Balık Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim – 6 Kasım Haftası)

Balık burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası neler bekliyor? Balık burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 31 Ekim – 6 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 31 Ekim – 6 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Keşke dünyanın sorunlarını çözebilseydin. Kim yapmaz? Ama siz sizsiniz ve dünya büyük ve ağaçlarla, balinalarla, yabancı dillerle ve muhtemelen asla aklınıza gelemeyecek bilimsel kavramlarla dolu. Başka bir deyişle, muhtemelen tüm insanlar için her şey olamazsınız. Ve neden yine de isteyesin ki? Yeni fikirler ve projeler denemek ve Cuma günü kafa karıştırıcı ve belirsiz olabilecek bir günün üstesinden gelmek için bu hafta zekanızı kullanın. Ardından Pazar günü, heyecan verici yeni bir romantizmde kendinizi kaybedin. Bu yeni aşkın bir sanatçı olma ihtimali var.


Balık Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, engelleri fark ediyor ve serbest bırakıyorsunuz.

Hafta, Cadılar Bayramı ve ikinci dördün Kova burcunda seyahat etmesiyle başlar. Cadılar Bayramı, ruh dünyasıyla bağlantı kurmak ve geçenleri onurlandırmakla ilgili eski bir tatildir. Atalarınızı hatırlamak için iyi bir zaman. Balık, büyükanne ve büyükbabaların ve büyük büyükanne ve büyükbabaların fotoğraflarını çıkarabilir ve onları yanınızda hissedebilmek için sergileyebilirsiniz. Yakın zamanda geçenlerin ruhlarını ve hala bir düzlemden diğerine nasıl geçtiklerini düşünebilirsiniz. Sessiz akşam yemeği denilen bir gelenek bile var. Akşam yemeğinde, sizden önce giden atalarınızı temsil edecek bir yer belirleyin. Akşam yemeğinizi ruh dünyasındaki akrabalarınızı ve arkadaşlarınızı düşünürken sessizce yiyin.

2 Kasım Çarşamba günü Venüs Akrep burcunda ve eğitim eviniz Güney Ay Düğümü ile kavuşuyor. Okul için nostaljik hissediyor olabilirsiniz. Bu, çocuklarınıza okul ödevlerinde yardım ettiğinizde veya gençliğinizi mezun olduğunuz okula götürdüğünüzde olabilir. Liseden bir arkadaşınız sizinle iletişime geçerek gelecek yıl gerçekleşecek olan yeniden bir araya gelme hakkında sizi bilgilendirebilir. Balık, bu özellikle okul arkadaşları hakkında hatırlama zamanı.


Balık Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neyi ayarlayabilirsin, Balık? Mars istasyonları 30 Ekim Pazar günü İkizler burcunda geri hareket yaptığında, çalışma ortamınız ve iş-yaşam dengeniz konusunda giderek daha fazla hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Mars gerilemesi, eviniz ve ailenizle ilgili sorunlar gibi kariyer yolunuzu uzaklaştırabilecek bazı karışıklıklara neden olabilir. . Ayrıca, özellikle ortamınızı daha üretken olacak şekilde yenileme sürecindeyseniz, bu gerileme sırasında çalışma alanınızın bir kargaşa içinde olduğunu görebilirsiniz. Evde herhangi bir çatışmayı yumuşatırken ilgili materyallerinizi takip etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Zihinsel bir hız değişikliğine ihtiyacınız varsa, Kova’daki ilk dördün birkaç gün sonra yardımcı olabilir. İş-yaşam dengenizde benzersiz bir bilinçaltı bakış açısı benimseyin. Bunu yaparak, atipik yaklaşımlara veya alışılmamış bir yaşam tarzına daha açık hissedebilirsiniz.

Bununla birlikte, çalışma haftanızın geri kalanında yapabileceğiniz konuşmalar, işte neye odaklanmanız gerektiği konusunda size bir bakış açısı verebilir. Akrep’teki güneş, Boğa’daki Kuzey Düğüm’e ve Akrep’teki Venüs, Boğa’daki geri giden Uranüs’e karşı olacağından, meslektaşlarınızla karşıt görüşleri tartışmayı yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Açık fikirli olun!


Balık Burcu 31 Ekim – 6 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşkınızın sevgisini aşırı talep etmemeye çalışın. Bu titreşimler, başkalarına bağımsızlıklarına sarılmaları için ilham verecek ve bu da romantik ilgi alanlarınızın gözünde nerede durduğunuzdan emin olmamanıza neden olabilir. O özel kişiden haber alamazsanız, bunu kişisel algılamayın, insanlar sadece kendi sorunlarına kapılırlar. Şu anda sizin için büyük kozmik ders, başkalarının dikkatiyle değil, kendi içinizde güvenliği bulmaktır.

İnsanlar şu sıralar romantik bir ruh halinde olacaklar, özellikle de gelecek haftaki ay tutulmasından hemen önce. Bunu, hayattaki en güzel şeyleri şımartmak için bir ipucu olarak alın ve sevgilinizden şık bir akşam yemeği, el yapımı kokteyller ve hatta evde bir film isteyin. Yalnız uçma havasındaysanız, bu titreşimleri romantizm için kullanın ve bunun yerine kendinizi şımartın! Başkalarına ne kadar çok yer verirseniz, şirketinizde o kadar çok olmak isteyeceklerdir. Bağımlılığın asla kimsenin lehine çalışmadığını unutmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.