Balık Haftalık Burç Yorumları (3 Ekim – 9 Ekim Haftası)

Balık burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası neler bekliyor? Balık burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 3 Ekim – 9 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 3 Ekim – 9 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, dünyaya yardım etmek istiyorsun ama tüm dünyaya yardım edemezsin. Dünya büyük ve henüz tanışmadığınız o kadar çok insan var ki. Ama hedefleriniz asil. Kendinize bir mola verin ve sanal da olsa hafta ortasına kadar üç veya dört yeni insanla tanışmaya çalışın. Kim bilir? Bunlardan biri potansiyel bir aşk ilgisi bile olabilir. Başkalarına ne kadar fazla ilgi gösterirseniz, onlar da size o kadar fazla ilgi göstereceklerdir. Bu hafta sonu, değer verdiğiniz insanların hayatlarına her zamankinden daha fazla bağlı ve daha fazla dalmış hissedeceksiniz.


Balık Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Terazi mevsimi sizin için kutsal bir zamandır sevgili Balık, çünkü güneş haritanızın maneviyatı yöneten sektöründe parlıyor. Bu göksel yerleşim, özellikle sağlıklı ilişkileri çekmek söz konusu olduğunda, evrenle iletişim kurmak için mükemmeldir. Evrimleşmiş sevgiyi getirmek söz konusu olduğunda, iç huzurun ve kişisel gelişimin kilit faktörler olduğunu unutmayın.

Çalışma haftasının çoğunda sosyal ve işle ilgili konulara yönelirken, hafta sonu yaklaştıkça romantizm için yer olacak. Auranızın tarif edilemez bir ışıltısı olacak, karizmanızı tavana vuracak. Gözünü diktiğin biri varsa, şimdi biraz flört etme zamanı gelmiş olabilir. Ay Balık burcunda ilerlerken bu hafta sana kesinlikle iyi hisler getirecek. Luna’nın bu günkü yolculuğu sırasında, modern yönetici gezegeniniz Neptün ile bir ittifak kurarken, güneşle sinir bozucu ama yardımcı bir enerji alışverişi yapacak. Bu titreşimler popülaritenizi artıracak, bu yüzden size biraz aşık olan birinden haber alabilirsiniz.


Balık Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz konusunda ne yapmalısınız, Balık?

2 Ekim Pazar günü Merkür istasyonları Başak burcuna geçtiğinden, ileriye dönük düzenlemeleriniz hakkında daha iyi bir fikriniz olabilir. Retrograd sırasında birkaç yeni göz kamaştırıcı fırsat da ortaya çıkabilirdi. İlerlemek için ne yapmak istediğiniz konusunda kararsızsanız, doğrudan Merkür, şartlarınızı müzakere etmenize yardımcı olabilir. Oğlak burcundaki ilk dördün hareket etmeye ve kanal açmaya hazır olduğundan, bazı fikirlerinizi eyleme geçirmeye hazır hissedebilirsiniz. Endişeleri ele almak veya ihtiyacınız olanı gündeme getirmek, her iki geçişe de anında bir yanıt olabilir. Bununla birlikte, 6 Ekim Perşembe günü Başak burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton gerilemesi yaptığında, güçlü bir karar verdiğinizden emin olmak için beklemeye değer olabilir. ileriye doğru hareket etmelidir. Ertesi gün Terazi burcundaki güneş, Koç burcundaki Kayron gerilemesi ile karşı karşıya geldiğinde kendinizi güvensiz hissetmek yerine yatırımlarınızdaki potansiyeli görün.


Balık Burcu 3 Ekim – 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sosyal bağlantılar güçleniyor.

Hafta, 2 Ekim Pazar günü Merkür’ün Başak burcunda doğrudan ilerlemesiyle başlıyor. Ayrıca Oğlak burcunda ikinci bir çeyrek ay ve arkadaşlık ve topluluk eviniz var. Kalabalık bir arkadaş grubunu görüyor olabilirsin. Balık, bu bir ödül veya önemli bir doğum günü ile onurlandırılan biri için özel bir buluşma olabilir. Veya bu, birçok komşunuz ve tanıdığınızla birlikte olduğunuz bir topluluk bağış toplama etkinliği veya yardım etkinliği olabilir. Siyasi adaylar hakkında konuşmak için bir hayır kurumu koşusu yapıyor veya kapıları çalıyor olabilirsiniz. Bugün, gerçekten dahil oluyorsunuz.

6 Ekim Perşembe günü, Terazi burcundaki güneş ve yakınlık eviniz, iletişim evinizdeki Kuzey Düğüm ile 150’lik açı yapıyor. Bugün, ne istediğiniz ve sizi gerçekten sevilmiş ve takdir edilmiş hissettiren şeyler konusunda net olarak aşk ilişkinizde büyük bir adım atabilirsiniz. Balık, bu diğer kişinin sizi nasıl selamladığıyla veya nasıl olduğunuzu görmek için her gün size mesaj atıp yazmadığıyla ilgili olabilir. Veya bu konuşma daha samimi hale gelebilir ve sizi hem ilgili hem de heyecanlandıran ve teşvik eden şeyin derinliklerine inebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.