Balık Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim – 30 Ekim Haftası)

Balık burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası neler bekliyor? Balık burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 24 Ekim – 30 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 24 Ekim – 30 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Risk alıp derin suya atlamak mı istiyorsunuz? Hafta başlarken iki kez düşünsen iyi olur. Başkalarının faydalanmasını istemiyorsanız dikkatli olun. Hafta ortasına doğru, komuta eden bir varlık benimseyin. Otorite figürü olacaksınız ve diğerlerinin sizin tavsiye ve rehberliğinizden bazılarına ihtiyacı olacak. Yine de kelimelerinizi dikkatli seçin. Eleştiri ve eleştiri arasında ince bir çizgi vardır ve başkaları ince bilgeliğinizi yanlış anlayabilir. Bu hafta sonu, sadece sizin yapabileceğiniz gibi, kendinizi eğlenceli bir şeyle ödüllendirin.


Balık Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bir partnerden ne istediğinizi yansıtmaya ve düşünmeye başlayalı uzun zaman oldu. Bu haftayı, mevcut durumunuz veya ilişkiniz hakkında kafanızı netleştirmeniz için bir an olarak kullanın. İşleri hızlandırmanın veya uzaklaşmanın zamanının geldiğine karar verebilirsiniz. Ancak, geleceği düşünmek için kendinize zaman ayırmaz ve ortaklıktan uzaklaşmazsanız asla bilemezsiniz.

Bir ilişkinin gerçek testi, eşinizin kendi başınıza gitmenize izin verip vermediğidir. Sizi görürlerse, size aşırı derecede güveniyorlar ve sizi mutlu etmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya hazırlar. Her zaman olduğu gibi, özerkliğe sahip olmak sizin için önemlidir. Sizi ona yakın tutmayı amaçlayan bir sevgiliyle karşı karşıya kalırsanız bunu aklınızda bulundurun.


Balık Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kim olduğuna sahip çık, Balık! 23 Ekim Pazar günü Satürn istasyonları Kova’ya yön verdiğinde kendinize fazla yüklenmemeye çalışın. Satürn gerilemesi boyunca kendinizle nasıl konuştuğunuz veya kendinizi bir profesyonel olarak gördüğünüz üzerinde çalışmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Şimdi doğrudan, bakış açınızın, yaklaşımınızın ve gizli güçlü yönlerinizin iş hayatınızı nasıl etkilediği konusunda sorumluluk alarak kendinize daha fazla güven duymalısınız.

Bunu yaparak, güneş ve Venüs de aynı gün Akrep burcuna gireceği için profesyonel yolculuğunuzda ilerleyebilirsiniz. Odağınızı daralttıkça ve mesleki gelişiminizde bir yol belirledikçe daha güçlü hissedebilirsiniz. Akrep mevsiminde ilerlemenizi ilerletmek son derece önemlidir!

Akrep burcundaki yeni ay kısmi güneş tutulması heyecan verici ama şaşırtıcı bir döngüye başladığından, profesyonel yolculuğunuzda mükemmelleşmeyi bekleyin. Önümüzdeki altı ay boyunca profesyonel yolculuğunuzda dönüştürücü bir gelişmeyle sonuçlanabileceğinden, yolculuğunuzun götürdüğü her yere açık olun. Neyse ki, Jüpiter retrosu 28 Ekim Cuma günü burcunuza gireceğinden, kim olduğunuzu ve profesyonel olarak nasıl genişlemek istediğinizi yeniden değerlendirmek için bolca zamanınız olacak.


Balık Burcu 24 Ekim – 30 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta her şey çok daha netleşti.

Hafta 23 Ekim Pazar günü, Venüs ve Akrep’teki güneş ve eğitim evinizin Koç’taki Jüpiter ve para eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, çocuğunuzun eğitimi için bir çek yazıyor veya kendiniz için bazı öğrenci kredisi başvuruları üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Balık, bu, gelecekteki eğitim için burslara veya çok daha düşük maliyetli hızlandırılmış öğrenme programlarına bakma günüdür.

25 Ekim Salı günü, Merkür Terazi’de ve yatırım eviniz Balık’ta Neptün ile 150’lik açı yapıyor. Bugün uzaklaşmak kolay olurdu. Balık, harika bir yatırımla karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. Çevrimiçi finans gurusu, aya gideceğini düşünüyor gibi görünüyor. Ama bu, her şeyin biraz daha parlak ve çekici göründüğü ve kesin bir şey gibi hissettirdiği bir gün. Bu zor bir husustur ve bu nedenle yatırım yapmadan önce bir veya iki gün beklemek isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.