaman şüphenin avantajını vereceğinizi bilmek her zaman çok net görünmeyecektir.

Hafta sona ererken, daha fazla belirsizliğin ortaya çıkması muhtemeldir, şu anda romantizmde kaybolmak kolay olurdu ve yaparsanız sorun olmaz. Gerçekçi olmayan herhangi bir fanteziye kapılmamaya çalışın, çünkü bu gün konuşulan kelimelerin amaçlanan şekilde ortaya çıkması pek olası değildir.


Başak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta bir araya gelmiş hissetmeye hazırlanın Başak!

Bir profesyonel olarak kendinizi daha iyi hissetmeye hazır mısınız? Neyse ki, Merkür sonunda 2 Ekim Pazar günü burcunuzda doğrudan duracak. Merkür artık doğrudan olduğundan daha emin hissetmenize yardımcı olabileceğinden, hemen rahatlamış ve hatta kendinden emin hissedebilirsiniz. Artık kıyafetlerinizi veya nasıl karşılaştığınızı düşünmeyeceksiniz! Oğlak burcundaki ilk dördün ay da açılmakta olduğundan, ay, profesyonel kendini ifade etme yeteneğini yükselten tutku projelerinin peşinden gitmen için seni cesaretlendiriyor. Bu ay tutulması sırasında vizyonlarınıza veya birkaç yeteneğinize daha bağlı hissedebilirsiniz. 6 Ekim Perşembe günü burcunuzdaki Merkür Oğlak burcunda geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında ortaya çıkabilecek bir tutku projesini veya fikrini radikal bir şekilde dönüştürmek için ilham arıyorsanız, toprak üçgeni en iyi yaptığınız şeyi veya ne olabileceğinizi bile aydınlatabilir. Bilinen, güçlendirici olabilir! Ancak ertesi gün Terazi’deki güneş Kayron’un Koç’ta geri gitmesine karşı çıktığında, düzenlemelerinizin değerini ve potansiyel finansal başarısını anlamanız gerekebilir. Karar vermeden önce artıları ve eksileri tartın!


Başak Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta aşka dalabilirsiniz.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü, Merkür’ün kendi Başak burcunuzda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir dördün ve romantizm eviniz var. Merkür retrosunun son iki haftası ilişkinizi devrilme noktasına taşımış olabilir. Başak, sen ve sevgilin dalmaya hazır olabilirsiniz. Bağlı bir ortaklığın derinlerine dalıyor, muhtemelen birlikte yaşıyor veya nişanlanıyor olabilirsiniz.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve para eviniz, Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ve kişisel felsefe eviniz ile 150’lik açı yapıyor. Minimalist, tutumlu, düşük karbonlu bir yaşam tarzı sürdürmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Başak, çok fazla şey yapmaya çalışıyor olabilirsin. Organik sebze almaya çalıştığınızda, plastik etiketlerle gelirler. Ya da ikinci el dükkânından bazı giysiler alıyorsunuz ama pek de uymuyorlar. Kendinizi biraz gevşetmeyi düşünün. Sebeplerin olması harika, ama aynı zamanda elinden gelenin en iyisini yaptığın için kendine kredi vermelisin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.